Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj boli w kręgosłupie ale na samym dole

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka masakra ... Ale Ja tez slyszalam ze źle podłączone ktg nie wykrywa skurczy .
    Green Ja nic nie szykuje , jak odejda w czasie snu kanape się wypierze . Nie będę spala na dodatkowym czymś prócz prześcieradła właśnie bo będę pocic się jak prosiak . :p
    Melena no Twoje dziecko wyjątkowo cie trzyma hehe

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z fatim sie jeszcze nie widziałam, bo ja do wyrka przez kroplówkę byłam przywiazana....

relgh371crdcdbv2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Łączę się z Wami w bólu ;) Mój kręgosłup jest na skraju wyczerpania ;) Ale to chyba już taki mój urok. Nie narzekam, bo to jeszcze tylko troszkę (no, ok...trochę narzekam :D )
    Ale za to dziś przespałam prawie całą noc! Tylko jedna pobudka na siusiu! :D

Ahhh..i mnie też nie ma na fejsiku i mam nadzieję, że będę jeszcze miała okazję przeczytać relację z porodu Fatim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:24

melenaxoxox, soraya, maluda lubią tę wiadomość

• soraya Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
    Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
    Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
    Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
    Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty :)

a wiec czop może odchodzić po kawałku?

l22nqps6zs1m82ws.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    a wiec czop może odchodzić po kawałku?

Jak najbardziej szyjka póki nie jest rozwarta i zgładzona w całości to go przytrzymuje. To co się rozewrze to odpada, a śluz siłą grawitacji wyłazi.
    Dobry znak szyjka się rozwiera :D

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melena no to trzymam kciuki za rozwój akcji :) oby to było to :)

• melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya o nawet nie wiedziałam że tak właśnie jest :P to może wreszcie się coś zacznie

Mikejla dzięki :P tez mam taką nadzieję bo już czekam i czekam :P

l22nqps6zs1m82ws.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika macmiroru? tego n ie znam a myslalam ze znam juz wszytsko. U nas chyba teog nie przepisuja bo ja od lat borykam sie z grzybicą i w życiu tego nie dostałam.

polkosia ona dopiero nici zamawia:p a tak szczerze może nie bedzie az tak źle. czesto pisza nad wyraz

oo kolejny dzidziuś. Gratulacje freshm

co do sexu to moj nie ciagnie a mi tez za specjalnie się nie chce.

jaroszka trzymam kciuki, informuj na biezaco. ale powiem Ci ze mojej kolezance po 2 miesiacach stale podłaczenia pod kroplowke bo skurcze po odlaczeniu ustaly....wszyscy sie zdziwili....
    Bedzie dobrze!!

fatim też sie tego boję ale stymuluj i le wlezie i sie rozchula. Zobaczysz!!!!

mangosia a zapytaj gin po co przy cc GBS? bo mnei to ciekawi. Smaa mam gbs a tez mogę skonczyć cc i myslalam ze to nie ma zwiazku

soraya u nas za gbs w wiekszosci przypadkow tez 100 tylko w szpitalu 25 zl, ale ja nas zczescie mialam za free

melenaxoxox no moze wody. a masz te papierki lakmusowe?

green ja nic z materacem nie robiłambo dzis lece do szpitala i niech oni sie martwia :p to jakis plus heheh

polkosia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę sobie na Waszą pierwszą stronę i widzę, że prawie same dziewczynki się spieszą na świat :-D
    Gratulacje!!!

Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie zero objawow :( ciszaaa

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Czytam Was czytam ale nie pisze bo nie mam zbyt wiele czasu kiedy maz ma wolne :-)

Wpadam na chwilke poprosic o kciuki bo dzis moje pierwsze ktg i wizyta :-) wieczorem dam znac czy u mnie cos sie dzieje :-)

Milego dnia!

annggela, Little Frog, soraya, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:

cisza przed burzą :D

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq przepisują macmiror (ale to zależy od lekarza i jak dobrze jest zareklamowane przez przedstawiciela) - wiem bo jestem farmaceutka :)

Estrella trzymam kciuki.

Trzymam tez kciuki za wszystkie akcje porodowe, zeby sie rozkręcały :D.

A moj od rana mało sie rusza a po wczorajszym usg nie wiem już czy sobie nie wmawiam przypadkiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:43

IviQ, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka mój też mało sie rusza, powiedziałabym, że bardzo mało, ale detektor mam i sprawdzam co u niego i tetno jak trzeba. Maz sie śmieje że śpi bo rosnie:)

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Angela, u mnie też, nic nie boli, skurczów żadnych, wody nie odchodzą;) Jedyne co to śluzu mam od wczoraj dużo, może to czop, ale od czopa do porodu to może być i miesiąc hehe:)

Jaroszka, Asia, dawajcie znac. Trzymamy mocno kciuki!

Współczuję wam strasznie tych bólów, najgorzej, jak nie można za bardzo im zaradzić, bo w każdej pozycji coś boli.

Estrella, kciuki zaciśnięte!

Co do seksu, to u mnie raz lepiej raz gorzej, ale on inny jest w ciąży niż przed:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój syn tez się rusza troszkę , nie tak mocno jak parę dni temu:)
    Od 3 dni jest taki malo ruchliwy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam to trochę sie poruszał, niestety siła nie taka jak wcześniej ale póki co nie panikuje :) ktoś wie czy te. 10 ruchów w ciągów godziny to norma czy moze jakoś inaczej sie liczy? No i Wy tez macie taki cellulit? Bo mi w ciazy to sie kratery porobiły :D

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj wlasnie jakby energetyka wypil. wczoraj to juz myslalam ze zwariuje, tak szalal ze nie wiedzialam jak lezec. 2h tak wariowal. a dzis ktg i pewnie bedzie spal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:50

EwelKa wielka lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 2344 2345 2346 2347 2348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ