Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Jesteśmy po USG.
Tadek 2873g dzisiaj
Utrudniona wizualizacja, bo tak mnie nachrzaniał, że głowica od USG nie dawała się ułożyć.... Generalnie wszystko ok.
Pietrasik? On zawsze ma utrudnioną wizualizacjęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Arielka wrote:tu masz biały ale bez łapek http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/kurtki/wszystkie-kurtki/kombinezon-161041-1.html
i szary
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/stroje-i-zestawy/wszystkie-stroje-zestawy/kombinezon-151422-1.html
Oj, w C&A to słaba jakość, nie polecam...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lexie, ZakręconaOna- my też ostatnio dostaliśmy niestety takie ciuszki od znajomych (niby były już po ich segregacji), a ja z tego sporego worka nie potrafiłam nic wybrać (bo albo poplamione, albo z dziurkami, albo zniszczone)
Niestety ja jestem nieźle walnięta na tym punkcie... mój mąż śmieje się często, że narzekam na wzrok, a bez okularów dostrzegam najmniejszą skazę lub plamkę
Ja bym nie dała nikomu takich rzeczy i jeszcze człowiek nie wie jak później ma się po otrzymaniu takich ubranek...Lexie, ~Rewianka~, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość
-
Zakocona gratuluje kociat sa urocze
Fatim szybkiego powrotu do formy zycze , bo ta Twoja tak dlugo utrzymujaca sie biegunka jest bardzo niepokojaca
Paula1 super ze juz do domkuteraz juz tylko pelnia szczeacia !!
Wiedzma u mnie tez samopoczucie coraz gorsze woda zatrzymala sie na dobre i stopy oraz kostki juz nie daja rady sa tak spuchniete ze az skory brakuje..nawet mam wrazenie ze lydki zrobily sie jak u slonia ..
Wczoraj na wieczor mialam kilka boli jak na miesiaczke ..bardzo sie przestraszylam bo od ladnych kilku miesiecy juz zapomnialam co to sa bole miesiaczkowe.. Wzielam nospe i sie wyciszylo od rana nic a Maly kopie jak Ronaldo ..Pierwszy stres odnosnie falszywego alarmu u mnie mam za soba...
chyba nie wytrzymam tego stresu
zakocona, soraya lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie włożyłam ostatnie rzeczy do szafy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b15884da8d9.jpglili_madlen, maluda, lojkalojka, Bąbelek, Little Frog, agaton, zakocona, szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie, Nynusia, ewwiel, stokrotka25, ~Rewianka~, mała.mi, Fatim, BATTINKA, agania, ZakręconaOna, annggela, zetaaa, Blondik, Amerie, soraya, Arielka, ss, onka, miska2503, nat_alia, jacusianka, green, madu lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, nie
Tym razem byłam u jakiegoś na J. Bardziej mi się podobało szczerze mówiąc. A utrudniona była naprawdę, bo ja się z bólu zwijałam, bo tak mnie trzaskał i co chwila go przepraszałam, że nie może badania zrobić. Gin mi współczuł, bo widział na ekranie, jak mnie kopie
Ileż ty masz ciuszków!!!! WOOOOOOW!!
stokrotka25, polkosia lubią tę wiadomość
-
Polkosia tak jak dziewczyny piszą - pięknie, świetnie wygląda ta garderoba
Właśnie widzę, że mi też puchną stopy...;/ Wcześniej myślałam, że mi się wydaje, ze trochę spuchły ale wczoraj po długim czasie włożyłam trampki, które były mi tak na styk i myślałam, że nie wyrobię...też mi kostki zanikają i to wcale nie po chodzeniu tylko od rana widzępolkosia lubi tę wiadomość
-
Czy któraś z Was ma ekspres Tassimo albo ma porównanie z ekspresem Dolce Gusto, jeśli chodzi o jakość kawy? Bo ja mam ten drugi, moja mama też. Ostatnio się jej zepsuł i chciałam jej kupić na urodziny i zastanawiam się nad tym Tassimo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:45
-
Nynusia no po nocy zdecydowanie mniej ale opuchlizna do konca nie schodzi po nocy . No i wystarczy wyjsc po zakupy na mala godzinke i jest całkowity brak kostek..mierze dwa razy dziennie cisnienie bo mam aparat od babci u siebie w domu i cisnienie ksiazkowe 122/83/ puls 85-90 , nie przekroczylam jeszcze 130 na 90
-
Maluda no właśnie to jest straszne jak ktoś niby segregowal a gówno dal . Ja tak samo jestem przerazliwiona na tym punkcie bo nie chcialabym sama chodzić w plamach , wycieruchach albo dziurkach a co dopiero moje dziecko ... Ja jak cos komuś daje a jest używane to albo w stanie idealnym albo wgle nie daje !
Polkosia o kurczaczki !! Dokładnie , perfekcyjna szafa , pięknie się prezentuje !
Czy Ja tam widzę strój malej Mikołajki ???
Cudnepolkosia, maluda lubią tę wiadomość