X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byleby ci macmiroru nikt nie chciał dać i nie dawaj sobie wcisnąć bo podpaski mi nie pomagały i wszystkie majciory do wywalenia :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze co nie muszę robić ?? :D nie skumalam: p
    Ja mam w opakowaniu clotrimazolu 6 tabletek tylko a nie 15 dlatego zdziwilo mnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Byleby ci macmiroru nikt nie chciał dać i nie dawaj sobie wcisnąć bo podpaski mi nie pomagały i wszystkie majciory do wywalenia :D
    Bralam juz kiedyś ten lek i nic mi po nim nie było:) bralam go hm ... Ze 2 lata temu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze co ci po nim miało być :D po prostu jest żółty i wydziela się z pochwy to co leczysz prócz tego żółta wydzielina której za cholerę nie idzie doprać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:24

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona zrobię bo nie zaszkodzi a w razie czego pomoże chociaż wątpię że się obróci bo już mało wód jest a tym samym miejsca, ale jakąś tam nadzieję mam ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ale ze co ci po nim miało być :D po prostu jest żółty i wydziela się z pochwy to co leczysz prócz tego żółta wydzielina której za cholerę nie idzie doprać ;)
    No właśnie w sensie , ze nic mi nie leciało:)
    Ja ten lek bralam docipnie i doustnie jest odmiana , bralam go na ureaplasme
    Dobra nie gadajmy o lekach bo marzę by juz nie brać żadnych a tu gówno mydło i powidło hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ale mi np najbardziej macmiror pomagal :P i z podpaskami bylo spoko. Ma taki zolty intensywny kolor ;P a na noc obowiazkowo podpaski maxi ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Zakręcona zrobię bo nie zaszkodzi a w razie czego pomoże chociaż wątpię że się obróci bo już mało wód jest a tym samym miejsca, ale jakąś tam nadzieję mam ;)
    Miejmy nadzieje , ze się obróci . :) a zrobić zrób , pewnie , ze tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelku ja też bym zrobiła. Jest szansa ze mały się obróci jeszcze.

Lexie, Babelek gratuluję udanych wizyt !!

Ja mam dziś energii za te całe 2 tyg które leze ! Nosi mnie dosłownie

Lexie, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W razie gdybyś nie miała badań, to podadzą profilaktycznie antybiotyk i po problemie ;)

Ja dziś mam tragiczny dzień. Zamówiłam przed chwilą dywan, po czym dostaję maila, że czas realizacji to 14-30 dni roboczych - kpina. W opisie nie było słowa na ten temat. Kasa poszła, a teraz mam miesiąc czekać? Oszuści.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też przeszło chwilowo po nim, tylko ze szlag mnie trafiał przez to brudzenie. Zakretka ja całą ciążę biorę jakieś paskudztwo dowcipnie :D testerem mogę być haha. Aż mi głupio było, że gin pomyśli ze się nie myje czy jak. A ja po wc zawsze chusteczki nawilzajace i wszystko a dziadostwo się i tak czepilo. Teraz przeszło i mam nadzieje ze juz nie wróci

• nat_alia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wam zazdroszcze seksu - mój mąż nie chce :/ mówi że po ostatnim razie coś go mocno świerzbi, a mnie nic nie jest :/ smaruje się pimafucinem, kurcze a takbym chciała żeby seks przyśpieszył akcje...

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia w gdzie zamawialas ??

Natalia ja tez bym chciała , ale nie chce wywoływać wilka z lasu :D. Oszczedzam się żeby nie chciał wcześniej wyjść , muszę dotrwać :D

A dziś mam ochotę na same jabłka :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Polkosia w gdzie zamawialas ??

Natalia ja tez bym chciała , ale nie chce wywoływać wilka z lasu :D. Oszczedzam się żeby nie chciał wcześniej wyjść , muszę dotrwać :D

A dziś mam ochotę na same jabłka :D

Haha ja też jem jabłuszko

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    Bąbelek i malgo86 to u Was nie jest tak, ze przed samym zapisem na cc robią jeszcze USG ? Moja księżniczka też była główkowo i kazali w 38 tc przyjść się umówić na cc, po czym zrobili usg i okazało się, że jest główką do dołu, więc brakło wskazań do cc :)
    Ja już miałam ostatnią wizytę w piątek i nic się nie zmieniło, co do położenia. Wody w normie, w karcić napisane "skierowano do porodu 16.09.2015" i mam iść zgodnie z terminem om na cc. Oczywiście przed jedzeniem i piciem 6 godzin z grupą krwi.
    Bąbelek jak będziesz u swojego lekarza zapytaj się, czy musisz wykonac jakieś badania niezbędne do cesarki. Idę w piątek na ktg, ale wizyta bedzie u gin krótka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:43

Bąbelek lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny, jesteście wspaniałe! Tyle słów pocieszenia a ja tu wyolbrzymiam bo mój ukochany poleciał na tydzień. Cieszę się, ze poleciał bo w sumie rok tu jesteśmy i tylko raz byliśmy w PL ale ja rodzinę mam tutaj a on tam... no i teraz to w sumie jego rodzice nic nie wiedzieli, ze przylatuje, czekam na relację jak zareagowała jego mama :)

A jak tak oglądałam dziś M jak miłość to łezka znów się pojawiła, jak Mroczek w kolejce wąskotorowej jechał... jak stali na rynku w Żninie, wierzcie mi, mieszkam we wspaniałym miasteczku i tęsknię za nim strasznie.

szczesliwa_mamusia21, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U jakiejś projektantki, to taki dywan ręcznie pleciony ze sznurka... Ale byłam pewna, że ma go na stanie, a nie dopiero będzie plotła. A może najpierw przędła sznurek :D Napisałam jej wiąchę i zobaczymy co odpisze...

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia, powiem ci, że dla mnie sam sex był mało komfortowy, a L mówił, że też zupełnie inaczej czuje i myślał, że nie dojdzie... Na szczęście miałam giga orgazm minetkowy, a dopiero potem był sex.
    Gdyby nie to, że chcę przyspieszyć poród, to bym się na sex więcej nie zdecydowała :/

I L mówił, że on się boi oglądać mnie w orgazmie w tak wysokiej ciąży, bo widać jakie mam skurcze na brzuchu + spazmy i wygląda, jakbym rodzić zaraz miała..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia to Ty dziś drapieżna :D

polkosia lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie trochę obrzydza seks już teraz, ale jak B. przyleci to chyba też się zdecyduję bo chciałabym małą wywołać a to już będzie bezpieczny czas. Nie chce mi się czekać do 22. :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2338 2339 2340 2341 2342 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ