X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka nie martw się, na pewno z serduszkiem Stasia wszystko dobrze :) coś byłoby widać wcześniej gdyby było nie tak. Spokojnie :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel :)

Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umyla :) ale się uśmiałam w trakcie :)

Little Frog, annggela, stokrotka25, nick nieaktualny, Magnosia lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale wyję, mój B. 10 minut temu wystartował do Polski ;/ zobaczymy się dopiero w następny poniedziałek, dla mnie to wieczność :(

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma szybko minie ! Bedziemy Ci towarzyszyc przez ten czas , nie placz kochana bo malutka wszystko czuje i tez bedzie smutna , dasz rade kochana a my z Toba , musisz byc silna ! Zajmij sie czyms zrob sobie liste co maz Ci moze kupic w Polsce ogladaj gazetki moze cos wpadnie Ci w oko, glowa do gory wycieramy lezki , tydzien szybko zleci i mezus wroci zobaczysz :*

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 21 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jedna z listopada już urodziła.

polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma nie płacz, bo Mała to czuje. Masz nas :) my Ci będziemy umilać czas :)

WiedźmaMaKota, Mikejla, stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Apropo ruchów miałam pisać, ale non stop na coś odpisuje a jestem na tel :)

Byłam pod prysznicem i mała chyba robiła wygibasy, wypychala nóżki dupke i wszystko jakby chciała żeby ją matka umyla :) ale się uśmiałam w trakcie :)
    Moj tez dziś wyginał śmiało ciało :)

Mikejla, maluda lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj wiedźma jak ja bym chciała żeby mój mąż wyjeżdżał na tydzień...a tu dupa miesiąc lub dwa...:(
    Tydzień zleci kochana nie będziesz wiedziała kiedy, a jak fajnie jest się stęsknić za sobą:)
    Zobaczysz jak się będziecie witać:* fiu fiu :D

Mikejla lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa niby wiem, że szybko minie ale nasza najdłuższa rozłąka właśnie tydzień trwała i powiem, Ci, że dla mnie to była masakra. Staram się nie płakać, nastawiłam pranie i planuję teraz co by tu zrobić, żeby mi czas szybko minął, czekam na telefon, że wylądował cały i zdrowy... najgorsza będzie noc ;/

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tak nauczona, ze pierwsze co, to zapinam pasy. Nie umiem jezdzic bez. Tata mi za mlodu wpoil takie zachowanie i robie to automatycznie. I w ciazy tez.

Czasem jak przeparkowujemy samochod czy cos, to maz sie smieje, ze i wtedy pas zapinam, ale no ja nie dam ruszyc kierowcy, jak nie mam pasa :P

W domu siedze sama od 7 do 16 mniej wiecej. Takze lacze sie w bolu. Jeszcze teraz jak maz wykancza mieszkanie to w ogole do 18-19 sama jestem ;/

Widzialam wlasnie, ze listopadowka juz jedna rozpakowana.

Magnosia lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze ze zdrowe ! No na każdym wątku się zdarzy jakiś maluszek który chce być pierwszy :)

Wiedźma noce zleca wlaczysz film obudzisz się rano i juz będzie wtorek :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 21 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jesteście :* pójdę zrobić zdjęcie łazienki i Wam pokażę jakie cudo mi B. z tatą zrobili <3 jeszcze nie jest skończona ale jest piękna <3

szczesliwa_mamusia21, Blondik, stokrotka25, Magnosia lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam problem zasnąć jak męża nie ma. Ale wtedy włączam tv i przy tv śpię - nie umiem inaczej ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma kochanie czas zleci szybciutko ! Będziemy Ci towarzyszyć :*:* <3
    Właśnie zjadlam i moje dziecko wariowalo , to będzie chyba cwaniaczek mały który albo zje albo będzie straszył hahaha o Ja mu dam: P
    A teraz znów spokój
    Kochana u Stasia na pewno będzie dobrze z serduszkiem , bądź silna i niestresuj siebie i jego a będzie ok ! :*

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a7cde0999.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e05bc6378f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/681f1ec81b2f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5f7302642e.jpg

A na koniec ja, Hania i mój wielki tyłek :P

Edit: Lecę do mamusi na naleśniki - teraz przez tydzień będę się stołowała u rodziców bo po co mam sama dla się gotować?

Edit 2: lustro oczywiście będzie inne, chociaż to pasuje kolorystycznie :) a zdjęć nie chciało mi się odwracać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:08

szczesliwa_mamusia21, Little Frog, miska2503, Blondik, zakocona, annggela, maluda, Lexie, IviQ, Nynusia, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 3 lat sypiam w tygodniu sama: ( bo mój D na nocki robi i tylko z soboty na niedziele i pol nocy z niedzieli na poniedziałek jest ze mną bo wtedy tez chodzi do pracy ! Teraz przeniósł się na zmianę weekendowa w pracy , piątek , sobota , niedziela i poniedzialek i oczywiście na nocki nadal ale wtorek , środa , czwartek mam go w domu na spokojnie wiec i tak lepiej wyjdzie my na tym a on więcej czasu chce z nami spędzać . :) i za ta sama place:) chociaż nie powiem , bardzo chcielibyśmy na dniowki zeby szedł ale dopiero wtedy jak Ja będę juz pracować bo będą dwie wypłaty na spokojnie a teraz jest jedna bardzo dużą także wiecie:) w każdym bądź razie idzie wszystko po naszej myśli powoli do przodu

Little Frog lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne , Hanka jesteście ! :D
    Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
    Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
    I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ?? :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ale fajne , Hanka jesteście ! :D
    Łazienka super , w stylu polskim takim a nie tym Brytyjskim: p
    Mam takie samo lustro tylko w kolorze ala żółtawym takim rama:)
    I wspolczuje kranow !!! Mega popularne są tam haha Ja mam na szczęście te jednouchwytowe krany takie , wiesz o jakich mowie nie ?? :)
    Krany będziemy zmieniać ale to za jakiś czas, bo się trochę z kasy wycyckaliśmy, wszystko co odłożone mieliśmy to poszło prawie na tą łazienkę nieszczęsną, do dziś nie mogę sobie darować, że nie zrobiłam zdjęć "przed" bo różnica jest ogromna :P

Czyli mogę urządzać resztę mieszkania? jakiś tam gust mam? hahaha, tylko chyba wszystko na szaro najchętniej bym zrobiła :P kocham ten kolor, z bielą połączony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:11

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 21 września 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma o widzisz masz mamę nalesniczki , będzie dobrze !
    Super łazienka i wy z Hanusia :*

Zakretka to dobrze ze chociaż tak udało się zmienić, małymi kroczkami i będzie coraz dłużej z wami :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,w kwesti pasów,to jak ktos jest w aucie nie przypięty,to w razie wypadku lata po całym aucie (jesli jest dachowanie) i są przypadki ze poważnie uszkadza lub nawet zabija innych pasażerów którzy pasy maja. Takze trzeba zawsze uczulac wszystkich,ze musza sie zapiac.
    Ja w ciąży nie mam problemów z pasami,jest mi calkiem wygodnie. Ale Malo jeżdżę,juz za kierownica wole nie wiedzieć jednak i dużo ostrożniej jeżdżę,zawsze mialam ciezka noge,a teraz praktycznie przepisowo jeżdżę;)
    Ja ogólnie kocham jeździć autem i nawet kiedys myślałam,ze kierowca mogłabym byc:)

Dziewczyny,będziemy super mamami i na pewno intuicja nas nie zawiedzie:) poza tym co najmniej 3 dni będziemy w szpitalu,a tam polizne nam będą pomagaly i dużo sie nauczymy na pewno:)
    Ja się najbardziej tez boje o pokarm (nie mam siary), ale nie chce się bac na zapas:)
    Co ważne,pewnie wiele z was wie,ale dla mnie to byla wazna informacja,ze żeby dziecko sutków nie pogryzlo,to musi szeroko otworzyc buźkę i wziac całego suta do buzi. A jak nie chce rozdziawic paszczy malej to w kącikach ust trzeba posmyrac i powinno otworzyc szerzej:)

Wiedzma,współczuję rozlaki,ja tez nie nawyklam do takich rozstań i tez bym dolowala. Ale łazienkę masz piekna,brzuszek tez i dasz rade:*

Szczesliwa,piękny pokój i jaki przestronny:)

Kasia,lexie,kciuki za wizytę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 18:20

szczesliwa_mamusia21, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2334 2335 2336 2337 2338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ