X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na poczatku bedac na takich forach to tez wiecej czytalam niz sie udzielalam i po kilku tygodniach stwierdzilam , ze takie polki ,ktore wyjechaly za granice i znalazy sobie mezow z tego kraju to juz Wielkie Panie . Ja nawet kilka razu umowilam sie na takie grupowe sptkanie , ale nie ptrafilam sie odnalesc :/

Little Frog lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam od lekarza , zbadała mnie i powiedziała szyjka ładna zamknięta i długa ale moje bóle krzyża promieniujace do brzucha ze tak powiem sprawdziła oplukujac itp ze to może być początek porodu powoli bardzo . Powiedziała , ze mały jest na tyle juz duży i ze tak bardzo nisko ze czuje jego główkę badając mnie ale oczywiście nie w sensie ze jej dotyka bo rozwarcia nie ma . Powiedziała żebym 2 tyg brała luteine jeszcze dopochwowo i oszczedzala się zeby 2 tyg powiedział może ale jakby się juz urodził na dniach to mam się nie martwić jak cos bo będzie dobrze. Pobrała mi wymaz na tego paciorkowca i za 14 dni , 30 stego mam wizytę kolejna ( o ile dotrzymam) i wyniki tez będą. Dala mi skierowanie do szpitala na 23 października gdybym nie urodziła wczesniej jednak ... Kazała do 30 tego miec zrobione ktg już , dostalam globulki docipne na swędzenie i lutke tak jak pisalam .
    Plus miałam dziś mega wysoki puls serca , trochę się lekarka zaniepokoiła ale kazała kontrolować , miałam 140/90 puls serca 111 i mierzyła mnie kilka razy po chwilach odpoczynku i ciągle podobne wysokie ...
    Mam dziś okropne mdłości i od rana miałam rozwolnienie ... Później juz nie było nic z dwójki ale mdli calusienki czas calusienki zw zaraz nie i będzie się bez rozmowy z WC .

szczesliwa_mamusia21, estrella, lojkalojka, Magnosia, ~Rewianka~, zakocona, nat_alia, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rozmiarów stanikow juz muszę H rozmiar kupować :/ czuje się jak wieloryb kuzwa ... 35 kg na plusie plus cycki jak u krowy !

Mika i My dream nie wiem co powiedzieć , Mika twoja sytuacje znam ale My dream boże jak takie słowa bola od osoby która się kocha: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika skoro zapomniał języka w gębie to pewnie przeżył taki sam szok jak Ty....myślał biedak, ze sie dogadał, a tu klops...
    Zacznijcie ze sobą rozmawiać dla dobra małej, nie przekreślaj jeszcze tej miłości. Czy on jest dla Ciebie dobry? Dziewczyny prawdę mówią, ze w związku najgorszy jest chyba brak szacunku do drugiego człowieka, psychiczne maltretowanie itd...nie wszyscy faceci potrafią stanąć na wusokosci zadania i byc głowa rodziny,a ta role przejmuje kobieta, ale wówczas Ci mężczyźni dają kobiecie w zamian coś innego....bezwarunkowa miłość, ciepło, dobroć, zaangażowanie .... I takie małżeństwa tez sa fajne przeciez! Nie popadajmy w stereotypy, ze facet to musi byc alfą i omega we wszystkim....przeciez mężczyzna to tez człowiek :)

Głowa do góry wyjdź spod kołdry weź kąpiel i wróć do świata żywych! Podliczcie kasę i wróć do przygotowań do narodzin dzidzi. Wiem nie masz pralki, ale nie musisz teraz prac wszystkiego upierz sobie w ręku chociaż troszkę ubranek tych najmniejszych żebyś juz miala....zacznij działać, a nawet nie ogarniesz momentu, w którym sie okaże, ze wszystko sie zaczęło znowu układać :)

Przytulam Cię mocno i mam nadzieje, ze nie zezloscisz sie na mnie, ze ośmieliłam sie tyle w tym temacie napisać, bo w sumie co ja tam wiem, przeciez nie znamy sie, ale mimo wszystko chce zeby wróciła dawna Szczęśliwa Mika :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:45

Mikejla, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Fatim, Bąbelek, soraya, lojkalojka, Magnosia, agaton, zakocona, IviQ, Nynusia, maluda, Blondik lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka dobrze ze wrocilas , no to odpoczywaj teraz kochana i oby dolegliwosci sie zmniejszyly :)

Agaton zapisalam sobie , dziekuje :*

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 80-85 i miskę G/H, zależy jaka firma, więc spory. Jak byłam szczuplejsza, to miałam idealne, sterczące cycki :P A teraz to grawitacja zrobiła swoje :D

Co do przejść z facetami... Miłość jest ślepa i zastanawiam się czy na pewno to miłość... Jak czytam Wasze opowieści. Byłam 7 lat w związku, w którym facet bywał dla mnie okropny. Oczywiście, były cudowne chwile, bo inaczej tyle lat bym się z nim nie bujała, ale w końcu oboje zrozumieliśmy, że to nie jest to... Jeszcze z rok spaliśmy ze sobą, co było totalnie chore, a ja nie potrafiłam się uwolnić. Ale w końcu się udało. I pomimo, że strasznie go kochałam, to nie żałuję, że się rozstaliśmy. Nie potrafiłabym żyć w związku, gdzie facet mówi mi przykre rzeczy czy źle mnie traktuje / jest nieodpowiedzialny. Dla mnie to było niemal jak rozwód i uważam, że jak się nie układa, to warto zastanowić się nad rozstaniem, a nie na siłę próbować ułożyć sobie życie. Można poznać idealnego faceta!!! :) Wiele z nas ma takich partnerów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:47

Mikejla, stokrotka25, WiedźmaMaKota, ~Rewianka~, zakocona, Nynusia, maluda, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety tak jest... Ja to ogólnie jakby któraś pytała to taka dupa wołowa ;) Nie potrafię się odezwać i walczyć o swoje, a później tłumię wszystko w sobie... Myślę, że jeżeli nas życie do czegoś zmusi, to okazuje się, że możemy więcej niż nam się wydaje :) A i nigdy nie chciałam wyjeżdżać z Polski ;)

Co do biustu...to też myślę, że takie C jest spoko...max D. Ale więcej to już czasami bywa uciążliwe... Chociaż też się zastanawiam czy lepiej mieć duży biust czy raczej być płaską :D
    Moja kumpela mówiła mi, że kiedyś na imprezce jej facet sobie zażartował i powiedział do kumpla, że mogliby się na jedną noc zamienić laskami, bo jego ma biust. Ładnych kilka dni się do niego nie odzywała i wcale się nie dziwię....ja to bym chyba wypaliła, że bardzo chętnie bym się zamieniła, bo może w końcu bym poczuła co to orgazm, a przy jego gabarytach to kiepsko. Oczywiście też bym strzeliła focha, ale też bym mu pocisnęła

Mikejla, onka, agaton lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ło matko bosko !!! To co leżymy plackiem razem tak?

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka lezymy ! Koniecznie ...
    A no i moja lekarka kazała mi liczyć według tego ostatniego USG i powiedziała , ze dziś mam właśnie 34t4 d . Mimo wszystko leżeć będę i oszczędzać się przez te dwa tygodnie chociaż, mam nadzieje ze wczesniej się nic nie zacznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:51

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia racja, jeśli Cię nie szanował to racja, u mnie ten problem nie występuje, nie usłyszałam przykrych słów od niego, tyle że się boje przy nim tak jak już wcześniej mówiłam.

Żabka no to nieźle facet wypalił, ja też znając mnie bym się odwdzieczyla i strzeliła focha.

Ps tez nie chciałam wyjeżdżać z polski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 17:52

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, oszczędzaj się :) Mam nadzieję, że jednak wytrwasz w dwupaku, chociaż najważniejsze jest to, że synek zdrowy i silny :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co idę do sklepu!

jaroszka, madu, BATTINKA, lojkalojka, IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co gdybac , szyjka mocna , długa i ładna wiec jeszcze wytrzymamy na pewno:) tylko te bóle ...
    No ale będę się oszczędzać i chociaż te 2 tyg jeszcze w dwupaku posiedze

jaroszka, madu lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona no to raz, dwa, piec do lozka i lezymy!! Wytrzymasz na pewno :) bedzie dobrze :)

Co do facetow, to.. hm.. moj to aniol przy Waszych w takim razie. Czasem troche nieporadny i czasem najpierw zrobi, a pozniej pomysli, ale generalnie chyba nie moge narzekac. Troszczy sie o mnie, nazywa mnie pieszczotliwie "babelsik", skacze kolo mnie, spi na scianie prawie, zebym ja miala miejsce, w srodku nocy wstaje i wode przynosi, albo zaklada mi skarpety.. kochany jest.

Mikejla, BATTINKA, Magnosia, agaton, Natka88, maluda lubią tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika wiesz co mi się wydaje? Że Twój mąż nie jest zły, jest dobrym człowiekiem. Ma do Ciebie szacunek i Cię kocha. Tylko on się po prostu może nie potrafi odnaleźć w tej niemieckiej rzeczywistości. On jest raczej taki, że potrzebuje żeby go ktoś poprowadził za rękę - ale wstydzi się o tę pomoc poprosić. Niby coś załatwia, stara się, ale nie wychodzi mu i się tym załamuje. Myślę, że on nie chce Ciebie krzywdzić, bo Cię kocha. Spróbuj z nim porozmawiać jeszcze raz, może on nie czuje się dobrze w tym niemieckim środowisku? Może powinniście we dwójkę wrócić do Polski i jakoś tutaj ułożyć wspólnie życie? Może tutaj by się to udało...

polkosia, jaroszka, BATTINKA, soraya, Magnosia, ~Rewianka~, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia oczywiscie masz racje w toksycznym związku nie powinno sie tkwić. Tak jak pisałam jezeli w związku nie ma szacunku, tylko wyzwiska i przykrości to nie powinno sie mimo miłości tego ciagnąć. Natomiast wiemy, ze Miki maz taki nie jest i dlatego proponuje jej zeby jeszcze powalczyla, oczywiscie jeżeli ma sile i ochotę. Poprostu wiekszisc mężczyzn niestety to kutasy i jak sie znajdzie dobrego partnera to trzeba przymknąć oczy na jego niektóre wady :)
    Moj jest tak dobry i kochany, ze wybaczam mu wszystko....a ja jestem zołza nieprzeciętna, nie wiem jak on ze mną wytrzymuje....przez te 10 lat 3 razy mieliśmy kryzys z mojej winy, w tym jedno rozstanie. Do tego on nigdy mnie nie zdradził ani fizycznie ani psychicznie....ja go tak ...tzn do niczego nie doszło, ale smsy i czule rozmowy z eks były...no i chciałam go zdradzić na szczęście do niczego nie doszło....
    Moj maz jest jak łabadz z jedna partnerka całe życie....i ja to wiem, nikogo nie jestem tak pewna jak jego....

I dlatego dziewczyny tak mecze Mikunie!!! Przepraszam Mika juz nie bede! Do Ciebie należy decyzja :)

Little Frog, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona oszczędzaj się! I leż dużo, odpoczywaj :) będzie dobrze, na pewno wytrzymasz chociaż 2 tygodnie :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie ma co gdybac , szyjka mocna , długa i ładna wiec jeszcze wytrzymamy na pewno:) tylko te bóle ...
    No ale będę się oszczędzać i chociaż te 2 tyg jeszcze w dwupaku posiedze

Leżymy, leżymy maj dir :) oczywiscie, ze wytrzymasz! A wiesz co? Te bóle to wcale nie musza oznaczać, ze sie poród zbliża...położna tez przeciez nie była pewna. Z tego co mi moje wszystkie koleżanki juz dzieciate opowiadały to w 8,9 miesiącu plecy bolały, a Ty jeszcze sporo przytyłaś, wiec myśle ze kręgosłup ma prawo bolec....

relgh371crdcdbv2.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona leż, leż spójrz na mnie ile to daje :) ja nadal leżę, wracam do żywych, mam nadzieję, że jutro już nie będę miała biegunki i nadrobię jedzeniem dla małej. zaraz będę jeść ryż z jabłkiem startym feeee :/

jaroszka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki mąż po prostu jest niedojrzały jak na mój gust i nie mówię, żeby się rozstawali. Tak ogólnie pisałam, bo czasem naprawdę nie warto ciągnąć związku na siłę. Zgadzam się w każdym razie z Aganią - może wróćcie razem i tu szukajcie pracy, układacie sobie życie? Bo skoro on sobie tam nie radzi, ewidentnie ma jakieś kłopoty (takie ogólne, życiowe), to może czas w ogóle przemeblować coś w życiu i będzie lepiej :)

Fatim, jaroszka, agania, BATTINKA, Mikejla, Magnosia, ~Rewianka~, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2248 2249 2250 2251 2252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ