Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:nat_alia, powiem ci, że dla mnie sam sex był mało komfortowy, a L mówił, że też zupełnie inaczej czuje i myślał, że nie dojdzie... Na szczęście miałam giga orgazm minetkowy, a dopiero potem był sex.
Gdyby nie to, że chcę przyspieszyć poród, to bym się na sex więcej nie zdecydowała
I L mówił, że on się boi oglądać mnie w orgazmie w tak wysokiej ciąży, bo widać jakie mam skurcze na brzuchu + spazmy i wygląda, jakbym rodzić zaraz miała..
a ja bym bardzo chciala...potem bedzie połóg wiec tez nic z tego
no cóż chyba jednak zostanie czekanie
Nie wiem czy widzialyscie na FB Freshm urodziła synka w piątekNynusia lubi tę wiadomość
-
malgo86 wrote:Ja już miałam ostatnią wizytę w piątek i nic się nie zmieniło, co do położenia. Wody w normie, w karcić napisane "skierowano do porodu 16.09.2015" i mam iść zgodnie z terminem om na cc. Oczywiście przed jedzeniem i piciem 6 godzin z grupą krwi.
Bąbelek jak będziesz u swojego lekarza zapytaj się, czy musisz wykonac jakieś badania niezbędne do cesarki. Idę w piątek na ktg, ale wizyta bedzie u gin krótka. -
U mnie mój M tez się boi stwierdził że jakoś nie bardzo mu bo i pozycję ciężko dobrać i boi się zrobić krzywdę małej.
A tekst który rzucił do mnie ostatnio "...nie bo mała się jeszcze zakrztusi moja sperma "padłam
Zrobiłam leczo ale chyba za ostre... aż mi katar polecialZakręconaOna, BATTINKA, agaton, Lexie, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Hej, my jesteśmy po USG. Antoś wazy 2248g, wszystkie pomiary i przepływy ok. AFI 8, szyjka o dziwo 15mm z czego gin był zadowolony
Księciunio niestety nie ułożył się ponownie główkowo także będę mieć CC..
Zapytałam lekarza o GBS i powiedział że w przypadku CC nie ma wskazań do pobrania, bo dziecko nie ma kontaktu z kanałem rodnym a tym samym możliwym zakażeniem ale jeśli chce to może zrobić wymaz. I teraz nie wiemJak myślicie jest sens?
Kurde a mi mój gin robił wymaz na gbs a wiedział przecież że mam cesarkę. Mam nadzieję, że nie bez sensu to robił bo musiałam za to zapłacić 100zetaNynusia lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:U mnie mój M tez się boi stwierdził że jakoś nie bardzo mu bo i pozycję ciężko dobrać i boi się zrobić krzywdę małej.
A tekst który rzucił do mnie ostatnio "...nie bo mała się jeszcze zakrztusi moja sperma "padłam
Zrobiłam leczo ale chyba za ostre... aż mi katar polecialNynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki kochane trzymajcie za nas kciuki! Wlasnie odłączyli mnie od koleżanki-kroplówki
pierwsza noc bez środków rozkurczowych..... Boje sie jak cholera!!
Lexie, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, niecierpliwa-dominika, Nynusia, Little Frog, Fatim, ZakręconaOna, polkosia, miska2503, soraya, Magnosia, agaton, jacusianka, annggela, lojkalojka, zakocona, Blondik, paula1, agania, maluda lubią tę wiadomość
-
ja już proponowałam żeby prezerwatywe założyć
chyba jestem zdesperowana
Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość
-
A ja tam przed chwilą z mężusiem sie przytulaliśmy....ach.
A tak nie chciałam...bo się bałam ze będzie bolało...a było tak pięknie:*
Śmiałam sie do męża ze przez 2 lata żeśmy sie bzykali żeby fasolka się"tam" znalazła a teraz się bzykamy żeby juz wyszła;) hehe
Szczęśliwa ty wiesz ze ja dzis zjadłam 3 jabłka naraz aż się młoda pytala czego jem tyle jabłek;) hej.szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Little Frog, estrella, paula1, maluda lubią tę wiadomość
-
Agania, dokładnie jak pisze Zakręcona. Jednej nocy obudził mnie straszny ból okresowy. Dopiero siedzenie na łóżku i krążenie miednicą pomogło (plus magnez i nospa oczywiście). Domyślam się, że to wtedy się obróciła. Co do innych ruchów to zauważyłam tylko jeden nowy - wypinanie pupki w oczekiwaniu na jej głaskanie
Bąbelek może się jeszcze obrócić. U mnie dwa tyg temu dziecię jeszcze było nieskore do współpracy, a dzisiaj niespodziankaJa bym poprosiła o paciorkowe badanie.
ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, maluda lubią tę wiadomość