Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:Bree, miałam tak w pierwszej ciąży i aż ze strachu na usg polecialam, okazalo sie, ze to macica sie rozrasta. Ja jestem 3 miesiące po lyzeczkowaniu i pewnie to tez ma wpływ na ten ból, jeszcze mnie plecy dobijają a to dopiero 5tydzien
Mnie też bolą plecy, głównie w krzyżu, raz mocniej raz słabiej, ale tak, jak nigdy nie bolało. No i od czasu do czasu czuję kłucia w podbrzuszu, czasami ciągnięcie, mam nadzieję, że tak ma być.Bree lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Bree epskie pocieszenie dostajesz od lekarzy też się z takim podejściem nie raz spotkałam...dziewczny trzymam kciuki za wasze wyniki, badania, wizyty
Bree ja też mam taki lęk z chodzeniem do łazienki
Jak tam wasze mdłości kochane ? U mnie nadal brak.Bree lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Bree wrote:ja dzisiaj od lekarki dostalam ulotke na ktorej jest informacja ile alkoholu moge wypic bedac w ciazy bardzo pouczajaca informacja
Boże,co Ty masz za lekarzy.. Zamiast konkretnego badania ulotka o alkoholu w ciąży.. Dobrze,że Ci nie zasugerowała,żebyś sobie strzeliła kielicha,to się przestaniesz martwić i jej głowę zawracać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 11:24
Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Pewnie, lepiej sprawdzić i być pewną
ja pierwszą betę robiłam 14dpo (środa), drugą 16dpo (piątek) i też dopiero dzisiaj dzwoniłam żeby się umówić. Mam wizytę na 3 marca, to będzie 5tc+5, mam nadzieję, że będzie coś widać.
Ale fajnie Fajnie,że już masz wyniki i WIESZ ja już się nie mogę doczekać do 17Bree lubi tę wiadomość
-
weronika85 wrote:proszę napisać czy zdążymy czy nie
karmar, Bree, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Mi dziś pierwszy raz jedzenie rano nie pomogło na mdłości i się męczyłam parę godzin. Wczoraj zjadłam na śniadanie ciasto zrobione przez teściową. Było obrzydliwe. Tak samo jak dziś chleb. Jedynym wspólnym składnikiem był sezam, którym kiedyś się zajadałam, a teraz jak tylko poczuję jego zapach to odruch wymiotny.
A już myślałam, że teściowa chce mnie otrućBree, paula1 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
aagatkaa1984 wrote:Bree, miałam tak w pierwszej ciąży i aż ze strachu na usg polecialam, okazalo sie, ze to macica sie rozrasta. Ja jestem 3 miesiące po lyzeczkowaniu i pewnie to tez ma wpływ na ten ból, jeszcze mnie plecy dobijają a to dopiero 5tydzien
-
Ja nie mam ani mdlosci ani wymiotow a w 2 poprzednich ciazach wymiotowalam jak kot calymi dniami przez okolo 6 miesiecy, bylam przez to chuda jak patyk a co do ullotki o alkoholu to wszyscy w UK dostaja taki pakiet na dziendobry w przychodni rewelacja nie? W srode zaczynam 9 tydzien i pierwsze badanie jakie mi zrobia to badanie moczu czy w ogole jestem w ciazy, no ale takie to ja juz sobie miesiac temu zrobilam domowym testem
-
Bree, od 9 tygodnia do 14 mnie to tak męczylo.
Ja niestety po mojej stracie, pelna nadziei nie jestem, caly czas obawiam sie najgorszego i caly czas wsłuchuje sie w swoje ciało, ale i tak z każdym dniem psychicznie jest coraz lepiejBree lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny już ci odpisywały, tutaj nikt nie jest wróżbitą żeby powiedzieć ci czy zdążycie, bo wiele może się wydażyć poza tym nie wszyscy są z twojej okolicy. Spytaj się lekarza poza tym jak ci wody odejdą to dziecko ci od razu nie wyskoczy na świat.
Bree, Fatim lubią tę wiadomość
-
A u mnie dzisiaj, mimo przedwczorajszej paniki i litrów łez jakiś spokój. Zen
Jeszcze lekko brudzę, ale znów toffi, a nie czerwona krew.
Pociesza, że cycki przy dotyku bolą, zdarzają się lekkie mdłości, a wczoraj było pierwsze rzyganko - przy myciu zębów ;pBree, Betti-85, Bunia86, mała.mi, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość