WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj boli w kręgosłupie ale na samym dole

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka masakra ... Ale Ja tez slyszalam ze źle podłączone ktg nie wykrywa skurczy .
    Green Ja nic nie szykuje , jak odejda w czasie snu kanape się wypierze . Nie będę spala na dodatkowym czymś prócz prześcieradła właśnie bo będę pocic się jak prosiak . :p
    Melena no Twoje dziecko wyjątkowo cie trzyma hehe

green lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z fatim sie jeszcze nie widziałam, bo ja do wyrka przez kroplówkę byłam przywiazana....

relgh371crdcdbv2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Łączę się z Wami w bólu ;) Mój kręgosłup jest na skraju wyczerpania ;) Ale to chyba już taki mój urok. Nie narzekam, bo to jeszcze tylko troszkę (no, ok...trochę narzekam :D )
    Ale za to dziś przespałam prawie całą noc! Tylko jedna pobudka na siusiu! :D

Ahhh..i mnie też nie ma na fejsiku i mam nadzieję, że będę jeszcze miała okazję przeczytać relację z porodu Fatim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:24

melenaxoxox, soraya, maluda lubią tę wiadomość

• soraya Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
    Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
    Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
    Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
    Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty :)

a wiec czop może odchodzić po kawałku?

l22nqps6zs1m82ws.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    a wiec czop może odchodzić po kawałku?

Jak najbardziej szyjka póki nie jest rozwarta i zgładzona w całości to go przytrzymuje. To co się rozewrze to odpada, a śluz siłą grawitacji wyłazi.
    Dobry znak szyjka się rozwiera :D

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena no to trzymam kciuki za rozwój akcji :) oby to było to :)

• melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya o nawet nie wiedziałam że tak właśnie jest :P to może wreszcie się coś zacznie

Mikejla dzięki :P tez mam taką nadzieję bo już czekam i czekam :P

l22nqps6zs1m82ws.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika macmiroru? tego n ie znam a myslalam ze znam juz wszytsko. U nas chyba teog nie przepisuja bo ja od lat borykam sie z grzybicą i w życiu tego nie dostałam.

polkosia ona dopiero nici zamawia:p a tak szczerze może nie bedzie az tak źle. czesto pisza nad wyraz

oo kolejny dzidziuś. Gratulacje freshm

co do sexu to moj nie ciagnie a mi tez za specjalnie się nie chce.

jaroszka trzymam kciuki, informuj na biezaco. ale powiem Ci ze mojej kolezance po 2 miesiacach stale podłaczenia pod kroplowke bo skurcze po odlaczeniu ustaly....wszyscy sie zdziwili....
    Bedzie dobrze!!

fatim też sie tego boję ale stymuluj i le wlezie i sie rozchula. Zobaczysz!!!!

mangosia a zapytaj gin po co przy cc GBS? bo mnei to ciekawi. Smaa mam gbs a tez mogę skonczyć cc i myslalam ze to nie ma zwiazku

soraya u nas za gbs w wiekszosci przypadkow tez 100 tylko w szpitalu 25 zl, ale ja nas zczescie mialam za free

melenaxoxox no moze wody. a masz te papierki lakmusowe?

green ja nic z materacem nie robiłambo dzis lece do szpitala i niech oni sie martwia :p to jakis plus heheh

polkosia, green lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę sobie na Waszą pierwszą stronę i widzę, że prawie same dziewczynki się spieszą na świat :-D
    Gratulacje!!!

Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zero objawow :( ciszaaa

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Czytam Was czytam ale nie pisze bo nie mam zbyt wiele czasu kiedy maz ma wolne :-)

Wpadam na chwilke poprosic o kciuki bo dzis moje pierwsze ktg i wizyta :-) wieczorem dam znac czy u mnie cos sie dzieje :-)

Milego dnia!

annggela, Little Frog, soraya, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:

cisza przed burzą :D

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq przepisują macmiror (ale to zależy od lekarza i jak dobrze jest zareklamowane przez przedstawiciela) - wiem bo jestem farmaceutka :)

Estrella trzymam kciuki.

Trzymam tez kciuki za wszystkie akcje porodowe, zeby sie rozkręcały :D.

A moj od rana mało sie rusza a po wczorajszym usg nie wiem już czy sobie nie wmawiam przypadkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:43

IviQ, estrella lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka mój też mało sie rusza, powiedziałabym, że bardzo mało, ale detektor mam i sprawdzam co u niego i tetno jak trzeba. Maz sie śmieje że śpi bo rosnie:)

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Angela, u mnie też, nic nie boli, skurczów żadnych, wody nie odchodzą;) Jedyne co to śluzu mam od wczoraj dużo, może to czop, ale od czopa do porodu to może być i miesiąc hehe:)

Jaroszka, Asia, dawajcie znac. Trzymamy mocno kciuki!

Współczuję wam strasznie tych bólów, najgorzej, jak nie można za bardzo im zaradzić, bo w każdej pozycji coś boli.

Estrella, kciuki zaciśnięte!

Co do seksu, to u mnie raz lepiej raz gorzej, ale on inny jest w ciąży niż przed:)

estrella lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój syn tez się rusza troszkę , nie tak mocno jak parę dni temu:)
    Od 3 dni jest taki malo ruchliwy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam to trochę sie poruszał, niestety siła nie taka jak wcześniej ale póki co nie panikuje :) ktoś wie czy te. 10 ruchów w ciągów godziny to norma czy moze jakoś inaczej sie liczy? No i Wy tez macie taki cellulit? Bo mi w ciazy to sie kratery porobiły :D

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj wlasnie jakby energetyka wypil. wczoraj to juz myslalam ze zwariuje, tak szalal ze nie wiedzialam jak lezec. 2h tak wariowal. a dzis ktg i pewnie bedzie spal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:50

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 2344 2345 2346 2347 2348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ