Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Dziewczyny mam depresję, nie mam ani kropli siary, nie umiem jej przystawiać a mała praktycznie nie chwyta tylko wypluwa pierś. Od 4 mam karmić ją co 3h a nie mam czym i nie umiem do tego schudła mi od rana
-
Fatim na pewno sie pojawi to dopiero pierwsza doba, dużo przystawiaj małą, spokojnie nie dołuj się początki są podobno ciężkie ale dasz rade <tulę>
-
Fatum tej siary to jest kilka kropelkiem, w pierwszej dobie mleko ciurkiem nie leci. Normalna rzecz, ze spadla na wadze, dziene byloby gdyby nie spadla, to naturalne. Co do przystawiania, to podrażnij autkiem jej usta w momencie kiedy otwiera tak bardzo mocno, jak do ziewania, przysuwasz glowke dziecka do piersi. A tam nie ma położnych, ab Ci pokazaly jak to robic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:23
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Fatim, cierpliwie przystawiaj malutką. Staraj się być przy tym spokojna, z czasem będzie coraz łatwiej.
Arielka, mi jutro moja gin. ma pobierać gbs, chociaż mam cc. Spytałam ją wprost, czy wtedy też trzeba, powiedziała, że tak.
Bąbelku, nie zastanawiaj się i rob to badanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 22:33
Bąbelek, Arielka lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
To normalne, że dziecku spada waga po urodzeniu. Zazwyczaj ważą malucha zaraz po porodzie. Polecam iść na basen, pomoczyć się z dwie godziny, zważyć, a potem po paru h jeszcze raz. Dzieciaczki pływały w wodach 9mc, do tego smułka i inne.
Dziewczynki na FB chciałabym do grupy dołączyć, ktoś mnie przyjmie?
-
Fatim Agatka dobrze pisze. Musisz mala przystawiać aż załapie może spróbuj od kącika ust(wiem ze tez tak ktoś kiedyś radził).
Nie wszystkie dzieci mają odrazu odruch ssania ale to nie świadczy o tym ze juz nie będą jego mieć
Nie poddawaj sie a laktacja sie rozkręci a mala jak zassa to dopiero będzie
Masz laktator? Jak nie to załatw sobie i działaj.
Gdzie do cholery jest pielęgniarka która ci pomoże?? -
Dziewczyny właśnie "skracalismy szyjkę " ale cholera nie mogłam się skupic!Stres mnie dopadł!Dobrze,ze mężu chociaż stanął na wysokosci zadania
szczesliwa_mamusia21, agaton, lojkalojka, Little Frog, Nynusia, zakocona, Blondik, paula1, agania, maluda lubią tę wiadomość