Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej Laski,wczoraj spac standardowo nie mogłam i chodziłam non stop do kibla,co wyszłam to mu się chciało znowu i w końcu siedziałam z 10 minut i wyciskalam siki i caly czas leciało powolutku. Juz myślałam,ze cos się zepsulo hehe bo ilez można sikać...
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Patrze na tych Niemców z okna i aż mi się odechciewa. Gorąco - źle ( no ja umieralam wiec się nie dziwię), teraz pada i tez są nie do życia. Przypomniało mi się jak z kolega z balkonu do balkonu rozwieszalismy telefon za dzieciaka. Po drugiej stronie zawsze siedzi w oknie taka baba w oknie non stop, może bym sobie z nią taki telefon zrobiła
IviQ, agaton, maluda, Little Frog, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, agania, estrella, Magnosia lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Ej Laski,wczoraj spac standardowo nie mogłam i chodziłam non stop do kibla,co wyszłam to mu się chciało znowu i w końcu siedziałam z 10 minut i wyciskalam siki i caly czas leciało powolutku. Juz myślałam,ze cos się zepsulo hehe bo ilez można sikać...
Dużo!!! Haha przypomnieć ci moje cudowne 15 latan w ciągu nocy? :d jak dobrze ze te czasy minęły i noc przesypiam
-
Ja smaruję mojego hemoroida tym proctogyvenolem i g to daje
jaroszka, może jeszcze za wcześnie, żeby ktg robić. Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Ja to byłam przekonana, że w którymś tyg wszystkie kobiety mają obowiązkowo ktg robione, więc się zaskoczyłam informacją od Elizy, bo gina nie pytałam o to.
ahhah czyli wymówkę znalazł jednak = usnął zanim zdążyłaś nawet zapytać -
Mikejla wrote:Dużo!!! Haha przypomnieć ci moje cudowne 15 latan w ciągu nocy? :d jak dobrze ze te czasy minęły i noc przesypiam
Mikejla, maluda lubią tę wiadomość
-
Pamiętam do dziś widok gołej dupy jej syna czy kto to tam był. Robie sobie coś w kuchni, firanki nie mam nadal, u nich się świeci non stop i tak sobie patrze a tam siedzą we 3 i nagle młodemu ręcznik z dupska zlecial i tak stoi przed matką i siostrą (tak przypuszczam) jak go Pan Bóg stworzył.
jaroszka, green lubią tę wiadomość
-
A w ogóle witam sie w 39 tygodniu:)
IviQ,tez bym juz chciała:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:39
zakocona, Lexie, Mikejla, Nynusia, jaroszka, IviQ, Bąbelek, green, ~Rewianka~, onka, estrella, annggela, paula1, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Dzien dobry!
Wstalam na dwójeczkę,zjadłam pół kilo malin i wróciłam do łóżeczka:)
Mika bardzo dużo jest różnych specyfików,mi lekarz przepisał czopki posterisan i mowil ze kobiety bardzo chwalą,do tego mam maść Avenoc.
Nynusia,to lipa,ze tak na końcówce Ci to ciśnienie skoczyło. I jak zrobisz?zglosisz sie do szpitala? -
agaton, ja co max 1,5h, ale ja w nocy przeważnie i 0,7l wody wypijam, bo zawsze mam butelkę przy łóżku. No i na noc piję tę herbatkę z liści malin.
A i mówiłam wczoraj położnej, że biorę wiesiołka i piję herbatkę, to mnie pochwaliłaMówiła również, że od 35tyg można już brać i pić (o ile oczywiście ciąża fizjologiczna).
Ja się postaram dzisiaj zacząć po schodach chodzić (nie lubię tego..) codziennie.agaton lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Mika,ja oprócz tego latam w nocy co godzine,w ogóle nie wiem skąd te siki sie robią, bo nie piłam jakos bardzo dużo...
Ha! A mi nie wierzylyscieja też dużo nie piłam a zanim się położyłam byłam z kilka razy, a i tak spać się nie dało bo co się położyłam trzeba było wstać tak bolało
-
hejka, nadrobiłam WAs w końcu.
Współczuję problemów z facetami. Ciąża trwa 9 miesięcy nie be zpowodu, facet tez ma wtedy się przygotowac i ogarnąć, my już na końcówce,a widzę, że niektórym i tak brakło czasu.
Mikejla, nie wiem czy umiałabym trwać w takim związku jak Twój. Moim zdaniem już go mozna podciagnąc pod toksyczny. Narzekasz na niego, ale równoczesnie go tłumaczysz za każdym razem. W głowie masz jego obraz z lepszych czasów, a one minęły. Teraz jest chyba już innym człowiekiem. Rozumiem, że wyjazd do innego kraju "za chlebem" to bardzo trudna sytuacja i nie kazdy sobie z nią poradzi, ale jak jest tak, ze nie wychodzi to chyba trzeba pożegnac się z tą wizją i realizowac plan B. Najgorsze w waszej sytuacji jest to, ze chyba nie rozmawiacie i nie szukacie rozwiązania. Ty żalisz się nam na forum, a on zamyka w sobie i nic z tego nie wynika. Wygadać się fajna rzecz, ale bez konkretnych działań nic sie nie zmieni.
Organizując sobie zycie w obcym kraju trzeba mieć mnóstwo siły, samozaparcia i odwagi, no i chęci i być przygotowanym już przed wyjazdem w sensie zdobycia informacji, gdzie i jak można poprosić o pomoc, co dostać itp. POlacy to jednak solidarny naród i w sumie zagadnei do obcej osoby w celu zdobycia info i pomocy może się okazac bardzo skuteczne.
Chyba oboje musicie troszkę ogarnąc rzeczywistośc, przynajmniej w takim aspekcie funkcjonowania w społeczeństwie, a mąż...mam nadzieję, że to chwilowy kryzys i bezsilność... W sumie kazdemu nalezy się druga szansa...
Nie chciałam Cie urazić/ obrazić... ja to po prostu tak widzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 08:58
FreshMm, madu, Mikejla, ss, stokrotka25, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Mika,ale u Ciebie to byla jakas infekcja co nie?
Nynusia,to oby się udalo i żebyś byla pod stala kontrola:)
Zakocona, ja tez pije troche w nicy,ale nie aż 0,7 ale i tak tych sikow strasznie dużo hehe,ale ja zawsze często sikalam,to może dlatego:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja myślę, że mąż Jaroszki podczytuje forum i udawał, że śpi!
Co do wycieczek do toalety, to ja (odpukać) nie mam ich zbyt często 1-3 w ciągu nocy. Mąż ostatnio mówił, żebyśmy zostawiali światło zaświecone w łazience, bo zauważył, że nie świecę (nie chcę się rozbudzić, a drzwi do łazienki mam naprzeciwko drzwi do sypialni i w sumie nie jest całkiem ciemno, bo trochę światła wpada od latarni). To mu mówię, że możemy włożyć do kontaktu taką malutką lampkę ledową skoro się tak martwi, że coś mi się stanie, chociaż po chwili przemyślenia stwierdziłam, że bez sensu, bo i tak chodzę z zamkniętymi oczami
Mikleja, to niezłe masz widokiHehe
jaroszka, agaton, Mikejla, madu, soraya, ~Rewianka~, estrella, Nynusia, Magnosia, maluda lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Maludaa witaj z tego wszystkiego zapomniałam, ze do nas dolaczylas
Moja droga, a gdzie suwaczek? Proszę szybciutko sobie stworzyć[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))