Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalenne nie wiem, dopytam lekarza w czwartek, ale na wydaje mi się ze robią Usg. I właśnie..mowilam mu ze w razie czego chciałabym miec zrobiony ten wymaz. A powiedz mi,czulas ze mala się obrocila, bolało? Bo później to juz dziecko ma malo miejsca.. U mnie wód juz mniej bo Afi 8 a było caly czas 12.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 20:50
-
Bąbelek super, że wszystko dobrze z Antkiem
Szkoda, że się nie obrócił, ale dla spokoju chyba bym zrobiła gbs jeśli lekarz nie wyznaczy terminu cesarki.
A ja zapomniałam się pochwalić, że dziś odebrałam wynik i nie mam tego paciorkowca!!Bąbelek, agaton, Nynusia, Magnosia, Lexie, annggela, Blondik lubią tę wiadomość
-
rety na chwilę człowiek Was zostawi a tu się cuda dzieją. nie nadrobię chyba wszystkiego ale gratulację z narodzin Julki, Patrycji i Oliwki:)))
Katarzyna witamy:))
jacusianka gratuluję donoszenia ciazy:)))
ursztynowa.lady gratuluję!
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Babelek no właśnie ale teraz zgaduj zgadula kiedy się zacznie ... Trochę bez sensu eh .
Zrób dla samej siebie nawet , spokojniejsza bedziesz .
Kochana a co do obrocenia dziecka to jak mój mały się obrócił w ok 31 tc to bolalo mnie jak na okres i czuć to mocno dość a co dopiero teraz . -
Mikejla wrote:No clotrimazolum to bardziej tabletki i jak źle wsadzisz na początku to zaczynają się rozpływać
więc najpierw pchałam palca a później tabletkę, bo pimafucin, to akura były pokryte z wierzchu śliską powłoczką i lepiej wchodziły
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
pokażę Wam 2 fotki jakie mój wczoraj pstryknąl
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d82d13cf9aa.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/370e5d6b48a7.jpg
pomysły moje wykonanie jego. Na szybko ale co tam jakas pamiatka bedize. Sa jeszcze 2 ale nie obrobioneMikejla, polkosia, Little Frog, lojkalojka, ZakręconaOna, nat_alia, estrella, agaton, Bąbelek, Nynusia, Natka88, miska2503, szczesliwa_mamusia21, agania, Lexie, Magnosia, annggela, stokrotka25, paula1, Blondik lubią tę wiadomość
[/link]
-
IviQ wrote:a mi te tabletki nie pomagają a maść tak:/ teraz pimafucin dostalam. zobaczymy
W opakowaniu jest 15, jak kazano Ci stosować? Pimafucin są w porządku tez, ale tam było 6 tabletek, kazała brać mi 2 na dobę, bo miałam sporą ta infekcje. Ale jak odstawiłam to wróciło. Dla mnie niestety za drogie, za 6szt 40zl. Krem tak samo. Nie każdemu niestety pomaga wszystko
Mi gin powiedział, że gdyby było źle to stosować dwa razy na dobę te clotrimazolum, na szczęście teraz już nie jest tak źle i 6 wystarczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:09
-
ZakręconaOna wrote:Mika , ze w którym jest 15 tabletek ?
Wiedźma no Ja tez właśnie lece z Emeczka.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
stokrotka25 wrote:No Polkosia krótko i na temat
A z innej beczki: zakładała sobie któraś z Was kartę "Rossnę" w Rossmanie?
Ja mam i ostatnio zrobiłam zakupy za prawie 80 zł i kasjerka nie raczyła mnie poinformować, że mogę wybrać sobie prezent za 1 gr. z akcji "niespodzianka rossnę ciąża"...a ja teraz sobie czytam na ich str. regulaminy tych różnych akcji i to znalazłam:/ Wkurzyłam się trochę, bo zrobiliśmy zakupy za 80 zł, a żeby dostać ten 'gratis' trzeba zrobić zakupy za 50 zł.
Tak informuję jakby któraś nie miała a chciała sobie coś takiego założyć. I żeby sobie wcześniej doczytać, bo widocznie kasjerki nie mają obowiązku informować o promocjach:/