X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kochane :-* nie mialam jak nadrobić ze względu że dzisiaj to był nasz dzień I kompletnie się wyłączyłam . Do tego jutro dziewczynki wracają do szkoły i przedszkola wiec trzeba było się przygotować . Potem oglądaliśmy z Mężem film no i zeszło ;-)
    Śpijcie smacznie jestem rano buziaki <3

Bree, paula1 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • karmar Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja nieśmiało dołączę do wątku :) Mam na imię Karolina, OF wyznaczył mi datę porodu na 29 października :)

Bree, polkosia, paula1, Małgorzatka, FreshMm, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość

age.png

age.png

age.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim <3

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Karmar i gratulacje :-)

Bree jak tam dzisiaj u Ciebie? Myśl pozytywnie, musi być dobrze :-)

A ja wczoraj dla relaksu obejrzałam po raz kolejny "Ciacho " i poszłam spać. W nocy oczywiście pobudka na siusiu i od 6.30 już nie spie. Hmm...niby człowiek ma wolne a wstaje jak do pracy.
    Miłego dnia ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 07:07

Małgorzatka lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • soraya Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja wstałam dziś godzinę temu, poszłam na siusiu i truchtem wracałam do łóżka żeby się położyć tak mnie zemdliło. Poleżałam chwilkę i przeszło idę młodego odprowadzić do zerówy a popołudniu do pracy :(

Małgorzatka lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a mnie dzis połamało do tego temp.38 czuje się fatalnie nieźle się zaczął tydzień...:( dzis do ginka i do rodzinnego musze iść bo astma mi się zaostrzyła...po prostu niech mnie ktos dobiję tak się czuje.wzięłam dzis apap na gorączkę i bol głowy.

3i49tgf6plfmlliy.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ja w pierwszej ciąży też tak miałam na początku, gorączka ponad 39, kaszel, katar i jeszcze nikt mnie nie chciał zapisać w przychodni studenckiej do lekarza, bo nie miałam papierów przeniesionych z miejsca zamieszkania. Więc z płaczem wyprosilam żeby mnie zapisali, to kazali się spytać lekarza czy mnie przyjmie. Czekałam pół dnia do ostatniej osoby, weszlam, zbadał mnie i jak mu powiedzialam że jestem w 8 tyg ciąży to...spytał co ja mogę brać, bo on nie wie co mi przepisać. Ręce mi opadły i zadzwonilam do swojego gina i mi powpowiedział.wtedy był Stodal, propolki na gardło i coś na gorączkę ale już nie pamiętam. Także taką mamy służbę zdrowia w Polsce. Po tym jak mi mama umierala w szpitalu, a lekarz ( kawał hu... zresztą ) nie chciał jej wysłać do Bydgoszczy bo się nie kwalifikowala do operacji to mam dosyć szpitali. Oczywiście zabieg został za późno przeprowadzony :-( cały czas myślę czy gdyby miała szybciej zabieg lub operacje to by żyła. No ale czasami zdarzają się wyjątki...
    Battinka będzie dobrze Kochana, trzymaj się :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:29

BATTINKA, Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj karmar! :)
    jesteśmy na tym samym etapie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:24

Małgorzatka, karmar lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki mam nadzieje ze się wyliże ale propos służby zdrowia próbuje od 8.00 się dodzwonić do rejestracji czy w ogóle moja lekarka przyjmuje ale oczywiście albo zajęte albo nikt nie podnosi słuchawki przecież to jest śmiechu warte!małpy siedzą i plotkują nie mają czasu by podnieść sluchawke bylo juz tyle na nie skarg do szefa przychodni ale nic nie jest lepiej :(( ten szef taki sam...

Przykro mi z powodu twojej mamy to straszne co się dzieje w tym NFZ każdy to wie nie od dziś. :((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 08:51

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne udalo mi się dodzwonić do przychodni ale nie uwierzycie za 82 polaczeniem w Tel. Oczywiście dopiero na środę miejsce ale co pójdę dziś i bez kolejki poproszę o przyjęcie i mnie i córki bo obydwie żeśmy się rozłożyły.

Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny...zyje ale co to za zycie...zaraz mam wizyte u rodzinnego. Po wizycie u rodzinnego spodziewam sie tyle co po siedzeniu na dupie i nie robieniu nic... plamienia mam nadal (takie brunatne suche nitki). Wybiore sie na pogotowie ale tez nie mam pewnosci ze ktokolwiek zechce mnie zobaczyc... jednych ogladaja innych nie (niestety nie znam ich kryteriow kwalifikowania pacjenta). Jak chcialam spotkac sie z polozna to w recepcji powiedzieli mi tylko ze mam wizyte umowiona na srode i nikt mi jej nie przelozy. Pani z recepcji powiedziala ze trzyma za mnie kciuki zebym do czasu wizyty nie poronila.... najs...

zycze wszystkim zdrowia i spokoju ;)

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Jasne udalo mi się dodzwonić do przychodni ale nie uwierzycie za 82 polaczeniem w Tel. Oczywiście dopiero na środę miejsce ale co pójdę dziś i bez kolejki poproszę o przyjęcie i mnie i córki bo obydwie żeśmy się rozłożyły.

Ja pierdziele. Szok. Za 82 razem, jakaś kpina :O

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree, może rzeczywiście złuszcza się ten pęcherzyk od obumarłego bliźniaka? Daj znać potem co i jak.

Bree lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Hej dziewczyny...zyje ale co to za zycie...zaraz mam wizyte u rodzinnego. Po wizycie u rodzinnego spodziewam sie tyle co po siedzeniu na dupie i nie robieniu nic... plamienia mam nadal (takie brunatne suche nitki). Wybiore sie na pogotowie ale tez nie mam pewnosci ze ktokolwiek zechce mnie zobaczyc... jednych ogladaja innych nie (niestety nie znam ich kryteriow kwalifikowania pacjenta). Jak chcialam spotkac sie z polozna to w recepcji powiedzieli mi tylko ze mam wizyte umowiona na srode i nikt mi jej nie przelozy. Pani z recepcji powiedziala ze trzyma za mnie kciuki zebym do czasu wizyty nie poronila.... najs...

zycze wszystkim zdrowia i spokoju ;)
    Myślę że jak pojedziesz i powiesz że plamisz i boli cię brzuch to Cie przyjmą . No nie wiem jak jest u Ciebie w mieście ale mnie naprawdę potraktowali super . Dużo badań . Wiem że tu nie dają nic na podtrzymanie ale Może samo badanie by cię uspokoiło itd . No wszędzie jest inaczej cholera i tutaj nic nie zmienimy . Jeśli na usg wyszedł ci krwiak (lekarz przypuszcza że był to bliźniak) to możesz też plamić od tego ale lepiej sprawdzić i jeśli pojedziesz nie mów im że robiłaś usg bo cię nie zbadają :-)

Bree lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • karmar Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, faktycznie :) Ale się cieszę :) Zawsze to raźniej:)

agania, Małgorzatka lubią tę wiadomość

age.png

age.png

age.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ten czas leci :D Dopiero co ja miałam 4 tygodnie w suwaczku ;)

karmar, agania, Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak Polkosia, czas leci :-) chociaż mi się na początku dluzylo a tu już 9 tydzień :-)

polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo i nie ukrywam że bardzo się cieszę że tak leci ;-) przy drugim trymestrze może trochę zwolnić ;-)

paula1 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    później uzupełnie listę ;-)

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wasze samopoczucia dzisiaj? Kto się bada? :-*

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 228 229 230 231 232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ