Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Ręce i cycki opadają, no ja juz nie wiem czy się wkurzać czy śmiać?
Fatim oczywiście ze widział, miałam cichą nadzieje ze pójdzie ze mna, widocznie czekał aż wrócę żeby zmienić warte
Mika ale nie powiedziałaś wprost ze idziesz do sklepu ? Poprostu wyszłaś? Jak tak to zleeee powinnaś mu zaproponować,moze on na to czekałi teraz ci pokazał jak to powinno wyglądać ?
Ale usmialam sie w sumiehehe
-
Ursa to kolejny mezczyzna sie szykuje do wyjscia
Dziewczyny normalnie lekko zakaslalam i sie poszczalamjaroszka, Little Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21, onka, soraya, ~Rewianka~, Nynusia, agania, Blondik lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Ursa to kolejny mezczyzna sie szykuje do wyjscia
Dziewczyny normalnie lekko zakaslalam i sie poszczalam
Buahahahahahaa zabrzmiało pięknie !! Dziewczyny mimo przykrych tematów jednak potraficie człowiekowi humor poprawić .....lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość
-
Jaroszka ja teraz tez się śmieje bo wrócił z pepsi i dwoma piwami
siedział przed kompem to widział, dalej mam do niego żal o ta sytuacje i nie otworze ust do niego, wczoraj próbowałam i zaluje. Ok dosyć
Szczęśliwa przestan gluptasie jestem wam wszystkim wdzięczna
I kolejny dzień zlecial... Jak czas szybko.leciszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
A jeszcze moj do mnie mowi : sprawdz czy kleksa nie zrobilas
Mikejla, agaton, ZakręconaOna, Lexie, jaroszka, soraya, ~Rewianka~, Nynusia, agania, Bąbelek, aanaa lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Mikejka i odpalila ci ta strona z serialami ? Bo jesli chcesz obejrzec "Moje 600g szczescia " to masz tez tu :
http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/moje-600-gramow-szczescia/wideo/odc-2/21562564
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka wrote:Mika ale nie powiedziałaś wprost ze idziesz do sklepu ? Poprostu wyszłaś? Jak tak to zleeee powinnaś mu zaproponować,moze on na to czekał
i teraz ci pokazał jak to powinno wyglądać ?
Ale usmialam sie w sumiehehe
No właśnie. Najgorsze są niedopowiedzenia. I w ogóle brak rozmowy.Fatim, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wróciłam do domu po wizycie. Szymon waży ok 2700 gr. Brzuszek nadal tydzień mniejszy, ale Pani dr powiedziała, że w normie wszystko. Termin cc mam za 2 tygodnie, myślicie, że uda się Szymciowi zdobyć wagę 3 kg. ?
Ogólnie wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta. Acha, tydzień temu synek leżał głową do góry, a dziś już główką do dołu. We wtorek znowu mam ktg i usg i wtedy się okaże, czy idę do szpitala w dniu cc czy wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:17
Mikejla, polkosia, Little Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, paula1, lojkalojka, Aleksandra90, jaroszka, soraya, ~Rewianka~, miska2503, annggela, Nynusia, stokrotka25, agania, Bąbelek, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny ja już po wizycie, zaryczana z radości, jesteśmy zakwalifikowani do Domu Narodzin
!!!
polkosia, Magnosia, Little Frog, agaton, szczesliwa_mamusia21, Fatim, jacusianka, ZakręconaOna, onka, Lexie, paula1, lojkalojka, madu, Aleksandra90, jaroszka, soraya, ~Rewianka~, miska2503, annggela, Nynusia, stokrotka25, agania, Bąbelek, mała.mi, maluda, aanaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lojka, no to się porobiło
hahahahaha, najlepszym się zdarza!
A ja ostatnio pół dnia kichałam i zwieracze nie popuściły. Jestem z nich taka dumna!
Robię dziś buraczki na ratymycie i gotowanie, odpoczynek, obieranie, odpoczynek, tarcie, odpoczynek i teraz muszę je jeszcze przyprawić i myślę że jednak jutro wrzucę je do słoiczków...to mój pierwszy raz z przetworami, więc modlę się, żeby wyszło, bo nie chcę się tak na samym początku zniechęcić
I zrobiłam sok marchew-banan-jabłko całe 3 małe buteleczki (takie po Kubusiu) a mycia tyle, że szok....agaton, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, jaroszka, soraya, stokrotka25 lubią tę wiadomość