WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie chyba biegunka wraca ;(
    Obudzily mnie skurcze i polecialam na dwojke od razu ;( i znow bedzie noc nieprzespana :(

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green chyba faktycznie jakiś wirus panuje, tyle tu tych problemów żołądkowych ... Chyba ze to objaw ciazpwy i po prostu każda musi go przejść, mam nadzieje ze uda Ci się jakoś zasnąć !

Dobranoc laski :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyłam Was nadrabiać, ale miałam takie zaległości, ze nie dam rady odpisać na wszystko.
    Zapamiętałam, ze Polkosia miała kiepski dzien, medicover i dywan no lipa....
    ja jeszcze na medicoverze sie nie przejechałam aż tak....ja mam wszystkie badania dostępne w szczegółach wizyty w zakładce odbyte wizyty.
    Było tez o pasach i bezpieczeństwie, ja razem z Magnosiom sie zgadzam - tez jestem bezpieczna swiruska :)
    Melana wyszła ze szpitala, Aśka nadal siedzi...ehhhh trzymam za obie kciuki!
    Było tez trochę wizyt, wszystkie udane- cieszę sie:)
    Kilka szczęściar nawet zaliczyło orgazmy!!! Jejku zazdroszczę !!!!

No i co tam dalej ... wiedźma biedna bez chłopa! Bedzie dobrze pierwszę dwa dni sa najgorsze, a potem zobaczysz :D

Dobra to moze teraz o mnie....zasypiałam w zajebistym humorze.....niestety obudził mnie bol kręgosłupa w odcinku lędźwiowym z boku biodro....no i trzeba było usiąść trochę przeszło, ale doszły skurcze....no niestety mam co mniej wiecej co 10 minut, ale jak usiadłam jakoś rzadziej, nie wiem jakie te skurcze, bo KTG dopiero o 5 rano, ale chyba mnie juz nie wypuszcza ....
    Oj dziewynki bedzie ńiedlugo kolejny chłopak mowię Wam.....nie wytrzymam 2 tygodni....pewnie nawet tygodnia nie wytrzymam....dzisiaj rano na obchodzie mówili, ze jak skurcze wrócą to juz nie bedą ich hamować, ze moge rodzic, bo jestem w bezpiecznym tygodniu. Od 34 do 37 tygodnia to nie sa juz wcześniaki tylko dzieci urodzone przedwcześnie i 99% funkcjonuje tak samo jak te urodzone w terminie. No a ja jutro zaczynam przeciez 36 tydzień...no i przynajmniej nie bede rodzic dużego dziecka, bo on kurczę klocuszek jest 34+6 i juz 2550 gram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 04:05

polkosia, IviQ, Blondik, maluda lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam narazie czopek rozkurczowy na bóle....za chwile ktg...ale z emocji sie popłakałam....nie z bólu...prędzej ze strachu....potwornie sie boje

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy kolejna noc śpicie jak susły, chyba te najbardziej aktywne w nocy juz urodziły poprostu....człowiek potrzebuje wsparcia,ma tu nikogo nie ma noooo

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie sie obudziłam bo mężuś do pracy wstawał,więc jestem Jaroszka do usług,póki mnie nie zmuli.. ;-)
    Kochana wiem,ze się boisz.. Powiem Ci,ze ja tez jestem przerazona chociaz narazie u mnie sie nic nie dzieje..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka podzielam Twoj bol, nie spie ladnych kilka godzin. Ach te szpitale.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 05:37

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dostałam narazie czopek rozkurczowy na bóle....za chwile ktg...ale z emocji sie popłakałam....nie z bólu...prędzej ze strachu....potwornie sie boje
    A mocne masz te skurcze? Mi na ktg czasem wychodza ponad 100 a w srodku nic sie nie dzieje...

• Lexie Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj to mojemu po seksie ryczałam..ze stresu ani przyjemnosci z tego nie mialam.. Mam dziecko donoszone a i tak sie bojw ze cos nie tak bedzie.. Ehhh.. głupia.. Tak nakręcam sobie niepotrzebnie..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Asieńka,też jeszcze się męczysz biedna.. Uparty Twój maluszek..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Ooo Asieńka,też jeszcze się męczysz biedna.. Uparty Twój maluszek..
    No uparty jak cholera. Wczoraj lekarz sie smial ze mi to chyba tylko granat pomoze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wspolczuje Wam lezenia w tych szpitalach :/
    Jaroszka mam nadzieje, ze jednak Twoje malenstwo pomieszka jeszcze w brzuszku, no i ze sie te skurcze wycisza. Trzymam mocno kciuki.
    Asienka z kolei u Ciebie mam nadzieje, ze cos sie ruszy... oby.
    Lexie w sumie Twoje dziecie tez sie nie spieszy. Nie boj sie. Dzidzia donoszona, robi mase teraz ;)

A mnie boli krzyz tak, ze zaraz oszaleje!!

Lexie lubi tę wiadomość

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green wspolczuje bolu krzyza, moze masz kogos kto ci to rozmasuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie meza obudzilam i biedak sie produkuje, a ja stekam z bolu :/

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki masaz to zbawienie, pamietam jak przy drugim porodzie mialam bole z krzyza to maz caly czas masowal i bylo duzo lzej.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Jaroszka kochanie Ja wczoraj czytalam na takim ala lekarskim forum ... Pisał lekarz , ze kobieta jak jest w ciąży i dostaje sterydy na płucka dla dziecka to dzieciątko jakby o 2 tyg do przodu wskakuje w ich liczeniu do donoszenia ciąży , ze tak powiem . Także myślę , ze gdyby Michaś się urodził na dniach to wszystko było by w jak najlepszym porządku:) ale wiadomo , lepiej niech siedzi ze dwa tygodnie jeszcze .
    Jakie masz te skurcze ?? I co lekarze dalej mówią ?
    Green i Ty biedulko meczysz się z krzyżem ?! :( rany , wiem co to za bol , dobrze ze maz Cie masuje chociaż
    Boże mnie tak od rana znów do WC pociągnęło , mega mdłości złapały . Dodatkowo noc beznadziejna ciągle jakieś bóle lekkie mnie budziły , wstalam o 5:55 i w ciągu pol h miałam dwa mocne bóle ... Wzielam poranna dawkę luteiny , muszę zjeść śniadanie i lyknac leki plus magnez i nospe ale po śniadaniu bo rzygne :-//
    Nie , powiem Wam , ze Ja czuje w kościach , ze moje dziecko na w dupie siedzenie ze mną w dwupaku , woli juz być ze mną na świecie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 06:25

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona, boli mnie od lezenia juz chyba :/ nie wiem :/ pociesza mnie jedynie fakt, ze dzis ostatni dzien z lekami, z lezeniem, z luteina...

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Jaroszka trzymaj się dzielnie Michas juz spory :)
    Dziewczęta mnie kręgosłup boli mniej odkąd Przespalam dwie noce na podłodze, ciężko było zasnąć ale położyłam się padnięta i naprawdę podzialalo spróbujcie może.
    Szczęśliwa pytałam o to co i czy podpisywalas jakieś rzeczy w szpitalu w de jak byłaś jak możesz to odpowiedz :)
    Idę spać dalej, będę nadrabiać później :)

Aaa wiem co chciałam!!! Kończymy 35 i zaczynamy 36 tydzień!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:05

Little Frog, green, Bąbelek, Lexie, agaton, IviQ, estrella lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Mika wejścia w 36 tydzień.
    Ja nie poloze się na ziemi bo jest coraz zimniej a u mnie jeszcze nie puścili w bloku kaloryferow ... Mnie jajnik od wczoraj naparza tak ze posrac się idzie nie ładnie mówiąc , Ja za sekundę bym mogła do szpitala jechać z zapaleniem jajników . Znam swój organizm: ( ale wiem , ze Mika chciała dobrze i może innym pomoze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wiem, ze spanie na podlodze pomaga, ale wtedy umre z bolu bioder :P mnie najgorzej boli przy skurczach. Jak rozchodze, pokrece sie na pilce to jest lepiej. No najgorzej po calej nocy lezenia w jednej pozycji.
    Ale juz mi lepiej-maz wymasowal :)

Mika gratki 36 tc to juz juz juz prawie :) :)

‹‹ 2342 2343 2344 2345 2346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ