Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Kasia, nie przejmuj się, bo u Ciebie dopiero początek Ja miałam dopiero po 6 tygodniu USG.
Wiem, Kochana. Wy już jesteście w nieco bardziej zaawansowanym stanie. Później to się trochę wyrówna, ale na początku nawet kilka dni robi różnicę.polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia ja badania będę teraz robić i z wynikami mam przyjść na następny wizytę.
Co do historii miłosnych we wcześniejszym pierwszym związku byłam 3 lata potem poznałam M i wiedziałam że to to, jest ode mnie starszy o 3 lata w styczniu minęło 7lat jak jesteśmy Razem -
Witam się z Wami;)
W sobotę potwierdziły się Nasze podejrzenia i na teście zobaczyliśmy dwie kreseczki. Ogólnie ovu miałam tydzien później i jak wg belly jestem 5t3d to na pewno jest tydzień wcześniej. W czwartek mam wolne wiec wybiorę się do mojej gin bo ona w czwartki przyjmuje, wiem ze za wcześnie ale wykorzystam wolny dzień i może juz coś załatwię.
Widziałam ze staże swoje wpisujcie wiec Nam w tym roku mija 11 lat jak jesteśmy razem i 3 lata po ślubie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:44
Ursa, Kasia82, ~Rewianka~, paula1, Nynusia, Bunia86, FreshMm, agania, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Mi badania kazała zrobić dopiero jak będzie 9t0d wedlug OM. I tak zrobiłam bo 9 tydzień pyknął mi w czwartek.
Witaj, KochamMisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 19:46
-
Kocham misiaj witaj
katrzynka dobrze ze u Ciebie zrobiło sie spokojniej, lez odpoczywaj, bedzie dobrze:-)
ja jestem w związku bez ślubu i bardzo sobie to chwale, jestesmy ze soba 12 lat, jesli chodzi o wiek to jestem zaraz po bree, mam jużżżżż 37 lat, choc wcale sie nie czuję wiec badania prenatalne to bedzie u mnie norma...
polkosia nie jest sama bez karty ciąży, ja to jeszcze na swoja pierwszą wizyte czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 21:01
Bunia86, polkosia lubią tę wiadomość
-
u mnie znowu dzień pełen zdjęć i spacerów obiadków i wypoczynków
Karty ciąży też nie mam jeszcze
FreshMm ja z M znamy się jakiś czas ale razem jesteśmy jakieś 1,5 roku. wcześniej byłam w długich związkach ale nie było "tego czegoś". Teraz jestem pewna i gotowa na rodzinę
Jak się dziś czujecie?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja dziś czytam jak przesuwają się narządy i jak zmienia się ciało w ciąży... to dla mnie jeszcze tajemnica, bo nigdy jeszcze nie urodziłam... a jestem drobna, 155 cm wzrostu i 50 kg - i się zastanawiam, gdzie ten dzidziuś się zmieści mierzę, kminię, myślę... nie do końca potrafię to sobie wyobrazić
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja zwariuje, moje brazowe plamienie podbarwione jest juz jasniejsza krwia... nie wiem co mi jest czy to ma cos wspolnego z tym ze normalnie w tym czasie powinnam miec okres? ze tez nie mam tu jak pojsc do lekarza
-
OvuFriend
-
Nic nie biore bo jeszcze mnie zaden lekarz nie ogladal dopiero w srode mam pierwsza wizyte... bylam tylko prywatnie na usg ale wtedy nie mialam plamien wiec lekarz mi niczego nie dawal... od wczoraj zaczal mi sie taki gumowaty jasno brunatny sluz, moge go rozciagac jak gume do zucia, jest bardzo mocny i gesty... widze go tylko na papierze jak ide siku...a teraz zaczyna sie juz pomieszany z jasna krwia... ta niepewnosc mnie wykonczy...
-
Bree a może jutro zbadał by Cię ten lekarz u którego byłaś prywatnie?
Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Mój mąż z racji finansów powiedział swojemu wspólńikowi o ciąży, więc jest szczęśliwy, że mógł się komuś pochwalić. Tak więc dostałam pierwsze pozdrowienia z dzieckiem powiem wam, że w podświadomości męczy mnie to, że brałam tylko 0,2mg kwasu foliowego. Jakoś nie mogę się wyzbyć zmartwień a jeszcze oglądam na TLC chore dzieci i anomalie medyczne i tak mi jakoś szkoda tych ludzi i mam wyrzuty sumienia przez ten kwas foliowy