Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
tu masz biały ale bez łapek http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/kurtki/wszystkie-kurtki/kombinezon-161041-1.html
i szary
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/stroje-i-zestawy/wszystkie-stroje-zestawy/kombinezon-151422-1.html
Aleksandra90, Lexie, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Ojj laseczki ale skrobiecie
Paula tak się ciesze ze u Was wszystko ok i ze wychodzicie juz do domku
Zakocona gratuluję ! Kociaki przepiękne
Fatim trzymam kciuki żeby w końcu się to uspokoiło albo żebyś trafiła na kogoś kto będzie w stanie Ci pomóc.
Asienka to czekamy dalej razem z Tobą i kciukam aby szybko się coś rozwinęło
Agus no u Ciebie to dosłownie juz kilka dni zostało także życzę aby dzidzia zzechciala juz wyjść na świat
Melena kciuki za szybkie rozwinięcie akcji
Wiedzma witaj w klubie ja juz nie wyrabiam z nogami to jest jakaś masakra kostek u mnie nie widać...zakocona, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po USG.
Tadek 2873g dzisiaj
Utrudniona wizualizacja, bo tak mnie nachrzaniał, że głowica od USG nie dawała się ułożyć.... Generalnie wszystko ok.onka, stokrotka25, Nynusia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, green, maluda, Magnosia, Lexie, nat_alia, Little Frog, lili_madlen, polkosia, Bąbelek, agaton, ~Rewianka~, PauLLa, agania, annggela, Blondik, Arielka, miska2503, madu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka ! Wymiękam przy Was wiecie. Skrobiecie tyle, ze ciężko nadrobić.
A my meldujemy się po wizycie. Po ostatnich skurczach straszakach szyjka nadal długa i zamknięta, ale zmiękła sobie. Nie muszę leżeć, ale mam się też nie przeforsowywać. Oszczędny tryb życia jednym słowem.
Ala waży 2720g, wymiary brzuszka i główki sa na 35+2 a wymiar kości udowej na 36+1. AFI 15,41 chyba. I co ważne wróćiła w końcu do pozycji nietoperza. Podobno szanse na powtórne obrócenie są już znikome...
Tak więc jeszcze trochę się pooszczędzamy a pózniej porządki domowe i mile czas spędzony z mężem w sypialni
Trzymam kciuki za wszytskie nasze szpitalne dziewczyny
Fatim, myśle, ze powinni Ci dać jakąś kroplówkę wzmacnającą, bo takie biegunki to nie żarty...
zakocona, Arielka, stokrotka25, Magnosia, maluda, Lexie, nat_alia, Little Frog, lili_madlen, polkosia, Bąbelek, agaton, ~Rewianka~, PauLLa, annggela lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się z Wami podzielić
jestem popłakana ze śmiechu
https://www.facebook.com/TheMotherish/videos/961479900564399/ZakręconaOna, maluda, Lexie, Little Frog, Bąbelek, agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny muszę się z Wami podzielić
jestem popłakana ze śmiechu
https://www.facebook.com/TheMotherish/videos/961479900564399/
Hahahahaha się usmialam.maluda lubi tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Maluda jak fajnie że w tym tyg nie tylko u nas Kluska wyszła
u nas w 34tc 2950g
ale gin nie mówiła nic że tak je ciągle:D poprostu pulpecik bo reszta normalnie na 34tc była
Śmiejemy się też z mężem, że będzie kluseczkaciekawe tylko po kim on taki pulpecikowaty będzie, bo u nas w rodzinie wszyscy szczupli
Mój doktorek jak robi USG to uwielbia opowiadać i wszystko komentować (taki fajny gaduła z niego), dokładnie pokazuje rodzicom wszystkie części ciała i wszystkie organy, odpowiada na wszystkie pytania dlatego do niego ciągle długo się czeka na umówioną wizytę, ale nie słyszałam nigdy, żeby ktoś czekając marudził, bo czas w gabinecie jest wynagrodzonyMagnosia, Nynusia, ~Rewianka~, PauLLa, soraya lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Lasencje!
Asieńka,Malena w dalszym ciagu trzymam za Was kciuki!
Fatim,biedaku bo Ty się nam naprawdę odwodnisz jak tak dalej będzie! Cos trzeba z tym zrobić,kurde,nooo!
Paula1 ale cudownie,że juz będziecie w domku!
Battinka-cudna buźka akrobatki!
Jaroszka-rysunek dzieciatka przezabawny! Mąż ma talent heheh
U mnie dziś noc w miare przespana (2 razy siku) W ogóle jakoś tak się lepiej czuję fizycznie i wlącza mi sie syndrom wicia :)jedynie niespokojna jestem i wolałabym żeby był taki złoty środek,który powie kiedy TO sie wreszcie zacznie!! Ale niestety trzeba czekać a strasznie mnie to wkurza!
Dostałam wczoraj 2 worki ciuszków od znajomej ale połowa jest tak poplamiona,że mnie na przykład byłoby wstyd dać komuś takie rzeczy..
paula1 lubi tę wiadomość