Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakim trzeba byc zdesperowanym, zeby przyjsc do takiego programu . No chyba , ze im placa grube pieciadze ?
Teraz kolejne puste laski " Zony Hollywood" No moze z kilkoma wyjatkami
Ide po pilke to bedzie przyjemne z pozytecznymjaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
To ta byla miss co ma dwie corki? Bo jesli tak , to jest jedyna madra kobieta w tym towarzystwie
Sama do wszystkiego doszla .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 21:57
jaroszka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dobranoc IviQ,
Nynusia,lipa z tym ciśnieniem i z ta opuchlizna. Dobrze,ze to juz koncowka!
Jaroszka,ja tez chodzę jak pokraka i ogólnie czuje sie podobnie do Ciebie,tylko odrostów nie mam;)
Mój mąż ostatnio oglądam zdjęcia z pierwszych tc i mówi,ze juz zapomniał,ze taka szczupla bylam;)
Ale ja na brak seksu mimo tego nie narzekam na szczęście:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 21:57
Nynusia, ~Rewianka~, maluda, IviQ lubią tę wiadomość
-
Lojka tak to Ona .
Agaton wiesz , ze mój D ostatnio powiedział mi cos podobnego:) , ze właśnie pamięta mnie taka szczuplutenka przed ciąża i ze chciałby żebym znów taka była:) motywacja wielka jak dla mnie:) wiem , ze będzie mnie kochał jak nawet gruba zostanę bo juz byłam gruba i kochał mocno a nawet się wtedy oświadczył ale sam fakt , ze Ja lubię dobrze się czuć we własnej skórze a czulam się dobrze przed sama ciąża wlansie jak tak schudlam:) i wiem , ze jemu będę się podobać to szaleństwo dla mnie:)agaton, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość