X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka nie martw się, na pewno z serduszkiem Stasia wszystko dobrze :) coś byłoby widać wcześniej gdyby było nie tak. Spokojnie :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel :)

Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umyla :) ale się uśmiałam w trakcie :)

Little Frog, annggela, stokrotka25, estrella, Magnosia lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale wyję, mój B. 10 minut temu wystartował do Polski ;/ zobaczymy się dopiero w następny poniedziałek, dla mnie to wieczność :(

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma szybko minie ! Bedziemy Ci towarzyszyc przez ten czas , nie placz kochana bo malutka wszystko czuje i tez bedzie smutna , dasz rade kochana a my z Toba , musisz byc silna ! Zajmij sie czyms zrob sobie liste co maz Ci moze kupic w Polsce ogladaj gazetki moze cos wpadnie Ci w oko, glowa do gory wycieramy lezki , tydzien szybko zleci i mezus wroci zobaczysz :*

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jedna z listopada już urodziła.

polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma nie płacz, bo Mała to czuje. Masz nas :) my Ci będziemy umilać czas :)

WiedźmaMaKota, Mikejla, stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel :)

Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umyla :) ale się uśmiałam w trakcie :)
    Moj tez dziś wyginał śmiało ciało :)

Mikejla, maluda lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiedźma jak ja bym chciała żeby mój mąż wyjeżdżał na tydzień...a tu dupa miesiąc lub dwa...:(
    Tydzień zleci kochana nie będziesz wiedziała kiedy, a jak fajnie jest się stęsknić za sobą:)
    Zobaczysz jak się będziecie witać:* fiu fiu :D

Mikejla lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa niby wiem, że szybko minie ale nasza najdłuższa rozłąka właśnie tydzień trwała i powiem, Ci, że dla mnie to była masakra. Staram się nie płakać, nastawiłam pranie i planuję teraz co by tu zrobić, żeby mi czas szybko minął, czekam na telefon, że wylądował cały i zdrowy... najgorsza będzie noc ;/

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tak nauczona, ze pierwsze co, to zapinam pasy. Nie umiem jezdzic bez. Tata mi za mlodu wpoil takie zachowanie i robie to automatycznie. I w ciazy tez.

Czasem jak przeparkowujemy samochod czy cos, to maz sie smieje, ze i wtedy pas zapinam, ale no ja nie dam ruszyc kierowcy, jak nie mam pasa :P

W domu siedze sama od 7 do 16 mniej wiecej. Takze lacze sie w bolu. Jeszcze teraz jak maz wykancza mieszkanie to w ogole do 18-19 sama jestem ;/

Widzialam wlasnie, ze listopadowka juz jedna rozpakowana.

Magnosia lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze ze zdrowe ! No na każdym wątku się zdarzy jakiś maluszek który chce być pierwszy :)

Wiedźma noce zleca wlaczysz film obudzisz się rano i juz będzie wtorek :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 21 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście :* pójdę zrobić zdjęcie łazienki i Wam pokażę jakie cudo mi B. z tatą zrobili <3 jeszcze nie jest skończona ale jest piękna <3

szczesliwa_mamusia21, Blondik, stokrotka25, Magnosia lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam problem zasnąć jak męża nie ma. Ale wtedy włączam tv i przy tv śpię - nie umiem inaczej ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma kochanie czas zleci szybciutko ! Będziemy Ci towarzyszyć :*:* <3
    Właśnie zjadlam i moje dziecko wariowalo , to będzie chyba cwaniaczek mały który albo zje albo będzie straszył hahaha o Ja mu dam: P
    A teraz znów spokój
    Kochana u Stasia na pewno będzie dobrze z serduszkiem , bądź silna i niestresuj siebie i jego a będzie ok ! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a7cde0999.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e05bc6378f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/681f1ec81b2f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5f7302642e.jpg

A na koniec ja, Hania i mój wielki tyłek :P

Edit: Lecę do mamusi na naleśniki - teraz przez tydzień będę się stołowała u rodziców bo po co mam sama dla się gotować?

Edit 2: lustro oczywiście będzie inne, chociaż to pasuje kolorystycznie :) a zdjęć nie chciało mi się odwracać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:08

szczesliwa_mamusia21, Little Frog, miska2503, Blondik, zakocona, annggela, maluda, Lexie, IviQ, Nynusia, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 3 lat sypiam w tygodniu sama: ( bo mój D na nocki robi i tylko z soboty na niedziele i pol nocy z niedzieli na poniedziałek jest ze mną bo wtedy tez chodzi do pracy ! Teraz przeniósł się na zmianę weekendowa w pracy , piątek , sobota , niedziela i poniedzialek i oczywiście na nocki nadal ale wtorek , środa , czwartek mam go w domu na spokojnie wiec i tak lepiej wyjdzie my na tym a on więcej czasu chce z nami spędzać . :) i za ta sama place:) chociaż nie powiem , bardzo chcielibyśmy na dniowki zeby szedł ale dopiero wtedy jak Ja będę juz pracować bo będą dwie wypłaty na spokojnie a teraz jest jedna bardzo dużą także wiecie:) w każdym bądź razie idzie wszystko po naszej myśli powoli do przodu

Little Frog lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne , Hanka jesteście ! :D
    Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
    Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
    I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ?? :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale fajne , Hanka jesteście ! :D
    Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
    Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
    I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ?? :)
    Krany będziemy zmieniać ale to za jakiś czas, bo się trochę z kasy wycyckaliśmy, wszystko co odłożone mieliśmy to poszło prawie na tą łazienkę nieszczęsną, do dziś nie mogę sobie darować, że nie zrobiłam zdjęć "przed" bo różnica jest ogromna :P

Czyli mogę urządzać resztę mieszkania? jakiś tam gust mam? hahaha, tylko chyba wszystko na szaro najchętniej bym zrobiła :P kocham ten kolor, z bielą połączony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:11

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma o widzisz masz mamę nalesniczki , będzie dobrze !
    Super łazienka i wy z Hanusia :*

Zakretka to dobrze ze chociaż tak udało się zmienić, małymi kroczkami i będzie coraz dłużej z wami :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,w kwesti pasów,to jak ktos jest w aucie nie przypięty,to w razie wypadku lata po całym aucie (jesli jest dachowanie) i są przypadki ze poważnie uszkadza lub nawet zabija innych pasażerów którzy pasy maja. Takze trzeba zawsze uczulac wszystkich,ze musza sie zapiac.
    Ja w ciąży nie mam problemów z pasami,jest mi calkiem wygodnie. Ale Malo jeżdżę,juz za kierownica wole nie wiedzieć jednak i dużo ostrożniej jeżdżę,zawsze mialam ciezka noge,a teraz praktycznie przepisowo jeżdżę;)
    Ja ogólnie kocham jeździć autem i nawet kiedys myślałam,ze kierowca mogłabym byc:)

Dziewczyny,będziemy super mamami i na pewno intuicja nas nie zawiedzie:) poza tym co najmniej 3 dni będziemy w szpitalu,a tam polizne nam będą pomagaly i dużo sie nauczymy na pewno:)
    Ja się najbardziej tez boje o pokarm (nie mam siary), ale nie chce się bac na zapas:)
    Co ważne,pewnie wiele z was wie,ale dla mnie to byla wazna informacja,ze żeby dziecko sutków nie pogryzlo,to musi szeroko otworzyc buźkę i wziac całego suta do buzi. A jak nie chce rozdziawic paszczy malej to w kącikach ust trzeba posmyrac i powinno otworzyc szerzej:)

Wiedzma,współczuję rozlaki,ja tez nie nawyklam do takich rozstań i tez bym dolowala. Ale łazienkę masz piekna,brzuszek tez i dasz rade:*

Szczesliwa,piękny pokój i jaki przestronny:)

Kasia,lexie,kciuki za wizytę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:20

szczesliwa_mamusia21, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2334 2335 2336 2337 2338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ