Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byleby ci macmiroru nikt nie chciał dać i nie dawaj sobie wcisnąć bo podpaski mi nie pomagały i wszystkie majciory do wywalenia :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze co nie muszę robić ?? :D nie skumalam: p
    Ja mam w opakowaniu clotrimazolu 6 tabletek tylko a nie 15 dlatego zdziwilo mnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Byleby ci macmiroru nikt nie chciał dać i nie dawaj sobie wcisnąć bo podpaski mi nie pomagały i wszystkie majciory do wywalenia :D
    Bralam juz kiedyś ten lek i nic mi po nim nie było:) bralam go hm ... Ze 2 lata temu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze co ci po nim miało być :D po prostu jest żółty i wydziela się z pochwy to co leczysz prócz tego żółta wydzielina której za cholerę nie idzie doprać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:24

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona zrobię bo nie zaszkodzi a w razie czego pomoże chociaż wątpię że się obróci bo już mało wód jest a tym samym miejsca, ale jakąś tam nadzieję mam ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ale ze co ci po nim miało być :D po prostu jest żółty i wydziela się z pochwy to co leczysz prócz tego żółta wydzielina której za cholerę nie idzie doprać ;)
    No właśnie w sensie , ze nic mi nie leciało:)
    Ja ten lek bralam docipnie i doustnie jest odmiana , bralam go na ureaplasme
    Dobra nie gadajmy o lekach bo marzę by juz nie brać żadnych a tu gówno mydło i powidło hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ale mi np najbardziej macmiror pomagal :P i z podpaskami bylo spoko. Ma taki zolty intensywny kolor ;P a na noc obowiazkowo podpaski maxi ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Zakręcona zrobię bo nie zaszkodzi a w razie czego pomoże chociaż wątpię że się obróci bo już mało wód jest a tym samym miejsca, ale jakąś tam nadzieję mam ;)
    Miejmy nadzieje , ze się obróci . :) a zrobić zrób , pewnie , ze tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelku ja też bym zrobiła. Jest szansa ze mały się obróci jeszcze.

Lexie, Babelek gratuluję udanych wizyt !!

Ja mam dziś energii za te całe 2 tyg które leze ! Nosi mnie dosłownie

Lexie, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W razie gdybyś nie miała badań, to podadzą profilaktycznie antybiotyk i po problemie ;)

Ja dziś mam tragiczny dzień. Zamówiłam przed chwilą dywan, po czym dostaję maila, że czas realizacji to 14-30 dni roboczych - kpina. W opisie nie było słowa na ten temat. Kasa poszła, a teraz mam miesiąc czekać? Oszuści.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też przeszło chwilowo po nim, tylko ze szlag mnie trafiał przez to brudzenie. Zakretka ja całą ciążę biorę jakieś paskudztwo dowcipnie :D testerem mogę być haha. Aż mi głupio było, że gin pomyśli ze się nie myje czy jak. A ja po wc zawsze chusteczki nawilzajace i wszystko a dziadostwo się i tak czepilo. Teraz przeszło i mam nadzieje ze juz nie wróci

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wam zazdroszcze seksu - mój mąż nie chce :/ mówi że po ostatnim razie coś go mocno świerzbi, a mnie nic nie jest :/ smaruje się pimafucinem, kurcze a takbym chciała żeby seks przyśpieszył akcje...

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia w gdzie zamawialas ??

Natalia ja tez bym chciała , ale nie chce wywoływać wilka z lasu :D. Oszczedzam się żeby nie chciał wcześniej wyjść , muszę dotrwać :D

A dziś mam ochotę na same jabłka :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Polkosia w gdzie zamawialas ??

Natalia ja tez bym chciała , ale nie chce wywoływać wilka z lasu :D. Oszczedzam się żeby nie chciał wcześniej wyjść , muszę dotrwać :D

A dziś mam ochotę na same jabłka :D

Haha ja też jem jabłuszko

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    Bąbelek i malgo86 to u Was nie jest tak, ze przed samym zapisem na cc robią jeszcze USG ? Moja księżniczka też była główkowo i kazali w 38 tc przyjść się umówić na cc, po czym zrobili usg i okazało się, że jest główką do dołu, więc brakło wskazań do cc :)
    Ja już miałam ostatnią wizytę w piątek i nic się nie zmieniło, co do położenia. Wody w normie, w karcić napisane "skierowano do porodu 16.09.2015" i mam iść zgodnie z terminem om na cc. Oczywiście przed jedzeniem i piciem 6 godzin z grupą krwi.
    Bąbelek jak będziesz u swojego lekarza zapytaj się, czy musisz wykonac jakieś badania niezbędne do cesarki. Idę w piątek na ktg, ale wizyta bedzie u gin krótka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:43

Bąbelek lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny, jesteście wspaniałe! Tyle słów pocieszenia a ja tu wyolbrzymiam bo mój ukochany poleciał na tydzień. Cieszę się, ze poleciał bo w sumie rok tu jesteśmy i tylko raz byliśmy w PL ale ja rodzinę mam tutaj a on tam... no i teraz to w sumie jego rodzice nic nie wiedzieli, ze przylatuje, czekam na relację jak zareagowała jego mama :)

A jak tak oglądałam dziś M jak miłość to łezka znów się pojawiła, jak Mroczek w kolejce wąskotorowej jechał... jak stali na rynku w Żninie, wierzcie mi, mieszkam we wspaniałym miasteczku i tęsknię za nim strasznie.

szczesliwa_mamusia21, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U jakiejś projektantki, to taki dywan ręcznie pleciony ze sznurka... Ale byłam pewna, że ma go na stanie, a nie dopiero będzie plotła. A może najpierw przędła sznurek :D Napisałam jej wiąchę i zobaczymy co odpisze...

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia, powiem ci, że dla mnie sam sex był mało komfortowy, a L mówił, że też zupełnie inaczej czuje i myślał, że nie dojdzie... Na szczęście miałam giga orgazm minetkowy, a dopiero potem był sex.
    Gdyby nie to, że chcę przyspieszyć poród, to bym się na sex więcej nie zdecydowała :/

I L mówił, że on się boi oglądać mnie w orgazmie w tak wysokiej ciąży, bo widać jakie mam skurcze na brzuchu + spazmy i wygląda, jakbym rodzić zaraz miała..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia to Ty dziś drapieżna :D

polkosia lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie trochę obrzydza seks już teraz, ale jak B. przyleci to chyba też się zdecyduję bo chciałabym małą wywołać a to już będzie bezpieczny czas. Nie chce mi się czekać do 22. :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2338 2339 2340 2341 2342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ