Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia bardzo mi przykro , rozumiem Twój bol: (
Dokładnie tak jak mówisz , tak jakby dziadkowie ustąpić miejsca chcieli
Zeta powodzonka powodzonka :*
Ja od rana się splakalam bo mam dość stresu jak mały tak malo się rusza ... Po śniadaniu teraz kilka razy wypchnal nogę , pogmeral kolo biodra i znów cisza .
Jutro mam spotkanie z położna będziemy słuchać serduszka itp a w piątek na ktg mam się zgłosić bo moja lekarka chce wydruk ze tak powiem na środę na wizytę.
Znalazłam dziś wgle na wkładce takie dwie pomarańczowe smugi , ni to plamienie , uplawy tez nie bo jednorazowe takie było do tej pory , sama nie wiem ...
Zakocona to życzę najpiekniejszego prezentu pod słońcemzakocona lubi tę wiadomość
-
Polkosia przykro mi:(
Zeta powodzenia!
Też witam się w 38 tc:) wczoraj mieliśmy usg, młody waży 3140g i ma się dobrzeMikejla, polkosia, Bąbelek, dodinka, zakocona, Blondik, soraya, Magnosia, agaton, estrella, Little Frog, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nat_alia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
anngelaa to identycznie jak z moim . Przeprowadzilam z nim rozmowe , ze teraz jest czas na brykanko to on jak zwykle sto wymowek , ze on jednak woli rano , bo wieczorem to zmeczony jest i takie tam . A z sie poplakalam . O golenie tez go prosilam to wczoraj sie zreflektowal ,ale powiedzialam mu , ze bez laski sama sobie poradze . Ale przyjdzie koza do woza
Po pologu to pewnie on bedzie nalegal na zblizenie i wtedy ja sie dupa odwruce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:43
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona, Klementysia od wczoraj wieczora ani drgnie. Ale staram się na razie nie panikować, bo wczoraj do wieczora znów praktycznie nie spała, tylko się kręciła. Pewnie odsypia.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja zaczęłam dziś 36 tydzień i czuje, ze moge rodzic
nie boje sie, sterydy podane, mały wazy ponad 2,5 kg wiec nie ma czego hamować w razie co.
Dzisiaj duzo spałam, kręgosłup ustąpił, chyba to co mi fizjoterapeuta przykleił na plecy pomogło
Natomiast ktg takie dziwne wyszło.....muszę poczekać na obchód i zobaczymy co tam sie dzieje.
Mikejla, madu, annggela, Magnosia, agaton, Katarzyna87, estrella, Little Frog, Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
polkosia raczej po porodzie nie bede miala ochoty . Dobrze pamietam jak bylo p poprzednim porodzie . Zmeczenie bylo silniejsze od ochoty
Ale nie mowie nie
Jarodzka ,a w szpitalu nie moga Ci czegos dac na te Twoje zatwardzenie ?
Asienka oni w tym szpitalu to w jakies kulki graja . Moze o obchodzie cos sie zmieni .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:51
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Asienka , ze co ??
Hahaha przepraszam , ze co ??
Nie ma miejsca na porodowce ? A jak byś zaczęła rodzic to co kurwa w kiblu Cie położa i odbiorą porod czy na korytarzu ???
Co to za szpital , bez jaj ...
Polkosia no rozumiem rozumiem , Klementysia na pewno odsypia , mój Oskar chyba nogami przykleil się do pleców stad malo czuje ruchy od 4 dni a za to wczoraj miałam kopa na nerke chyba , taki bol chwilowy , ze oszalec szło .
Boje się ale najważniejsze zeby się ruszał co jakiś czas chociaż a jutro tak jak mowie serduszko posłucham ładnie to mi stres opadnie a w piątek ktg to juz wgle .
Jaroszka no ciekawe co na to ktg powiedzą ale czemu mówisz , ze dziwne wyszło ? Michaś po sterydach to o 2 tyg podobno do przodu w rozwoju plucek itp wiec jakbys urodziła to spokojnie:)
A co do syropka no wiadomo , ze nie na każdego wszystko działa , popytaj właśnie w szpitalu o cos na zaparciaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 07:54
-
Witam się dziewczyny.
Zeetta trzymaj sie tam kochana w tym szpitalu :*
Polkosiu przykro mi bardzo z powodu dziadka (rozumiem cie doskonale bo tez przez to przechodziłam tylko przy Młodej)
Dziewczyny mnie juz drugi dzień boli dol brzucha jak na @ ...moze coś się rozkręci?? W końcu...
Mam ostatnio takie sny ze ciągle i ciągle tylko ta Ciąża i poród mi się sni.
Człowiek myśli non stop to i sny takie