Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lojkalojka wrote:jaroszka az z ciekawosci przelaczylam na TVN
Zaraz oblukam tych kawalerow
Matko te niektore laski sa takie puste i jakie wulgarne[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
jaroszka wrote:Ojej i Ty tez jesteś dzibiesem
nie martw sie ruda urodzisz i znowu będziesz seksi :*
Jaroszka, nadal jestem seksiprzynajmniej patrząc na zachowanie Meza tak wnioskuje
A "Kto poślubi... " obejrzę jutroagaton lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Mika mnie tez !
Jaroszka co za ludzie .... :o hahaha desperacja pełną gęba i na dodatek udawana
A mnie gbs dziś pobrali:)
Nynusia właśnie sprawdzał mi lekarz 3 czy 2 dni temu nogi mówi ze są super jak na ciążę bo wgle nie opuchniete a miałam juz u niego wyższe cisnienie a dziś tez oglądała i nic , mówi ze nogi super a cisnienie wysokie dość jak na mnie w ciąży ... A puls to juz wgle straszny ! Leków nie dostalam -
jacusianka wrote:Jaroszka, nadal jestem seksi
przynajmniej patrząc na zachowanie Meza tak wnioskuje
A "Kto poślubi... " obejrzę jutro
A ja sie nie czuje seksi...puszczam baki, chodzę jak pokraka, wyglądam jak kwoka, brodawy wielkie i ciemne, cycki oparte o brzuch, bo mam wysoko....odrost na pół łba i maz wcale nie zainteresowany...ehhhsoraya lubi tę wiadomość
-
Zakrecona pytam bo ja też miałam wczoraj 140 na 90 i dostałam leki doraźnie i mierzenie ciśnienia 3 razy dziennie ale wieczorem jak byłam w domu miałam 150 na 60 zadzwoniłam i kazał mi brać juz ciągle 2 razy dziennie tab i dzwonić w czwartek a dziś po tabletce miałam 130 ma 89 wiec jutro jak zadzwonię jestem więcej niż pewna że weźmie mnie do szpitala ale ja mam właśnie nogi jak konewy kostek nie widać w ogóle nawet w nocy mi.puchna
-
jaroszka wrote:A ja sie nie czuje seksi...puszczam baki, chodzę jak pokraka, wyglądam jak kwoka, brodawy wielkie i ciemne, cycki oparte o brzuch, bo mam wysoko....odrost na pół łba i maz wcale nie zainteresowany...ehhh
Ale mnie pociagasz
jacusianka, jaroszka, soraya, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Ale mnie pociagasz
Hahahahahaha kurde posikalam sie prawie.....mężowi musiałam powtórzyć, bo sie dziwnie na mnie patrzył jak sie brechtam do tableta
Oczywiscie powiedział, ze to nieprawda hmmmm ciekawe jak to sprawdzić zaraz mu powiem zeby mi minetke zrobil....ciekawe jaka wymyśli wymówkę:p
ZakręconaOna, zakocona lubią tę wiadomość