Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:02
Nynusia, Katarzyna87, ZakręconaOna, annggela, Bąbelek, Magnosia, jaroszka, estrella, EwelKa wielka, agaton, Blondik, Little Frog, maluda, BATTINKA, Lexie, szczesliwa_mamusia21, madu, lili_madlen, nat_alia, soraya, IviQ lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Cześć dziewczyny
Polkosiu przykro mismutne jest to, że dziadek nie pozna swojej prawnuczki
po co oni robią miejsce i odchodzą, przecież wystarczy go dla wszystkich
Moja babcia też szpitalu, o czym pisałam. I też nie wiem co będzieprzeraża mnie to.
-
aagatkaa1984 wrote:Magnosiu, ale jesteś na karowej?
Kurde ja to sie boje, ze zostanę w czarnej dupie z tym szpitalem. Patologia ciąż na karowej jest super i przemile pielegniarki
Chciałam zacytować, a polubiłam. Jestem na Karowej, ale na porodowej bo na patologii brak miejsc nawet na korytarzu... Tak mi wczoraj powiedzieli...
A masz wyznaczoną datę cc? Jeśli Cię zapiszą, to chyba muszą przyjąć. Będę trzymać kciuki :*Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Angela hahahahaha padlam z tych jaj !
Ja mam plus 35 kg lojka i po mnie widać ale po Tobie te 20 ?! Gdzie kobietom gdzie ?!
Lexie no dla mnie są mega duże , zawsze miałam DD a były na prawdę wielkie a teraz H robi się za male: D szaleństwo , pekna w końcu .:pannggela, Lexie lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja dziś skonana jestem.
W nocy co godzinę od 1 do 4 łapał mnie ból połowa kręgosłupa i noga w pachwinie nie wiem czy to skurcz czy co... po chwili odpuszczal i wracał za godzinę ale się nameczylam.
Do tego boli mnie od góry brzuch jakbym siniaka sobie nabila.
Także chyba dziś pół dnia będę odsypiac.
Asienka może się e końcu samo rozkręci.
Zeta powodzenia !
Paulla, Zakocona powodzenia na wizytach.
Zakocona, Zakrecona, Lojka macie śliczne brzusie
zakocona lubi tę wiadomość
-
No wlasnie nie .
Mialam 67 kg , bo przytylam troche po stymulacji hormonalnej .
Ale jak to powiedziala moja mama ,ze u nas w rodzinie to normalne , ze tyje sie minmum 20 kg . Z pierwsza corka mialam +24
Ja to raczek z tych co ciezkie kosci maja
zakrecona a Ty tez masz nisko brzuch !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:11
Magnosia, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ja właśnie piję meliskę i gram w grę na laptopie
lojka, po tobie w ogóle nie widać, że tyle przybrałaś! cellulit to pewnie masz wodny. też mam, zejdzie po porodzie(mam nadzieję
)
Któraś pytała o kocięta. Są fantastyczneMamuśka ma dużo mleka, a one rosną w mega tempie i mają super przyrosty dobowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df1bdda86e8b.jpg
A ja się zastanawiam czy mamuśka czegoś u mnie nie wyczuwa. W nocy wchodziła mi pod kołdrę się do mnie poprzytulać, miauczy, jak tylko odejdę od niej i jak tylko się położyłam, to od razu się we mnie wtuliła i kocięta dopełzły do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:15
Katarzyna87, jaroszka, WiedźmaMaKota, Blondik, agaton, maluda, Little Frog, onka, Lexie, lili_madlen, Magnosia, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Właśnie leżę pod oxy, miałam skurcze dochodzące do 115 i nic nie czułam
polkosia, zakocona, lojkalojka, ZakręconaOna, annggela, agania, dodinka, Blondik, agaton, Little Frog, onka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, madu, miska2503, lili_madlen, green, nat_alia, PauLLa, Nynusia, soraya, paula1 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.