X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, gratuluję i zazdroszczę :)

zakocona lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam całego żółtego palucha :) no i niestety ale paznokieć zaczął schodzić, no cóż może odnośnie szybciej niż tamten

Lojka jutro sprawdzę bo dziś już za chwilę uwaga tvn później na wspólnej i tak wieczór serialowi będzie leciał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:23

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, gratuluję. Wiem, jakie to było dla Ciebie ważne.

zakocona lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje wizyt dziewczyny ! Super wiesci ! :)

Lojka uwielbiam Cie hahahahha :D :D

Frogi masz sile , dobrze ze chociaz tyle wyszlo mozesz byc z siebie dumna :D

Little Frog, lojkalojka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj mi też często zdarzy się popuścić przy kichnięciu, na szczęści od tej żółtej strony :D

Little Frog, lojkalojka, soraya, agania, Bąbelek, Blondik lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia ! Na pewno:) ! :D

Magnosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, gratuluje i zazdroszcze jak Polkosia :)
    Magnosia, z pewnoscia przytyje do 3 kg! Na ostatniej wizycie dr mi mowila, ze teraz maluchy przybieraja 200 g tygodniowo:)

zakocona, Magnosia lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Jolka, ale się uśmiałam:D

Magnosia, myslę, że spokojnie Szymuś moze przytyć te 300 gram:)

Ursa, kciuki trzymać będziemy na pewno i zdrówka:)

Polkosia, fajnie, ze się lepiej czujesz:) A co lekarz powiedział? Dał Ci jakies leki?

Zakocona, gratuluje:) Wiedziałam, że się uda!:)

Alez się tu dzisiaj wydarzyło.

Aha, Mika, pewnie nie jest to łatwe, ale ja bym się uparła na rozmowy, dużo gadania. Mój mąż kiedyś nie umiał rozmawiac i zawsze się kończyło kłótnią, ale nikt nie wiedział o co komu szło, bo nie potrafiliśmy rozmawiac, tzn ja potrafiłam, ale nie z nim. Ale cierpliwie gnębiłam go rozmowami i kosztowało mnie to wiele wysiłku, ale teraz mi dziękuję, że nauczyłam go rozmowy szczerej, bo bez tego ani rusz:) Moze przełam się i zmuś go do szczerej rozmowy, jak on się w tej sytuacji czuje, jak Ty się czujesz i czego od niego oczekujesz;)
    Facetowi niestety trzeba wszystko jak krowie na granicy tłumaczyć;)

My Dream, strasznie mi przykro czytać, ze ktos takie rzeczy mówi swojej kobiecie, w dodatku ciężarnej:(

Magnosia, Mikejla, IviQ, zakocona, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i w ogóle Dziewczyny-Emigrantki, szacun! To bardzo trudne mieszkac za granicą, ja też bym bardzo sie czuła zagubiona:)

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety życie na obczyźnie nie należy do idealnych ... :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka no musze powiedzieć że pięknie napisałas to co ja miałam na myśli dla Miklejki. w 100% to popieram, NAprawde trzeba pomyślec co on teraz czuje. Presję że musi wyżywić rodzinę i załamanie że nie jest w stanie. Jeśli zostanie bez wsparcia to może pójść na dno. NIesetty macie sytuacje nie ciekawą. Obcy kraj. Sama nie wiem co bym w tej sytuacji zrobiła i chyba dlatego ja naciskałam żeby mój z UK wrócił do pl zamiast ja do niego. Tu łatwiej coś ogarnąć samemu. ALe dałabym mu jeszcze szanse. Porozmawiała jak to widzi dalej. Może udałoby się znaleźć rozwiązanie. Rozstać się zawsze można...
    A pamiętajmy ze sytuacja w jakiej się znalazłyśmy wszyttki jest cięzka dla obu stron. Może po nich tego tak nie widać ale tez przeżywają wszystko i czują że kiedy jaki kiedy ale teraz tym bardziej powinni stanąć na wysokości zadania, ale naprawdę nie zawsze się udaje...

jaroszka, BATTINKA lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia z Tobą też się zgadzam,a le z tego co czytam Miklejka szacunek i miłość ma i daltego uważam że trzeba to ratować. Sama jestem po rozwodzie. Szacunek to podstawa!!!

polkosia, Little Frog lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam za dobre słowa :* Będę się "odpowiednio" odżywiać, by przytył jak najwięcej :)

Mikejla, agaton, szczesliwa_mamusia21, Fatim, IviQ, polkosia, jaroszka, ~Rewianka~, annggela, Nynusia, Little Frog, zakocona lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście ze o rozwodzie nie ma mowy, po prostu wylewam to co mnie boli. Wróciłam spowrotem z polski tutaj bo też wiem, że jemu ciężko, i w pełni się zgadzam i z Tobą i Jaroszka i Polkosia i każda z Was. Staram się też, ale jak widzę jakie on ma podejście to...ale jesteście kochane naprawdę

• agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika,a ile mu jeszcze tego kredytu zostalo? Bo faktycznie na polskie warunki 200 ojro to dużo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 19:52

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 4 raty a kredytu 7 tys. Ja tak sobie myślę, że może lepiej żebym ja wróciła do Polski tam coś ogarniać, może uda się wziąć jeszcze kredyt i kupić mieszkanie w pl? Splacac, dziecko podrosnie ja wyhacze jakąś pracę będziemy może jakoś odkładać i za 4-5 lat wróci? Co o tym myślicie?

• agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde,to dużo:( myślałam,ze jak splaci,to będziecie mogli wrócić,ale to jeszcze trochę...
    Ja,gdyby mój mąż dostal prace za granica,na pewno pojechalabym z nim,nie wyobrażam sobie zycia na odległość. Ale wiem ze wiele par tak funkcjonuje. Ja bym się starala nauczyć języka i znalezc prace,byleby byc razem:)

polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Mika cos szprechasz po niemiecku,czy nic?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak Agaton , nigdy bym nie zostawila D , mialam taka okazje tutaj , przyjechalam pierwsza , zarabialam tyle co my we dwojke teraz i jeszcze troche ... wytrzymalam prawie 2 mce i stwierdzialam co mi po tej kasie , wrocilam kupilismy auto i przyjechalismy we dwoje , fakt juz nie ma tej kasy co byla ale jestesmy razem i mysle ze to jest najwazniejsze , wiadomo ze ludzie jesli musza to wyjezdzaja , maja rodzine dzieci kredyty dlugi , nie mowie oczywiscie ze sa bez serca nie ! Oni po prostu musza ja mialam wybor wiec wybralam , mysle Mika ze u was tez wszystko sie unormuje , ale najwazniejsza jest rozmowa , pogadajcie , musicie znalezc jakies wyjscie nie mozecie sie tak mijac , mezowi tez na pewno jest ciezko tak jak Tobie , mam nadzieje ze jakos sie odnajdziecie :*

agaton, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci że mój brat pracował w niemczech, jego żona została w pl. Pobudowali się i wrócił jak synek miał 5 lat, ale szczerze... więcej znam związków które się rozpadły. Mój brat co weekend był w pl u żony i dziecka i zarabiał dużo, na tyle dużo że wybudoali dom za 2 mln zł; a to było 5 lat temu. Miłóśc trzeba pielęgnować. Potrzebna jest bliskość.
    Jak ja poznałam mojego A to mieszkał w anglii, latałam do niego przez rok co 2 tyg. Każdą noc spaliśmy ze skypem i to nam dawało poczucie bliskości i bycia z sobą. Udało się:) wszystko zależy jak to załatwicie. Bo jeśli on zostanie tam a Ty w pl i kontakty będą zanikać lub ograniczą się do tel od czasu do czasu to może to nie przetrwać próby czasu. Ale jeśli będziecie umieli znależć sposób by mimo km byc stale razem... to się UDA!!! W dzisiejszych czasach netu i tanich tel i połaczeń da się!!! Wszytsko zależy od Was ale musicie to porządnie omówić.

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, ~Rewianka~, Blondik lubią tę wiadomość

‹‹ 2251 2252 2253 2254 2255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ