Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel
Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umylaale się uśmiałam w trakcie
Little Frog, annggela, stokrotka25, estrella, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Wiedzma szybko minie ! Bedziemy Ci towarzyszyc przez ten czas , nie placz kochana bo malutka wszystko czuje i tez bedzie smutna , dasz rade kochana a my z Toba , musisz byc silna ! Zajmij sie czyms zrob sobie liste co maz Ci moze kupic w Polsce ogladaj gazetki moze cos wpadnie Ci w oko, glowa do gory wycieramy lezki , tydzien szybko zleci i mezus wroci zobaczysz :*
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel
Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umylaale się uśmiałam w trakcie
Mikejla, maluda lubią tę wiadomość
-
Oj wiedźma jak ja bym chciała żeby mój mąż wyjeżdżał na tydzień...a tu dupa miesiąc lub dwa...
Tydzień zleci kochana nie będziesz wiedziała kiedy, a jak fajnie jest się stęsknić za sobą
Zobaczysz jak się będziecie witać:* fiu fiuMikejla lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa niby wiem, że szybko minie ale nasza najdłuższa rozłąka właśnie tydzień trwała i powiem, Ci, że dla mnie to była masakra. Staram się nie płakać, nastawiłam pranie i planuję teraz co by tu zrobić, żeby mi czas szybko minął, czekam na telefon, że wylądował cały i zdrowy... najgorsza będzie noc ;/Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyJa jestem tak nauczona, ze pierwsze co, to zapinam pasy. Nie umiem jezdzic bez. Tata mi za mlodu wpoil takie zachowanie i robie to automatycznie. I w ciazy tez.
Czasem jak przeparkowujemy samochod czy cos, to maz sie smieje, ze i wtedy pas zapinam, ale no ja nie dam ruszyc kierowcy, jak nie mam pasa
W domu siedze sama od 7 do 16 mniej wiecej. Takze lacze sie w bolu. Jeszcze teraz jak maz wykancza mieszkanie to w ogole do 18-19 sama jestem ;/
Widzialam wlasnie, ze listopadowka juz jedna rozpakowana.Magnosia lubi tę wiadomość
-
Wiedźma kochanie czas zleci szybciutko ! Będziemy Ci towarzyszyć :*:*
Właśnie zjadlam i moje dziecko wariowalo , to będzie chyba cwaniaczek mały który albo zje albo będzie straszył hahaha o Ja mu dam: P
A teraz znów spokój
Kochana u Stasia na pewno będzie dobrze z serduszkiem , bądź silna i niestresuj siebie i jego a będzie ok ! :* -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a7cde0999.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e05bc6378f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/681f1ec81b2f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5f7302642e.jpg
A na koniec ja, Hania i mój wielki tyłek
Edit: Lecę do mamusi na naleśniki - teraz przez tydzień będę się stołowała u rodziców bo po co mam sama dla się gotować?
Edit 2: lustro oczywiście będzie inne, chociaż to pasuje kolorystyczniea zdjęć nie chciało mi się odwracać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:08
szczesliwa_mamusia21, Little Frog, miska2503, Blondik, zakocona, annggela, maluda, Lexie, IviQ, Nynusia, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja od 3 lat sypiam w tygodniu sama: ( bo mój D na nocki robi i tylko z soboty na niedziele i pol nocy z niedzieli na poniedziałek jest ze mną bo wtedy tez chodzi do pracy ! Teraz przeniósł się na zmianę weekendowa w pracy , piątek , sobota , niedziela i poniedzialek i oczywiście na nocki nadal ale wtorek , środa , czwartek mam go w domu na spokojnie wiec i tak lepiej wyjdzie my na tym a on więcej czasu chce z nami spędzać .
i za ta sama place:) chociaż nie powiem , bardzo chcielibyśmy na dniowki zeby szedł ale dopiero wtedy jak Ja będę juz pracować bo będą dwie wypłaty na spokojnie a teraz jest jedna bardzo dużą także wiecie:) w każdym bądź razie idzie wszystko po naszej myśli powoli do przodu
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ale fajne , Hanka jesteście !
Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ??WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ale fajne , Hanka jesteście !
Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ??
Czyli mogę urządzać resztę mieszkania? jakiś tam gust mam? hahaha, tylko chyba wszystko na szaro najchętniej bym zrobiłakocham ten kolor, z bielą połączony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:11
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej,w kwesti pasów,to jak ktos jest w aucie nie przypięty,to w razie wypadku lata po całym aucie (jesli jest dachowanie) i są przypadki ze poważnie uszkadza lub nawet zabija innych pasażerów którzy pasy maja. Takze trzeba zawsze uczulac wszystkich,ze musza sie zapiac.
Ja w ciąży nie mam problemów z pasami,jest mi calkiem wygodnie. Ale Malo jeżdżę,juz za kierownica wole nie wiedzieć jednak i dużo ostrożniej jeżdżę,zawsze mialam ciezka noge,a teraz praktycznie przepisowo jeżdżę
Ja ogólnie kocham jeździć autem i nawet kiedys myślałam,ze kierowca mogłabym byc:)
Dziewczyny,będziemy super mamami i na pewno intuicja nas nie zawiedzie:) poza tym co najmniej 3 dni będziemy w szpitalu,a tam polizne nam będą pomagaly i dużo sie nauczymy na pewno:)
Ja się najbardziej tez boje o pokarm (nie mam siary), ale nie chce się bac na zapas:)
Co ważne,pewnie wiele z was wie,ale dla mnie to byla wazna informacja,ze żeby dziecko sutków nie pogryzlo,to musi szeroko otworzyc buźkę i wziac całego suta do buzi. A jak nie chce rozdziawic paszczy malej to w kącikach ust trzeba posmyrac i powinno otworzyc szerzej:)
Wiedzma,współczuję rozlaki,ja tez nie nawyklam do takich rozstań i tez bym dolowala. Ale łazienkę masz piekna,brzuszek tez i dasz rade:*
Szczesliwa,piękny pokój i jaki przestronny:)
Kasia,lexie,kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:20
szczesliwa_mamusia21, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość