Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałyście, że kość udowa x7 to długość dziecka?
To wychodzi na to, że Klementysia ma 50 cm
Fatim, ZakręconaOna, Magnosia, jacusianka, ~Rewianka~, agaton, IviQ, Nynusia, agania, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka tez tak właśnie zastanowiło mnie ze może być przez ciężar ale tak jak mowie nie wykluczamy tu porodu poczatku ale jeszcze jakiś czas jak cos . Ja jakoś stwierdzam z chwili na chwile ze to bol pleców przez ociężały kręgosłup właśnie ...
Fatim dokładnie ! Leżeć i jeszcze raz leżeć . Znów muszę wejść niedługo do wanny do cieplej wody bo mi odpadna te plecy , nic nie przechodzi dziś , nawet po cieplej kąpieli kuzwa ... Ani siedzieć , ani stać ... Ani kuzwa leżeć nic nie pomaga , woda , nospa no nic !czuje się fatalnie dzis
-
o rety jakie poważne tematy związkowe, idę Was nadrobić
u nas po wizycie wszystkoz ok. mała jest jeszcze wysoko i raczej do października wytrzyma na bank
waży 3kg, ok 49cm długości, ulżyło migłowka nadal w dole
ufff
pytałąm o ból kości ogonowej, to normalne, trzeba przeżyćpolkosia, jaroszka, estrella, Fatim, Little Frog, madu, soraya, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Bąbelek, miska2503, stokrotka25, Magnosia, agaton, Lexie, ewwiel, paula1, IviQ, annggela, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
-
A powiem Wam, że gardło prawie już nie boli, ale od rana jadę na mleku z czosnkiem i Hollsach (czy jak te cukierki się zwą)
Może uda się wykaraskać.
Mikejla, agaton, Lexie, ~Rewianka~, Nynusia, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agania on tu mieszka 3 lata a ja od czerwca. Ma kredyt na samochód wiec do polski nie wróci bo nie zarobi na to. Pytałam sto razy czy nie lepiej żebym została w Polsce i szukała pracy bo nie wiem czy damy rade. Wiec...
Polkosia oczywiście ja nie wzięłam Twoich słów jako coś żebym od razu go zostawiala, po prostu zgadzam się, że jeśli ktoś w.związku tylko wyzywa i niszczy psychicznie, to miłość usprawiedliwieniem nie jest. Jaroszka nie gniewam się, Ty również masz rację, oczywiście, po to pisze żeby usłyszeć od Was jakieś rady i jestem wdzięczna, bo samej ciężko naprawdę czasem. Oczywiście ze chciałabym wrócić do Polski, ja wogole nie chciałam wyjeżdżać, tylko nie ma takiej możliwości żebyśmy oboje wrócili bo tam będziemy też biedę klepac, a kredyt 200 euro wiec nie ma szans najmniejszych.
Wróciłam ze sklepu z pełnym plecakiem i siatka w ręce, a ten pyta czy coś potrzebne.jest ze.sklepu bo idzie...możecie mnie uspokoić bo szlag mnie trafi jasny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 18:28
-
Na bolace plecy mi pomaga ciepły prysznic, masaż, no i przede wszystkim ćwiczenia rozciągające, oczywiście delikatne juz na tym etapie. Poskacz na piłce, pokręc biodrami, kocie grzbiety, roll kręgosłupa...mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi. Mi bardzo pomaga, bez tego chyba bym nie usnela z bólu. Trzeba rozruszać te zastane elementy kręgosłupa i trochę porozciagac zastane mięśnie.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Maja nie mam piłki , rolona żadnego ... Jedyne co to mogę na podłodze polezec , kocie grzbiety ale powiedzcie jak jeżeli mnie boli tak ze płakać się chce bo ruszac na łóżku się nie mogę a co dopiero na twardej ziemi gdzie miednica i wsyztsko bardziej boli od twardego:(
Nie ma tematu , jakoś sobie poradze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, Ciocie
Ola!! Ogromne, ogromne gratulacje! Niech Leoś zdrowo sobie rośnie
Iviq coś te nasze Kornelki słabo rosnąMój ważył w 33tc 1900
Teraz 37 niecałe 2400.
Na szybkiego co u nas. Miałam dzisiaj zjawic się na wywołaniu po wizycie w przychodni patologii ciąży. Niestety złapało mnie takie przeziębienie, że ostatni taki armagedon miałam w liceum. Dr. Kwiatek stwierdziła, że rodzenie z katarem nie jest najlepszym pomysłem. Zrobiła mi tylko dzisiaj ktg i usg i pusciła do domu. Musze się szybko kurowac bo dostałam skierowanie na piątek.
To czy zaczną indukcję w piątek czy w poniedziałek, według doktorki, zalezy od nerwowości lekarza. Stwierdziła, że jak zobaczy takie ciśnienie to pewnie będzie chciał miec to wszystko z głowy jak najprędzej
Tak więc trzymajcie za nas kciuki, za mnie- żebym dała radę sn bez zawału serca i za moją drobinkę- żeby urodził się zdrowy i cały. A najlepiej z wagą 2700 3:) Albo jeszcze lepiej 3700Choc pewnie taki błąd jest niemożliwy
Całuski!Mikejla, soraya, Fatim, madu, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, lojkalojka, Magnosia, Lexie, polkosia, onka, agaton, jaroszka, zakocona, ewwiel, paula1, IviQ, Natka88, ~Rewianka~, annggela, Lucy7, Nynusia, agania, Bąbelek lubią tę wiadomość