Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka masakra ... Ale Ja tez slyszalam ze źle podłączone ktg nie wykrywa skurczy .
Green Ja nic nie szykuje , jak odejda w czasie snu kanape się wypierze . Nie będę spala na dodatkowym czymś prócz prześcieradła właśnie bo będę pocic się jak prosiak . :p
Melena no Twoje dziecko wyjątkowo cie trzyma hehegreen lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Łączę się z Wami w bóluMój kręgosłup jest na skraju wyczerpania
Ale to chyba już taki mój urok. Nie narzekam, bo to jeszcze tylko troszkę (no, ok...trochę narzekam
)
Ale za to dziś przespałam prawie całą noc! Tylko jedna pobudka na siusiu!
Ahhh..i mnie też nie ma na fejsiku i mam nadzieję, że będę jeszcze miała okazję przeczytać relację z porodu FatimWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:24
melenaxoxox, soraya, maluda lubią tę wiadomość
-
Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty -
soraya wrote:Melena ja myślę że to jeszcze czop odchodzi, a mogą być i takie ilości.
Ja wczoraj już miałam jechać na izbę bo miałam skurcze nawet co 7 minut, ale wzięłam ciepła kąpiel, no-spę i położyłam się na lewym boku słuchając tętna detektorem. Zadzwoniłam do znajomej położnej , powiedziała że jak skurcze się nasilą lub coś mnie zaniepokoi to mam przyjeżdżać na ip.
Na szczęście uspokoiło się. I tak już 3 dzień, w razie czego gdyby sytuacja się powtórzyła podjadę dziś to mi chociaż ktg podłączą, bo mój lekarz ma dziś dyżur będę spokojniejsza do poniedziałkowej wizyty
a wiec czop może odchodzić po kawałku?
-
Mika macmiroru? tego n ie znam a myslalam ze znam juz wszytsko. U nas chyba teog nie przepisuja bo ja od lat borykam sie z grzybicą i w życiu tego nie dostałam.
polkosia ona dopiero nici zamawia:p a tak szczerze może nie bedzie az tak źle. czesto pisza nad wyraz
oo kolejny dzidziuś. Gratulacje freshm
co do sexu to moj nie ciagnie a mi tez za specjalnie się nie chce.
jaroszka trzymam kciuki, informuj na biezaco. ale powiem Ci ze mojej kolezance po 2 miesiacach stale podłaczenia pod kroplowke bo skurcze po odlaczeniu ustaly....wszyscy sie zdziwili....
Bedzie dobrze!!
fatim też sie tego boję ale stymuluj i le wlezie i sie rozchula. Zobaczysz!!!!
mangosia a zapytaj gin po co przy cc GBS? bo mnei to ciekawi. Smaa mam gbs a tez mogę skonczyć cc i myslalam ze to nie ma zwiazku
soraya u nas za gbs w wiekszosci przypadkow tez 100 tylko w szpitalu 25 zl, ale ja nas zczescie mialam za free
melenaxoxox no moze wody. a masz te papierki lakmusowe?
green ja nic z materacem nie robiłambo dzis lece do szpitala i niech oni sie martwia :p to jakis plus heheh
polkosia, green lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Czytam Was czytam ale nie pisze bo nie mam zbyt wiele czasu kiedy maz ma wolne
Wpadam na chwilke poprosic o kciuki bo dzis moje pierwsze ktg i wizytawieczorem dam znac czy u mnie cos sie dzieje
Milego dnia!annggela, Little Frog, soraya, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Iviq przepisują macmiror (ale to zależy od lekarza i jak dobrze jest zareklamowane przez przedstawiciela) - wiem bo jestem farmaceutka
Estrella trzymam kciuki.
Trzymam tez kciuki za wszystkie akcje porodowe, zeby sie rozkręcały.
A moj od rana mało sie rusza a po wczorajszym usg nie wiem już czy sobie nie wmawiam przypadkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:43
IviQ, estrella lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:A u mnie zero objawow
ciszaaa
Jedyne co to śluzu mam od wczoraj dużo, może to czop, ale od czopa do porodu to może być i miesiąc hehe:)
Jaroszka, Asia, dawajcie znac. Trzymamy mocno kciuki!
Współczuję wam strasznie tych bólów, najgorzej, jak nie można za bardzo im zaradzić, bo w każdej pozycji coś boli.
Estrella, kciuki zaciśnięte!
Co do seksu, to u mnie raz lepiej raz gorzej, ale on inny jest w ciąży niż przed:)
estrella lubi tę wiadomość
-
Ja zjadłam to trochę sie poruszał, niestety siła nie taka jak wcześniej ale póki co nie panikuje
ktoś wie czy te. 10 ruchów w ciągów godziny to norma czy moze jakoś inaczej sie liczy? No i Wy tez macie taki cellulit? Bo mi w ciazy to sie kratery porobiły
-
a moj wlasnie jakby energetyka wypil. wczoraj to juz myslalam ze zwariuje, tak szalal ze nie wiedzialam jak lezec. 2h tak wariowal. a dzis ktg i pewnie bedzie spal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:50
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))