Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton, są różne opinie w necie, ale ja już i tak chcę rodzić, więc bez różnicy mi czy spadnie przy ewentualnej penetracji czy nie
To taki krążek założony na szyjkę. Sama go wczoraj wymacałam
Malutki jest. Jakby coś mnie tam bolało czy coś, to zrezygnujemy, ale spróbować można. Czytałam na forum, że zdarza się dziewczynom seks z pessarem i nic się nie dzieje, więc okaże się jutro
Natalia, to praktycznie do terminu Ci zleciAle teraz to szybko ten czas upływa. Ani się obejrzysz i będziesz rodzić
nat_alia, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
podejrzewam że teraz będzie się dłużyć ... ale nie ma co trzeba czekać
-
IviQ wrote:Magnosia a jak przepływy? bo jak przepływy ok to się nie masz czym marwtić na pewno błąd pomiaru.
a ja dziś pecha jakiegoś mam bo po powrocie ze szpitala i napisaniu do Was otworzyłam w pracy pocztę i z rozpędu i nerwów czego nigdy nie robię otworzyłam załącznik z niewiadomego pochodzenia i od razu się skapnęłam ze to moze być wirus, zamknęłam ale poszło....trojan zainstralowany. Od razu wywaliło mnie z netu. niestety jak poczytałam co sobie zainstalowałam to nie byle jakiego tylko jednego z groznijsyzch. DO konca dnia walcczylam z nim ale chyba poleglam. Jutro walka od nowa ale cos czuje ze czeka mnie format dysku i wszystko szlag trafi:/ masakra.....
-
Agaton ale fajnie to wygląda:) na co ro przyczepiłaś do łóżeczka na taśmę czy jak?
Mika te a'la cottony z Biedry są naprawdę fajne. Mam białe i jestem zadowolona
I wiesz co cieszę się ze coś u ciebie ruszyło...kurczę teraz musi być tylko dobrze.
Wraca nasza dawna Mika
A jesli chodzi o męża to jak czytam o Waszych to zazdraszczam...
Mój uważa ze ciąża to nie Choroba (ok. Ja też tak uważam) no ale nie mam taryfy ulgowej choć na chwilę
Fakt jestem na zwolnieniu ale nie jest tak ze nic nie robię. Bo kilo Młodej to ja biegam lekcje,zajęcia pozalekcyjne,zawieź przywieź,zakupy pranie sprzątanie. A jak powiem ze mnie boli krzyż to w ogóle nie reaguje albo sie spojrzy na mnie i tyle!
No to się wyżaliłam...kurczę mógłby chociaż w 9 mcu mnie trochę pożałowaćno ale...pokazać facetowi ze się jest samodzielną i teraz uważa ze ja muszę a nie "mogę"
Mikejla lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mika mnie się wydaje , ze to znaczy ,ze wszystko wliczone w czynsz.
No właśnie na odwrót
Battinka dziękuje aż sie uśmiechnęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:14
Little Frog, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Estrella wydaje mi się ze słodycze nie mają nic do rzeczy. Ja powiedziałam mojemu ginowi ze wcinam wszystko co słodkie itp a on na to ze mam kontrolować cukier jeśli nie mam cukrzycy dziecku to nie zaszkodzi a zwłaszcza owoce.
Polkosia 6cm to i tak jest dużo moim zdaniem
Agaton super sprawa z tymi światełkami może można u Ciebie złożyć zamówienie na nie ??
Battinka u mnie było to samo od kad gin mi kazał leżeć teraz księżniczkuje bo mąż robi wszystko i co chce to poda, przyniesie.
To widzę ze jutro chwalimy się pierożkami bo dużo z Nas je robi
Natalia zleci Ci a zresztą tu się dzieją takie niespodzianki ze jutro możesz Nam napisać ze urodziłas głowa do góry :*nat_alia, BATTINKA, agaton, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Battinka,przykleilam na taśmę,taka prowizorka:)
Nynusia,ale niestety u mnie w miescie juz wszystkie piłeczki wykupilam;)
Szczesliwa,oby zęby daly Ci dzis pospać
Battinka,a to mężol paskudnik! Ja tam tez w ciąży sie nie oszczędzam jakos bardzo,ale miewam dni,jak dzis,ze na nic nie mam sily i leze i dzisiaj mój mąż kuchnie posprzątał,bo widział,ze jestem skapcaniala strasznie. Musisz go jakos sposobem podejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:32
BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Agatka, dr Chojnacki (jakoś tak).
Dobrze, że u Ciebie ok tętno
Ja czekam spokojnie, staram się być dobrej myśli. Lekarze mówią, że często ciąże wychodzą młodsze, ze dwa tygodnie to granica błędu itp. No ale wiadomo, martwię się trochę...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mikusia nie wiem jak tam u Was w dojczlandzie jest:) strzelalam bo total to bym zrozumiała właśnie ze wszystko heh: p
Kuzwa jajniki mnie od wczoraj troszkę pobolewaja co jakiś czas , szczegolniw na noc ... Jajnik i pachwiny . Dobrej nocki :* -
Ach szkoda gadać! Języka strzępić...
A teraz humor roku:
Mówię do niego ostatnio kup zgrzewkę wody niegazowanej dla mnie bo się kończy. ..a on co?
To kupuj sobie codziennie jedną wodę!! Wtedy dźwigać nie będziesz:/
Wrrr....!
Suma sunarum kupił dzisiaj tą wodę ale po co tak gadać. -
BATTINKA wrote:Ach szkoda gadać! Języka strzępić...
A teraz humor roku:
Mówię do niego ostatnio kup zgrzewkę wody niegazowanej dla mnie bo się kończy. ..a on co?
To kupuj sobie codziennie jedną wodę!! Wtedy dźwigać nie będziesz:/
Wrrr....!
Suma sunarum kupił dzisiaj tą wodę ale po co tak gadać.
Jeszcze raz dobranoc :* -
agaton wrote:Ja się też ogoliłam ostatnio sama,ale u mnie to byl blad,bo teraz mnie wszystko piecze i nawet nie widzę dokladnie co:P no w ogóle nie widzę nic co tam się dzieje;)
Polkosia,a z tym pesarem to seks jest możliwy? Bo ja nie wiem w ogóle jak to wygląda i jak działa,to sie pytam;)
Co prawda ja nie Polkosia,ale tez z pessarem. Seks z pessarem jest mozliwy, roznica zadna, a maz nawet go nie wyczuwa.
agaton, polkosia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Battinka a tak czekałas na męża i co?! Daj mi go tu. Phi, kupuj po jednej...Tez byłoby mi przykro, a później chyba bym się wydarla żeby obiad sobie gotowal Raz w tygodniu, nie będzie musiał stać przy garach codziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:55
agaton, agania, soraya, Katarzyna87, stokrotka25 lubią tę wiadomość