Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem podekscytowana , bo niedlugo szwagierka przywiezie mi piekne lozeczko do salonu dla mojego synka
Kupilam przez internet , a ona je odebrala . Potem wkleje fotke
Ja dzisiaj poszlam w slady szczesliwej i juz wydepilowalam brwi i nogi , pipka ogolona i nawet o tylek zachaczylam
Moze jeszcze fryzjera zalicze ?Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny jak kliknę komuś lubię, pomimo braku przesłanek, to nie gniewajcie się. W telefonie trochę mi niewygodnie i jeszcze mam kroplówkę na prawej dłoni...
agania lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lojka teraz mam wrażenie , ze wysoko jest .Tydzień temu miałam niżej serio haha wgle teraz pełniejszy się zrobił dużo bardziej . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2d3542d87a.jpg to z dziś
A to z tyg jakoś do tylu http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ecfcea4ae8b.jpg
Babelek no nie ?! Hahahaha: DLexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
No ja jakoś bezboleśnie. Jak test będzie ok, to pewnie cc zrobią mi zgodnie z planem dopiero. Oby... Trzymajcie kciuki za mojego synka, pliss.
annggela, zakocona, polkosia, Blondik, estrella, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, madu, miska2503, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ZakręconaOna wrote:Angela hahahahaha padlam z tych jaj !
Ja mam plus 35 kg lojka i po mnie widać ale po Tobie te 20 ?! Gdzie kobietom gdzie ?!
Lexie no dla mnie są mega duże , zawsze miałam DD a były na prawdę wielkie a teraz H robi się za male: D szaleństwo , pekna w końcu .:p -
Magnosia wrote:Chciałam zacytować, a polubiłam. Jestem na Karowej, ale na porodowej bo na patologii brak miejsc nawet na korytarzu... Tak mi wczoraj powiedzieli...
A masz wyznaczoną datę cc? Jeśli Cię zapiszą, to chyba muszą przyjąć. Będę trzymać kciuki :*
A odstawili Ci clexan? -
Magnosia mocne są trzymane !
Lojka no właśnie bardzo dziwne , tez uważam , ze chyba to od ułożenia zależy dziecka .
Kochana Ja na rynku kupilam dwa sportowe staniki z teraz na fotce bez jestem stanika ale ogólnie kupilam na rynku , mega ciężko było mi znaleźć dobre a i tak są nie idealne ale chodzić się da, Ja w ciąży tez nie kupuje bo zaraz rzuxe w kat -
lojka, ja np mam inny brzuch rano na czczo i po kupie, niż popołudniu po jedzeniu i jak cośtam się w jelitach już uzbiera. Może Zakręcona o różnych porach foty robiła po prostu
Maluchy i mamuśka w dzień śpią na łóżku w sypialni, a w nocy w kojcu przy łóżku, tak, żebym miała łatwy dostęp i kontrolę, i mogła w razie czego szybko zareagować
W wózku Tadka były na chwilę, bo robiłam im sesję lepszą, a matka się denerwowała, że zabieram za daleko i musiały być jakoś koło mnie w salonieEwelKa wielka, ZakręconaOna, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Piękne macie brzuszki
Lojka nic nie widać po Tobie. Mnie tez tak pocieszająmam chyba +15 bo wagi nie mam a u lekarza zawsze stoi w innym miejscu
ale cellulit mam taki, ze jak ostatnio zrobiłam zdjęcie to miałam mikrodepresje
Trzymam kciuki za wszystkie akcje porodowe i przedporodowei za mężów, których czeka zabieg medycyny seksualnej, zeby sie powiódł
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Ja tam ufam moim kotom. Widzę, jak się małymi zajmuje i jak jest delikatna (każda z nich), to co dopiero do x razy większego dziecka
Ale na razie kołyska jest schowana, żeby w niej nie spały, a dopiero z maluchem
Nynusia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Zakręcona, Klementysia od wczoraj wieczora ani drgnie. Ale staram się na razie nie panikować, bo wczoraj do wieczora znów praktycznie nie spała, tylko się kręciła. Pewnie odsypia.
wiec pewnie Klementynka tez dziś odpoczywa i nabiera sił na jutro
polkosia lubi tę wiadomość
-
Moja kicia też jest kochana i delikatna, ale kocur jednak młody i głupi. Nie będę ryzykować. Ma swój stojak, kanapy, łóżka - kołyskę niech zostawi w spokoju
Blondik, BATTINKA, ceska, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn