Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla ja tak mam , ze boli mnie tylko jedna czesc kosci pod posladkiem tylko po prawej stronie i to promieniuje na noge i mysle , ze to rwa kulszowa . Boli tylko jak siedze i wstaje . Przechodzi jak sie rozchodzi .
Przykro mi dziewczyny , ze musicie cierpiec z powodow boli krekoslupaJa narazie chodze , ale mi dokuca bol podbrzusza i dusznosci . Tej nocy dwie godziny lapalam powietrze jak ryba na ladzie .
Ale jak t lekarz powiedzial - to normalne w ciazy
Jaroszka czekamy na wiesci po KTG .
Asienka Ty tez nas informuj na biezaco .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hejj,
Fresh gratuluję dzidziolka!!
Ehh Wy bidulki męczycie się z bólami kręgosłupa..współczuć tylko. Niech mężowie masują..
Zakręcona mnie kość w pośladku bolała ale to w I trymestrze. Samo przeszło choć przy chodzeniu stękałam z bólu.
A Antek wiercipupka się rozpycha z rana po śniadaniu -
Lojka no coś takiego właśnie jak siedzę i wstaje, mam to od dawna ale myślałam że tak ma być jak i kręgosłup. Poza tym wszystko gra, duszności troszkę tez są, ale niewielkie, bo brzuszek nie jest jakiś pokaźny i nie uciska. Czekam na kiełbasę z polski!! Mam nadzieje ze będzie Pojutrze
-
Witam się i ja.
Nie spałam od 5 ale miałam tel rozladowany także nie miałam jak do Was zajrzeć..
A zgadnijcie kto mnie obudził Lenkadalej nie śpi lobuziara mała
Jaroszka MMichas juz jest duzym dzieckiem na pewno będzie wszystko w porządku jak teraz urodzisz także kochana my wszystkie trzymamy kciuki i zobaczysz będzie dobrze :*
A u mnie kolejny objaw albo sobie wkręcam mleczny śluz co prawda nie jakoś bardzo dużo ale jest -
Jaroszka, jak tam spotkałaś się z Pauliną? Tzn.Fatim?
Zauważyłam że odkąd Fatim urodziła słownik w komórce nie wyszukuje mi automatycznie Fatum. przypadek?!Nynusia, polkosia, ZakręconaOna, Little Frog, Blondik, aanaa, estrella, maluda lubią tę wiadomość
-
U mnie kregosłup nic a nic, jedynie lewe biodro raz na kilka dni pobolewa. Za to spojenie tak mi daje czadu, że ani wstać ani chodzić.
Szpital jest okropny, ale idzie się przyzwyczaić... Lepiej tam i być bezpiecznym niż w domu panikować.
Ja idę na badania, a o 11:20 wizyta. Trzymajcie kciuki, żeby zdjął mi już to ustrojstwo.Blondik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No ja o dziwo przestałam cierpieć na częste chodzenie do.wc w nocy, śpię jak juz zasne, budzę się tylko raz czy dwa na siku, później dopiero o 6. Kręgosłup boli, ale już nie dużo, z racji małego brzuszka nie jest mi jakoś.ciężko. Infekcji się pozbylam, także oby końcówka juz taka została
-
Babelek tak , od poczatku ciąży tzn mniej więcej tak od 12/13 tyg łapią mnie bóle takie , ze noga dretwieje i stopuje chodzenie , ile razy plakalam bo ruszyć z miejsca się nie mogłam albo nogi się uginaly pode mną ... Ile razy spać ani leżeć nawet nie mogłam nie wspominajac o przekrecaniu się , niesamowity bol . Byłam u lekarza i stwierdzili sami ze to dwa kulszowa jeszcze dziecko naciska na nerw to trzydzieści razy bardziej czuć , powiedział ze przy dobrych wiatrach przejdzie po ciąży .
Polkosia trzymam kciuki zeby zdjeli
A melena może połączone ze śluzem ??? Haha nie no śmieje sie, nie mam pojęcia: PWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 07:59
polkosia lubi tę wiadomość
-
Po czopku i kojącym głosie położnej przeszło, po czym podłączyli mnie pod ktg i cisza!!!! Plecy nie bolały i tylko dwa skurcze na poziomie 40, 50.... I tylko mnie odpięli, a bol wrócił i skurcze tez....juz nie wiem co to...bo to wyglada tak: zaczynaja mnie bolec lędźwie prawa strona i zaczyna promieniować przez biodro i talie do prawej części brzucha i ja mam wtedy spłycony oddech i kołatanie serca po czym spina sie brzuch, ale tylko wlasnie prawa strona i wychodzi taka gula twarda która boli....
I ja nie wiem czy to skurcz???? -
nick nieaktualny
-
mnie od kilku nocy napieprza kręgosłup na wysokości żeber. Tak że sie budzę, musze połazić pomachać rękami powyginac się i wtedy przechodzi dopiero. Na szczescie juz nieduzo do godziny zero więc jakos przezyje. ale wspołczuję Wam tych bóli które wy macie, plecy daja w kosć jednak;/
Polskosia kciuki!
Jaroszka, mi sie tez takie gule robia ale w róznych miejscach. może Tobie źle Ktg podłączaja? Słyszałam czasem historie że Ktg źle podłączone i nie łapało skurczy a te sie pojawiały i to silne. Chociaz nie wiem nie znam sie. A bolą Cię te skurcze?
Green my kupilismy prześcieradło ochronne, które kiedyś zakocona polecała i linkowałaa podkłady mam na sofie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 08:10
green lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
jaroszka wrote:Po czopku i kojącym głosie położnej przeszło, po czym podłączyli mnie pod ktg i cisza!!!! Plecy nie bolały i tylko dwa skurcze na poziomie 40, 50.... I tylko mnie odpięli, a bol wrócił i skurcze tez....juz nie wiem co to...bo to wyglada tak: zaczynaja mnie bolec lędźwie prawa strona i zaczyna promieniować przez biodro i talie do prawej części brzucha i ja mam wtedy spłycony oddech i kołatanie serca po czym spina sie brzuch, ale tylko wlasnie prawa strona i wychodzi taka gula twarda która boli....
I ja nie wiem czy to skurcz????
Masz ja pod piersią? Ja.mam pod piersią wtedy ucisk i nie.moge oddychać może to u Ciebie też Michas? ?
-
Cześć dziewczyny!
Blondik, zgadzam się z tobą. Ja w ogóle na fb nie jestem i na razie dalej nie wiem przez to jak np poród Fatim wyglądał
Nas na SR uczyli, że nie dziecko do piersi a pierś do dziecka, bo wiemy wtedy, że dobrze łapie.
Fatim, dziewczyny dobrze mówią. Waga spada naturalnie i nie ma się czym przejmować
Powodzenia!
Jaroszka, ależ ty masz z tymi skurczami.. współczuję!
Polkosia, trzymam kciuki, żeby ściągnął!
Ja się też od tyg męczę z rwa kulszowa. Ból jest masakryczny jak przychodzi, i czuję, kiedy przyjdzie, bo to zależy od ułożenia dziecka. Kilka-kilkanaście x dziennie mnie łapie
A od sob ciągle mnie w krzyżu boli..