Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Ale ze co ci po nim miało być
po prostu jest żółty i wydziela się z pochwy to co leczysz prócz tego żółta wydzielina której za cholerę nie idzie doprać
Ja ten lek bralam docipnie i doustnie jest odmiana , bralam go na ureaplasme
Dobra nie gadajmy o lekach bo marzę by juz nie brać żadnych a tu gówno mydło i powidło hehe -
nick nieaktualnyMikejla wrote:Byleby ci macmiroru nikt nie chciał dać i nie dawaj sobie wcisnąć bo podpaski mi nie pomagały i wszystkie majciory do wywalenia
i z podpaskami bylo spoko. Ma taki zolty intensywny kolor ;P a na noc obowiazkowo podpaski maxi
-
W razie gdybyś nie miała badań, to podadzą profilaktycznie antybiotyk i po problemie
Ja dziś mam tragiczny dzień. Zamówiłam przed chwilą dywan, po czym dostaję maila, że czas realizacji to 14-30 dni roboczych - kpina. W opisie nie było słowa na ten temat. Kasa poszła, a teraz mam miesiąc czekać? Oszuści.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mi też przeszło chwilowo po nim, tylko ze szlag mnie trafiał przez to brudzenie. Zakretka ja całą ciążę biorę jakieś paskudztwo dowcipnie
testerem mogę być haha. Aż mi głupio było, że gin pomyśli ze się nie myje czy jak. A ja po wc zawsze chusteczki nawilzajace i wszystko a dziadostwo się i tak czepilo. Teraz przeszło i mam nadzieje ze juz nie wróci
-
ale wam zazdroszcze seksu - mój mąż nie chce
mówi że po ostatnim razie coś go mocno świerzbi, a mnie nic nie jest
smaruje się pimafucinem, kurcze a takbym chciała żeby seks przyśpieszył akcje...
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Polkosia w gdzie zamawialas ??
Natalia ja tez bym chciała , ale nie chce wywoływać wilka z lasu. Oszczedzam się żeby nie chciał wcześniej wyjść , muszę dotrwać
A dziś mam ochotę na same jabłka
Haha ja też jem jabłuszko -
magdallenee wrote:Bąbelek i malgo86 to u Was nie jest tak, ze przed samym zapisem na cc robią jeszcze USG ? Moja księżniczka też była główkowo i kazali w 38 tc przyjść się umówić na cc, po czym zrobili usg i okazało się, że jest główką do dołu, więc brakło wskazań do cc
Bąbelek jak będziesz u swojego lekarza zapytaj się, czy musisz wykonac jakieś badania niezbędne do cesarki. Idę w piątek na ktg, ale wizyta bedzie u gin krótka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:43
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny, jesteście wspaniałe! Tyle słów pocieszenia a ja tu wyolbrzymiam bo mój ukochany poleciał na tydzień. Cieszę się, ze poleciał bo w sumie rok tu jesteśmy i tylko raz byliśmy w PL ale ja rodzinę mam tutaj a on tam... no i teraz to w sumie jego rodzice nic nie wiedzieli, ze przylatuje, czekam na relację jak zareagowała jego mama
A jak tak oglądałam dziś M jak miłość to łezka znów się pojawiła, jak Mroczek w kolejce wąskotorowej jechał... jak stali na rynku w Żninie, wierzcie mi, mieszkam we wspaniałym miasteczku i tęsknię za nim strasznie.
szczesliwa_mamusia21, agaton, IviQ lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
U jakiejś projektantki, to taki dywan ręcznie pleciony ze sznurka... Ale byłam pewna, że ma go na stanie, a nie dopiero będzie plotła. A może najpierw przędła sznurek
Napisałam jej wiąchę i zobaczymy co odpisze...
Blondik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nat_alia, powiem ci, że dla mnie sam sex był mało komfortowy, a L mówił, że też zupełnie inaczej czuje i myślał, że nie dojdzie... Na szczęście miałam giga orgazm minetkowy, a dopiero potem był sex.
Gdyby nie to, że chcę przyspieszyć poród, to bym się na sex więcej nie zdecydowała
I L mówił, że on się boi oglądać mnie w orgazmie w tak wysokiej ciąży, bo widać jakie mam skurcze na brzuchu + spazmy i wygląda, jakbym rodzić zaraz miała..