Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka Ja tak samo mam co do bąków !
gazy o zapachu waty cukrowej jak to się śmieje mój D a moja Mama ze zapach kuzwa fiołków !
szczegolnie noo tych zaparciach hahahHahaha
Nie wyganiamy ! Zrozumialam , ze idziesz: pjaroszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
U mnie ostatnio zabiegane dni, ale staram się czytać na bieżąco.
Gratuluję i trochę zazdroszczę rozpakowanymFajnie, że wszystko w porządku.
Witam nową mamusię!
Mika i my dream - współczuję przejść z facetami. Ja jestem zwolenniczką walczenia o związek, jeśli się kocha i jest pewnym, że druga osoba też. Mam nadzieję, ze się ułoży :-*
Zakręcona - leż i odpoczywaj, na pewno wytrwacie w dwupaku
Jaroszka - piękny głos!
Nynusia - nieciekawie z tym ciśnieniem. Ja ostatnio miałam 135/90, ale jednorazowo i kazała mi kontrolować 3 razy dziennie. Ale opuchnięta trochę jestem. Kciuki trzymam, żeby się unormowało!
A my dziś byliśmy w Macu - na początku karmienia nie będę szaleć z fastfoodami więc się najadłam na zapasNoc miałam dziś koszmarną - ból głowy, nudności, zastanawiam się czy nie po Furaginum.Któraś zażywała? Choć może to też kwestia pogody.
Jacusienka, proszę bardzo, też mi doszedł Whisbear i otulacz. Warte swojej ceny
Ah, nie opowiadałam Wam, że dalej czekam na szafę. Tak opierniczyłam kolesia, że 10 razy mnie przepraszał, potem jeszcze mailowo i telefonicznie. Zarzeka, że w przyszłym tygodniu będzie szafa. Jak nie, to zwróci zaliczkę. Jedyne dwa miesiące czekania, masakra.
Ah i zaszalałam z zakupami - kupiłam sobie torbę od Słonia Torbalskiego i ciuszki dla małego na 74/80. Są teraz spore przeceny więc akurat będzie na za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:25
agaton, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
Wredotka to ładnie z ta szafa ...
/
Muszę wytrwać hihi
A co do fast foodów to dziś właśnie z Mama gadalam , ze zjadlabym maka albo chińskie hahaha i chciała mnie dziś zabrać na zarelko do chińczyka ale źle się czulam wiec odpuscilam:) przed porodem jeszcze zdarze a po moja dieta odrazu i dopiero na wakacje może jakiś grzeszek zrobię
-
jaroszka wrote:Nie, komentuje te żony....pokazywali Iwone-to jakaś nowa masakra!!!
A wlasnie włączyłam Twój filmik....yyyyyyyy co to????? Skąd to sie wzięło o co w ogóle chodzi??
A Ja juz wylaczylam TV , obejrzeć na necie jutro muszę. -
Tak sobie czytam na forum i facebooku, że duża część z Was czuje skurcze i twardnienia, a u mnie poza wypinaniem małego nic...i tak się zastanawiam czy po prostu nie wiem, że je mam. Kurde, powinnam coś czuć na rym etapie ciąży czy to dobrze, że nie czuję?
Dobranoc, też zmykam!
-
Wredotka dziekuje :*
Przykre z ta szafa...ale wyobraź sobie ta radość jak juz przyjdzie
My z furaginum dobrze sie znamy i nigdy nic mi sie po nim nie działo, poza tym to teraz jest lek bez recepty chyba nie ma aż takich efektów ubocznych? A co jest na ulotce, bo nie pamietam....w ciazy na szczęście ani razu nie miałam zapalenia pęcherza...
Torbę od słonia ???? Eee?Wredotka lubi tę wiadomość
-
Ja pokrecilam tylkiem na pilce , dokoncze ogladanie zonek i tez do wyra .
Ciekawe czy cos sie wydarzy na pazdziernikowych tej nocy ?
Wredotka ja w pierwszej ciazy nie czulam zednych skurzy , ani nic . A potem jak dostalam skurczy porodowych to odrazu wiedzialam co sie kroi .Wredotka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Właśnie na ulotce jest, że efektem ubocznym mogą być mdłości, wymioty i bóle głowy. Zobaczę jak się jutro będę czuć i jak coś zadzwonię do ginki.
Słoń Torbalski - polska firma produkująca skórzane torby
A proszę bardzo, sama prawda
Dzięki dziewczyny - mam tylko nadzieję, że się pojawią w odpowiednim czasie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:40
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy co dalej w każdym razie chyba w szpitalu bym się czuła bezpieczniejsza bo maczytalam się ze nawet łożysko może się okleic od takiego ciśnienia.
Jesteście mega dziewczyny idzie sie usmiac i człowiekowi od razu lepiej
Wredotka ja na Twoim etapie tez nic nie czułam zero twardnien zero skurczy także ciesz się ze Cię to nie dotyczy.
Ja leżę dopiero od niedzieli przez to.
Tez lece spać. Dobrej nocki dziewczynki -
Tez juz leze, dobranoc:) tez jestem ciekawa co się w nocy wydarzy;)
Nynusia, a tak nagle Ci wzroslo? Wczesniej bylo dobre to ciśnienie?
Nic Ci się nie odklei!ale jak będziesz spokojniejsza w szpitalu to jestem za:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 22:46