Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie,to dzialajcie z mężem:)
Stokrotka,fajnie,ze udaly sie ciasteczka,ja pieklam 20 minut na 170 st i na termoobiegu:) wyszly super,ale z tym dziwnym posmakiem,nie mam pojecia co to bylo i dzisiaj wyrzuciłam cala blachę,bol niesamowity...ale mąż dzisiaj krew oddal i mamy 9 czekolad,dwie juz spakowane do szpitala;)
Polkosia,szkoda,ze się musisz do takich rzeczy uciekać,żeby Ci powiedzieli. Ale dobrze,ze przynajmniej wiesz:)stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusu,ślicznie urządziłaś pokoik,moją uwagę przykuły piekne firanki!
Co do pasów to ja bez nich źle się czuję,czegos mi brakuje i zawsze zapinam.
Melena to super,że Cię wypuścili do domku:)
Asieńka,Ty musisz zostać w szpitalu niestety ale dasz radę!Będziemy nadal Cię wspierać!
Wiedźma,wiem co czujesz,ja bez Mojego to dzień wytrzymać nie mogę.. Ale jeżeli mus to mus.. Nie jestes sama,masz jeszcze kinder niespodziankę w brzuszkuI nas
szczesliwa_mamusia21, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Taa agaton dla tych 3 % też bym nie zakładała, ale co miesiąc/2 tyg są też promocje na dziecięce produkty i dla kobiet w ciąży albo karmiących.
Także założyłam, a co tam
Ta blacha spalonych też mnie bolała także rozumiem Cię hehe:)
Lexie fajnie, że z mężem możesz poskracać szyjkęagaton, Lexie lubią tę wiadomość
-
Hej, my jesteśmy po USG. Antoś wazy 2248g, wszystkie pomiary i przepływy ok. AFI 8, szyjka o dziwo 15mm z czego gin był zadowolony
Księciunio niestety nie ułożył się ponownie główkowo także będę mieć CC..
Zapytałam lekarza o GBS i powiedział że w przypadku CC nie ma wskazań do pobrania, bo dziecko nie ma kontaktu z kanałem rodnym a tym samym możliwym zakażeniem ale jeśli chce to może zrobić wymaz. I teraz nie wiemJak myślicie jest sens?
zakocona, EwelKa wielka, miska2503, Little Frog, polkosia, lojkalojka, estrella, agaton, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Nynusia, madu, WiedźmaMaKota, Katarzyna87, Magnosia, soraya, annggela, paula1, Blondik lubią tę wiadomość
-
A ja muszę się pochwalić, że udało mi się namówić L do roboty, TEJ roboty
ZakręconaOna, Little Frog, lojkalojka, miska2503, Bąbelek, agaton, stokrotka25, Natka88, Nynusia, madu, soraya, Lexie, annggela, Blondik lubią tę wiadomość
-
polkosia, kurcze mnie tam przez tel mówili. Może na jakąś głupią babę na infolinii trafiłaś?
Albo może na czacie można było lekarza zapytać?
Ale dobrze, że już wiesz co masz zrobić
Bąbelek, szkoda, że Antoś się nie przewróciłPolubiłam, że ważne, że wszystko w porządku oprócz tego. Jak gin mówi, że nie ma potrzeby, to ja bym nie robiła, bo w sumie na logikę to ma rację
Super, że na pozostałych wizytach wszystko w porządku -
Mojego też praktycznie całymi dniami nie ma. Ogólnie ma 5 minut samochodem do pracy, więc luzik
Nie stresuję się aż tak bardzo, chociaż mam odłożone pieniądze i zapisany numer na taxi - wszystko to przy dokumentach. Muszę myśleć, żeby to wyciągnąć jak mąż pojedzie, bo jeszcze mi skonfiskują jako łapówkę
A teraz mężu poszedł na siłownie i pytał czy ma brać telefon i czy będę rodzić
Lexie, to jednak jeszcze trochę poczekasz. Chyba, że mąż będzie interweniował
Tę kartę rossnę wyrobiłam ale po wydaniu ok 200 zł. Teraz póki co nie mam żadnej potrzeby, ale liczę że może się jeszcze przydaLexie lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Hej, my jesteśmy po USG. Antoś wazy 2248g, wszystkie pomiary i przepływy ok. AFI 8, szyjka o dziwo 15mm z czego gin był zadowolony
Księciunio niestety nie ułożył się ponownie główkowo także będę mieć CC..
Zapytałam lekarza o GBS i powiedział że w przypadku CC nie ma wskazań do pobrania, bo dziecko nie ma kontaktu z kanałem rodnym a tym samym możliwym zakażeniem ale jeśli chce to może zrobić wymaz. I teraz nie wiemJak myślicie jest sens?
Chyba , ze dla samej siebie chcesz wiedzieć czy masz ta cholerę czy nie.
A mówił kiedy cc będzie czy dopiero będzie ustalał termin ? -
Bąbelek i malgo86 to u Was nie jest tak, ze przed samym zapisem na cc robią jeszcze USG ? Moja księżniczka też była główkowo i kazali w 38 tc przyjść się umówić na cc, po czym zrobili usg i okazało się, że jest główką do dołu, więc brakło wskazań do cc
-
agania wrote:Bąbelek myślę, że powinnaś GBS zrobić jak najbardziej, bo jeśli się Mały obróci główkowo to wtedy cc nie zrobią.
Gdybyś miała datę ustalona to wtedy raczej nie ma potrzeby a jak nie i się obróci to kicha lekka będzie jeżeli ten gbs jest