Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję za każdego kciuka! Mają magiczną moc!
Wszyscy na około mówili, że Majka już się nie obróci. I co?! HA! Głowa na dole! Wszystko idealnie!
Termin mi się zmienił z 26.10 na 16.10, poproszę o poprawienie.
Aktualnie Klucha ma już 2840g, wg gin dojdzie do 3500g.
Kolejna wizyta jeszcze 12.10 tak kontrolnie. Zdaniem gin dotrę na nią, choć ja mam nadzieję, że jednak nie
Magnosia ja też jestem sama w domu do 18:00 i jeszcze nie myślałam co zrobię jak coś się zacznie dziać. Chyba tak jak piszesz będę po taxi dzwoniła. Mąż z pracy jedzie ok. 40 - 50 min do domu, więc wszystko chyba zależy od tego "jaka będzie akcja".
Szczęśliwa mamusia - nawet nie wiesz jakbym chciała być w poczekalni i rodzić! Od jutra sprzątanie na przyśpieszenie i duuużo seksupolkosia, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, Lucy7, miska2503, zakocona, maluda, agaton, Blondik, estrella, annggela, Lexie, WiedźmaMaKota, Nynusia, madu, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Katarzyna super !
widzisz , dzidziuś mamusi niespodziankę zrobił .
Mika jak jest jeden kranik to dwa korki jak cie mogę według mnie ale jak są dwa kraniki do każdego korka osobny to szlak trafia , w jednym mieszkaniu mieliśmy tak i myslalam , ze oszaleje haha ale to wiadomo każdego z osobna gust:)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Ja to parę tyg temu jak mały byl w poprzek to czulam przy przekrecaniu mega bol okresowy a teraz to chyba bym padła z bólu ... Ostatnio tez mówiłam właśnie , ze mega bol okresowy czulam przy jednym konkretnym ruchu i boje się ze znów się przekrecil ale oby nie !
-
A faktycznie , nie zauwazylam tych kranow
nigdy się nie spotkałam z takimi
. Masz gust możesz urządzać resztę !
Dziękuje Agaton :*
Katarzynkaa widzisz jaka niespodzianka ! Super, nasze kciuki maja moc !
Teraz czekamy na Lexie, ktoś jeszcze ma wizytę?
agaton, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Mnie osobiście wkurzają teraz je zlewy jednokomorowe, kiedyś zanim rodzice remontowali kuchnie były dwie - jeden kran z kurkami, było super. Później po remoncie, weź ogarnij tą wodę - za ciepła za zimna, wkurza mnie to. Jak dożyje własnego mieszkania, to zrobię dwie komory i kran na 2 kurki - kupię może za wczasu, bo całkiem wyjdą z handlu
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Katarzyna,no widzisz, super, że się obróciła. Nic nie czułaś? Nie czułaś jak się obracała i zmienionych ruchów? Moja Mała na pewno dalej miednicowo, bo nie widzę zmiany w ruchach.
Agania ja np nie czułam jak się mala obróciła po prostu nic. Tak samo nie potrafię odróżnić gdzie jest pupcia a gdzie rączki lub nóżki (a widzę że co niektóre dziewczyny potrafią rozpoznać).
I jak mala się obróciła (to ja byłam święcie przekonana ze dalej leży główką do gory-bo kopała tak samo) -
Medicover to sobie z ludzi żarty robi czy co? Lekarz zlecił mi jakieś badania, ale nie wiem jakie dokładnie, a mam je na jutro wykonać. Na infolinii dowiedziałam się jedynie, że to dane POUFNE i nie uzyskałam odpowiedzi. To jest jakaś kpina. To MOJE badania, mam prawo wiedzieć jakie!!! Ale się wkurwiłam. Nawet babka mi nie chciała powiedzieć czy mocz mam zlecony.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
BATTINKA wrote:Agania ja np nie czułam jak się mala obróciła po prostu nic. Tak samo nie potrafię odróżnić gdzie jest pupcia a gdzie rączki lub nóżki (a widzę że co niektóre dziewczyny potrafią rozpoznać).
I jak mala się obróciła (to ja byłam święcie przekonana ze dalej leży główką do gory-bo kopała tak samo)
Moja jak się obracała to miałam mega ból dwudniowy. A teraz wiem jak wypycha główkę, ostatnio wymacałam rączkę -
Właśnie powiedział, że wypisał, a potem ja coś tam zapytałam i zapomniałam wrócić do tego, jakie to badania. Nawrzucałam im na FB i od razu zadzwoniła pielęgniarka powiedzieć mi jakie to. Żal. Wkurzają mnie już strasznie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja czuję dzidzie na górze, szczególnie jak lubi główkę wypinać i kopać nòżkami po pęcherzu. Ostatnio mam wymioty i częste wypròżnianie. Najgorsze są te nagłe szczypania na dolnych partiach brzucha. Mała lubi kopać porządnie i niestety z bólem dla mnie.
-
No Polkosia krótko i na temat
A z innej beczki: zakładała sobie któraś z Was kartę "Rossnę" w Rossmanie?
Ja mam i ostatnio zrobiłam zakupy za prawie 80 zł i kasjerka nie raczyła mnie poinformować, że mogę wybrać sobie prezent za 1 gr. z akcji "niespodzianka rossnę ciąża"...a ja teraz sobie czytam na ich str. regulaminy tych różnych akcji i to znalazłam:/ Wkurzyłam się trochę, bo zrobiliśmy zakupy za 80 zł, a żeby dostać ten 'gratis' trzeba zrobić zakupy za 50 zł.
Tak informuję jakby któraś nie miała a chciała sobie coś takiego założyć. I żeby sobie wcześniej doczytać, bo widocznie kasjerki nie mają obowiązku informować o promocjach:/Blondik lubi tę wiadomość
-
Jesteśmy!
U nas sraczka to chyba fałszywy alarm.. szyjka się nie skróciła,rozwarcie nie powiększyło,skurczów brak.. Czyli nadal czekamy.. Śmialiśmy się z lekarzem,że mąż musi wkroczyć i skrócić szyjkę
Tymcio waży 3,184 :)Jesli nic się nie wydarzy,następna wizyta za tydzień.Dziekujemy za kciuki!!
szczesliwa_mamusia21, soraya, miska2503, Little Frog, agania, stokrotka25, agaton, Mikejla, Lucy7, ZakręconaOna, zakocona, PauLLa, lojkalojka, polkosia, estrella, onka, BATTINKA, nat_alia, Nynusia, madu, Katarzyna87, Magnosia, annggela, Blondik lubią tę wiadomość