Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie !
Ja wczoraj tylko Was czytala , bo tez bylam bardzo zmeczona i pol dnia przespalam .Caly czas mam problem z oddychaniem , a w nocy to juz plakalma , . hcialam spac , ale zadna pozycja nie byla dobra
Narazie jest ok
Zetaa powodzenia ! Oby szybko poszlo
Ja mam juz dosc tego 9 miesiaca !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 06:44
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Prawie 3h bezsenności.. idę zjeść śniadanie
Może potem usne
A, no i witam się w 39tygWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 06:47
soraya, madu, PauLLa, Nynusia, agaton, estrella, onka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Wow zakocona gratuluje
Ja 8 lat temu urodzilam corke w 39 ,wiec zakocona mozliwe, ze cos sie wydarzy
Ja sie witam w 38 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:00
soraya, madu, PauLLa, Nynusia, Lexie, agaton, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hej!
Agaton gratuluję pomysłu z piłeczkamikalafior ciążowy Cię nie dopadł
Natalia trzymam kciuki za Was! Na pewno będzie dobrze.
Polkosia seks z pessarem mówisz? Mój pewnie by się bał że ten krążek się zaciśnie i że tak powiem po ptoku będzie
Zeta! Ty rodzisz!trzymam kciuki za pomyślny poród
To się nam dziewuszki rozkręciły.
Za dzisiejsze wizyty również kciuki.soraya, Nynusia, agaton, WiedźmaMaKota, nat_alia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Zeta, trzymam kciuki! No chyba, że już po wszystkim
Wiedźma, ją z pierwszym dniem rozpoczęcia 9 miesiąca poczulam się o wiele gorzej niz do tej porychyba coś w tym jest
Zakocona, też mnie ciekawi jak to będzie z tym Twoim prezentem urodzinowymto już tak blisko!
Trzymam kciuki za same dobre wieści z wizyt
Polkosia, okropnie mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:21
-
Zetaaa, to życzę, żeby samo się rozkręciło
W 24h uda się na pewno!
Dzięki, dziewczyny. Musiałam to z siebie wyrzucić. Już wczoraj wylądował w szpitalu, ale nie chciałam smęcić. Miałam nadzieję, że wyjdzie z tego. No niestety... Dziadki to mają jak widać takie pomysły, żeby ustępować miejsca nowym członkom rodziny...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Poklosia, bardzo Ci wspolczuje. Ja nie pamiętam za bardzo swoich dziadków, ale zawsze w rodzinie dużo sie o nich mówi, wiec tak jakbym ich poznała. Jezeli będziesz mówić Klementysi o dziadku, to tak jakby go znala. A dziadek napewno opiekuje sie Tobą i Klementysia.
ZakręconaOna, polkosia, Mikejla, agania, Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Zetaaa powodzenia !
Polkosia szczere kondolencje ;( przykro mi
Moj wczoraj d*** dal i nic nie bylo wieczorem, jeszcze spi a ja mam ochote mu kopa zapalic, bo tak to ciagle chcial a teraz kiedy powinien mi pomoc szyjke rozmiekczyc to ch** nie facet, zla jestem przygadam mu niezle dzis.