Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogę zasnąć hm. Po tych ekscesach z zaparciami i mnie to dopadło i się mecze, ja mam tak niedługo, a co dopiero Wy, które trzyma/ło kilka dni nie wyobrażam sobie tego, mam nadzieje, ze u mnie to chwilowe i jutro pójdzie gładko.
A więc leżę i myślę intensywnie, żadna nie zrobi chyba niespodzianki?maluda lubi tę wiadomość
-
Ja się obudzilam , poszlam napić wody i nagle bol pleców ogromny i za sekundę łącznie przeszło do podbrzusza i bolalo z minutke i przeszło a mnie pogonilo do WC na dwójkę odrazu ...
No i po bólu juz ...
Momentami zastanawiam się juz co nie gra .
Próbuje dalej zasnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 02:43
maluda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie kolejna bezsenna noc... jak już udało mi się zasnąć około 4.00 to musiałam wstać do toalety, Wojtuś szalał całą noc, aż mnie wszystko boli, o spojeniu łonowym już nawet nie wspomnę... mąż właśnie pojechał do pracy a ja zaczynam nadrabiać zaległości w czytaniu
moje męczenie się w łóżku nie ma już dzisiaj sensu
-
Aleksandra90- córka ma na imię Oliwia i ma już 12 lat
U nas to trochę skomplikowana sytuacja, ponieważ nie jestem jej biologiczną mamą, wychowuję małą dopiero od przedszkola, ale często mam wrażenie, ze ktoś nam jeszcze pępowiny nie przeciął
IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikejla wspolczuje
ja kiedys przez jakis czas na papierze zauwazylam, ze zostaje troche krwi, ale to jakos samo mi przeszlo. To bylo za czasow, jak jeszcze regularnie z gastrologiem sie widzialam, to mi tylko kazal wiecej pic i zmodyfikowac diete, zeby bylo wiecej warzyw itp. Takze spokojnie, da sie z tym walczyc.
Maluda, u mnie tez dzis bezsenna nocmaluda lubi tę wiadomość
-
Współczuję Wam tych zaparć, ja miałam przez cały czas jak brałam duże dawki luteiny, praktycznie nic mi nie pomagało, teraz jak odstawiłam luteinę to się poprawiło, najgorzej było jak wróciłam do domu po szpitalnym jedzeniu to w toalecie płakałam z bólu...
-
nick nieaktualnyMikejla, no to generalnie lekarz w badaniu stwierdza, czy to hemoroid,czy nie
ja nie dalam sobie palca w dupe wsadzic, wiec on kazal mi na poczatek wlasnie zmienic troszke diete, wiecej pic, a jak to by nie pomoglo, to wtedy mialam sie stawic na jakas rektoskopie:P
No jak boli przy kupie, jest krew, zywo czerwona, to jest to raczej na pewno hemoroid.
Pic trzeba, zeby kupa byla bardziej miekka i latwiej przechodzila. Warzywa-blonnik, zeby sie twarde masy nie robily, bo ciezko wtedy przechodza. Jakos tak to jest. -
Mika wymacaj , napnij się delikatnie za kucka np. I zobacz czy jest on na wierzchu bo takto masc tylko wystarczyc może a jak w środku to czopki ... Ja np. Mmam jednego małego dziada na wejściu do tylka wiec u mnie masc ale czy pomoże chust wie . Ja myślę ze w ciąży hemoeroidy się nasilają bo są zaparcia nie raz u NIEKTORYCH kobiet . Np. W moim przypadku
-
Najlepiej to zapytam na następnej wizycie, tylko czy mnie zrozumie o co pytam
Maluda ja zaparć nie mam w sumie, a jak miałam to 1-2 dni może ze 3 razy, tyle, że ból przy wyproznianiu i krew przy okazji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 07:38
-
Witajcie
Ja nie spałam do 3 bo kur... oczyszczarka jeździła po ulicach a było tak duszno ze musiałam mieć całe okno otwarte
Agaton jeszcze tydzień temu u anestezjologa miałam dobre i jak sobie w domu mierzyłam czasem to tez ale mała juz jest tak duża ze może ucisk mi robi i dlatego nawet nogi mi nie chcą odpuchnac w nocy...
Aaa naczytalam się o tym ciśnieniu i to wszystko dlatego.
Co do zaparć no i mnie niestety zaczynają dopadacprzez to cisnienie nie mogę kawy a to mnie zawsze goniło a jeszcze po tych tabletkach mam gazy i po jelitach mi daje równo.
-
nick nieaktualnyMikejla wrote:Najlepiej to zapytam na następnej wizycie, tylko czy mnie zrozumie o co pytam
Maluda ja zaparć nie mam w sumie, a jak miałam to 1-2 dni może ze 3 razy, tyle, że ból przy wyproznianiu i krew przy okazji.a kiedy masz wizyte kolejna?
Natalia85 lubi tę wiadomość