Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Zakocona nisko ten brzuch masz, malenstwo sie przygotowuje.
Ja zjadlam sniadanko, wypilam inke i sru do wyrapowinnam sie ruszac duzo ale mam lenia, jeszcze ze dwie godzinki poleze, no moze ze trzy
Noc miałam nie przespana to chociaż poleze a nóż usne: P
Ale muszę czatowac na listonoszaannggela lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Zazdroszczę mnie to niestety nie spotyka....ja jestem tak zaczipowana, ze juz kiewa nie wiem co mam robic
Dodinka zazdroszcze takiej wspolpracy z mezem. Ja sie ostatnio postaralam, maz byl zachwycony ze juz dawno tak nie bylo i co?! Nie zachecilam goco za typ.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
O tak dodinka korzystaj , korzystaj , bo z facetami to nigdy nic nie wiadomo
jaroszka,a moze w ostatecznosci zaladuja ci lewatywe ? Oczywiscie jesli bedziesz chciala .Odblokowaloby Ci kanaljaroszka, soraya lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakocona Ci faceci wiedza widać najlepiej haha .
Ja sadze , ze powoli juz organizm gotów , brzuch w dol mega poszedł , mdłości , sraczka , dziwnie się czujesz ... Bankowo powoli się cos zaczyna:)
Dobrze , ze masz wizytę dziś faktycznie:)
Angela Ja chce jabluszko kwaśne , takie zielone najlepiej: D -
Dzień dobry,u mnie dziś 38+2 i cisza..
Paulla,Zakocona,powodzenia na wizytach!
Polkosia,Dodinka,współczuję..przykro mi..
Zakocona ja też uważam,że brzuszek zszedł Tobie już nisko i jeszcze ta sraczka.. no,no,zobaczymy
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Asienka, w takim razie życzę Ci, aby samo się zaczęło. Wtedy kolejką się nie wymówią już.
Zakocona, no to ładnie!
Zeta, kciuki! Ale skoro możesz jeść, to pewnie jeszcze trochę?
Polkosia, przykro mi.
A ja leżę i czekam na obchód. Ogólnie opieka dobra. Co chwilę ktoś zagląda i pyta, czy wszystko w porządku. Ktg co dwie godziny, więc mimo wszystko czuję się w miarę bezpiecznie. Ale co się dzieje na IP. Tłok taki, ze wiele pacjentek odsyłają. Mnie przyjęli, ale podpisałam już zgodę na leżenie na korytarzu. Całe szczęście zwolniło się miejsce i trafiłam od razu na salę.
soraya, Blondik, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
jaroszka wrote:Na początku dostałam 3 razu dziennie po 15 ml, a od wczoraj dostaje rano duża Dawkę tak jak napisałas
Mnie czasem rusza 3-4 dnia stosowania,chociaz przyznaje,ze rzadko sie to dzieje. Poczekaj jeszcze troche a jak nie ruszy to powiedz zeby dali Ci cos innego. W koncu jestes w szpitalu,powinni miec inne leki,propozycje,rozwiazania. -
Magnosia wrote:Asienka, w takim razie życzę Ci, aby samo się zaczęło. Wtedy kolejką się nie wymówią już.
Zakocona, no to ładnie!
Zeta, kciuki! Ale skoro możesz jeść, to pewnie jeszcze trochę?
Polkosia, przykro mi.
A ja leżę i czekam na obchód. Ogólnie opieka dobra. Co chwilę ktoś zagląda i pyta, czy wszystko w porządku. Ktg co dwie godziny, więc mimo wszystko czuję się w miarę bezpiecznie. Ale co się dzieje na IP. Tłok taki, ze wiele pacjentek odsyłają. Mnie przyjęli, ale podpisałam już zgodę na leżenie na korytarzu. Całe szczęście zwolniło się miejsce i trafiłam od razu na salę.
Kurde ja to sie boje, ze zostanę w czarnej dupie z tym szpitalem. Patologia ciąż na karowej jest super i przemile pielegniarkiMagnosia lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ec2dd90b67b.jpg
A to My dziś .urósł mi brzuch znów haha plus cycki , teraz to juz Z zaczne nosić chyba: D
polkosia, agaton, miska2503, Lexie, zakocona, estrella, agania, Katarzyna87, annggela, Little Frog, soraya, lojkalojka, Nynusia, Bąbelek, jaroszka, jacusianka, WiedźmaMaKota, Blondik, maluda, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Zeta trzymam kciuki
Polkosia, smutne bardzo ze dziadek nie poznał wnuczki. Pomyśl jednak ze może dobrze, że odszedł szybko (pisałaś ze wczoraj trafił do szpitala). Babcia mojego męża męczyła się ponad 3mc
Asienka niestety kolejki na porodowce się zdarzają. Z dwojga złego dobrze że możesz poczekać, a potem cały zespół będzie tylko Twój
Mój mąż to jednak jest złoty facet. Co rano biega po bułki, dzisiaj kupił wodę, a jak wczoraj brakło a nie zdążyłby pójść zrobił mi dzban herbaty.
Dodatkowo wcześniej bal się seksu, że w 9 to już chyba nie. Mówię mu wieczorem, że bzykanko to teraz nawet wskazane. Zaśmial się tylko, że bzykanie to słowo kluczowe i już jest gotowyMoże dzięki ekstra dawce naturalnej oxy wczoraj wieczorem + orgazm spałam dzisiaj tak dobrze
?
Little Frog, soraya, polkosia, annggela, ZakręconaOna, lojkalojka, agaton, estrella, Blondik, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ec2dd90b67b.jpg
A to My dziś .urósł mi brzuch znów haha plus cycki , teraz to juz Z zaczne nosić chyba: D
oddaj trosze pomoge Ci ponosic bo ja nie nie doznalam uczucia posiadania owych bimbalkow
Zielone jablka to moje ulubionea teraz jem sezonowe kwasniaki
Chyba meza uszy piekly i pomogl mi przeczyscic rurehaha zobaczymy czy wieczorem bedzie taki hop
Lexie idziemy leb w leb a nasze chlopaki leniwemusimy znalesc jakis sposob na nich, ja cala ciaze skurcze mialam a istatnio sie wyciszylo
nie ogarniam tego
jaroszka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kasia, mój też się stara, prawie codziennie przywozi świeże pieczywo. A jak wczoraj wspomniałam, że od jutra seks, to nawet z własnej inicjatywy przyłączył się do masażu krocza
A wcześniej, to mówił, że się obawia.
Katarzyna87, Little Frog, maluda, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kochana a bierz !
kocham duże piersi u siebie ale te to juz przeginka haha , rozmiar 80H
juz mam , porażka momentami a co może maja być jeszcze większe przy karmieniu ?! Ja po skonczeniu karmienia na plecach będę je nosić , jak Boga kocham .
Mój D jest zachwycony i prosi zeby takie zostały heh: Dannggela, Nynusia, jaroszka, Little Frog, maluda lubią tę wiadomość
-
Ha ha sie usmialam, przezucisz na plecy jak bys miala prowiant w siatce haha !
Jak orosi aby tak zostalo to niech nosi, albo niech wyobrazi sobie, ze jest na Twoim miejscu i mu jajca spuchly do takich rozmiarow a ty bys prosila aby takie zostaly haha
Maz sie zajal to od razu lepszy humor mama moje malenstwo sie poprzekreca , troche powyciaga i leni sie ze mna
agaton, ZakręconaOna, Blondik, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja dzisiaj pospałam, wstałam o 6, bo głodna byłam, pojadłam owoców i zasnęłam do 9:30:) Na 11 idę do lekarza, ciekawe czy mnie coś zbada, czy tylko zapyta jak się czuje hehe;)
Zakocona, zazdroszcze symptomów, ja mimo, że jutro zaczynam 40 tydzień, to nic nie czuje... Brzuch mam nisko, ale to już od jakiegoś czasu;)
Battinka, a Ty chyba dzisiaj zaczynasz 40 tydzień???
Polkosia, Dodinka, współczuje bardzo. Dużo tej śmierci na naszym wątku...
Magnosia, dobrze, ze jesteś pod dobra opieką.
Asia, mam nadzieje, że się dzisiaj coś rozkręci, bo biedna jesteś strasznie... Takie czekanie najgorsze.
Zakręcona, no cyce to masz pokaźne:) Tez mi się wydaje, ze urosły od ostatniego zdjęcia:)
Aaa, Zeta i kciukasy za Ciebie:)
Życzę Wam żeby się faceci ogarnęli i byli pomocni i chętni na seks!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:58
annggela, Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość