Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
maluda wrote:Dzień dobry
u mnie od wczoraj jakaś awaria internetu, ciągle zrywało połączenie i nie mogłam do Was zajrzeć
trzymam za Was wszystkie kciukii te w domu i te w szpitalu
U mnie synek już 3 dzień jakiś dziwnie spokojny, chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do skaczącego brzucha i jego mocnych kopniaków, a on jakiś nagle delikatny się zrobił... -
Ależ tu się dzisiaj dzieje. Nadrabianiu nie było końca.
Ja zazwyczaj robię sobie zdjęcia rano, a wczoraj jak mi mąż wieczorem zrobił i zobaczyłam jak przez ponad 2 tygodnie brzuch urósł, to mało na zawał nie zeszłam
Wiedźma, to będziesz miała niezły prezent
Co do biustu, to Zakręcone, przy Twoim to prawie nie zwróciłam uwagi na brzuch. Aż się wierzyć nie chce, że kręgosłup Ci aż tak nie nawala. Ja to mam problem ze stanikami i w każdym mi źleAle to już pisałam wcześniej.
Asieńka, mam nadzieję, że dziś to już będzie ostateczny dzień. Nerwy to Ty masz ze stali. Ja ogólnie jestem opanowana, ale w takiej sytuacji, to mogłyby mnie ponieść emocje. Już nie mówiąc o moim mężu...WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
O nie a ja dopiero co wstałam...
niewiem co ja dzis będę w nocy robić?
Zakocona podziwiam Cie z tymi kotami bo ja bym swojej kotce nie pozwoliła wejść ani do kołyski ani do łóżeczka ani gdziekolwiek. No ale...to twoja sprawa.
Zakręcona brzuszek fajny jakie ty masz balonyyy kurczę mężuś zadowolony pewnie:) dałabyś koleżance choć trochębo ja to deska. W ciąży mam B pełne a po ciąży to aż się boję co to będzie?
muszę chyba cos na te piersi znaleźć
Lojkalojka jak patrzę kochana na Ciebie to wydaje mi się ze To ja stojębrzuch jak dla mnie identyczny a i też przytyłam 18kg startowałam z 60 kg. Niby nie widać tych kg ale to dobrze:)
Asienka no w końcu coś ruszyło:) czekamy na info.,trzymamy kciuki no i ...ja zazdraszczam. Tez juz bym chciała:)
Polkosia może i mi sie uda 29.09(to są wtedy ur.mojej siostry)fajnie by bylo...lojkalojka, polkosia lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:kurde wy się tak śmiejecie a ja już chyba z miesiąc posuchy mam...
-
Battinka , zakochany w cycuchach !
Ja zawsze miałam duże wiec on przyzwyczajony do wielkoludow haha . Jak schudlam trochę narzekał ze mniejsze ale i tak były D wiec wiesz:)
Zabka hahahahaha: D powiem Ci ze prócz tego jednego incydentu z plecami co mnie aż w krzyżu rozrywalo w dzień mojej wizyty 16 stego to nie bolal mnie w ciąży kręgosłup ani razu !Little Frog, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsienka, Zeta, Magnosia - kciuki zaciśnięte!
Polkosia, bardzo mi przykro z powodu Dziadka
Zakręcona i Zakocona - oba brzuchy nisko ale faktycznie czasem wysokość zależy od pory dnia i ułożenia dziecka.
U mnie cisza na morzu.Magnosia lubi tę wiadomość
-
Mi seks sprawiał w ciąży dużą przyjemność choć czasem to miałam za mokro i prawie nie czułam... ale przez ostatni miesiąc nie mieliśmy czasu/energii na seks i jakoś tak wyszło, no ale jak tylko w poniedziałek wejdzie do mieszkania to mu nie odpuszczę, raz, że wyposzczona, dwa stęskniona a trzy, będziemy już mała z brzucha wyganiać bo się jej doczekać nie możemy
BATTINKA, agaton lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Battinka Ja całkowicie straciłam w ciąży ochotę na seks z sporadycznie on w ciąży był . Szczerze ? Może ok 5/6 razy na cala ciążę był seks .
Biedny to mój Misiak jest: ( ale wynagrodze mu wszystko , wszysxiutenko !
Kuzwa bola mnie jajniki , najbardziej prawyi momentami jak na okres boli , tak sobie liczylam chwile i raz co 13 minut były lekkie skurcze , raz co 8 a nteraz tylko jajniory mocno bola
-
BATTINKA wrote:Zakocona podziwiam Cie z tymi kotami bo ja bym swojej kotce nie pozwoliła wejść ani do kołyski ani do łóżeczka ani gdziekolwiek. No ale...to twoja sprawa.
? Nasze koty będą miały stały dostęp do naszego dziecka. Inaczej sobie tego nie wyobrażam
Kilka kociąt z mojej hodowli mieszka z maluszkami i małymi dziećmi, i to jest coś wspaniałego oglądać zdjęcia czy filmiki jak one są w tych dzieciakach zakochane
Toaleta podejście nr 3 zaliczone..IviQ lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj trochę się porozciągałam, żeby jakoś ten kręgosłup odciążyć. Mąż się pytał czy mogę takie rzeczy robić, ale już nie wyrabiałam. Jaka ulga jak się już podniosłam z tej podłogi
W moim mężu też się już aż gotuje chyba. Biedak taki chodzi stęskniony, ale nie chcemy zbytnio oboje. Może tak za tydzień lub dwa. ZobaczymyA jakie ma plany na po porodzie
aż się boję
Trzeba będzie się dobrze zabezpieczać. Chociaż ja się śmieję, że wtedy pewni oboje będziemy padali wycieńczeni, odwrócimy się do siebie tyłeczkami i tyle z tego będzie
ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mam właśnie to samo ! Od 4 dni jest mega spokojny a jak pokopie to dużo delikatniej itp a wczesniej jeszcze właśnie te 5 dni temu to przemeblowanie w środku robił .
Zakręcona właśnie się dopatrzyłam, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży z różnica jednego dnia
Brakuje mi tego przemeblowania! staram się jednak nie denerwować, bo najważniejsze, że doliczam się ponad 10 ruchów w ciągu godziny. Tłumaczę sobie, że może już synek ma za mało miejsca na takie ruchy jak wcześniej (czytałam gdzieś, że ruchy mogą się zmienić po 35 tyg.)
-
Dzień dobry
U mnie dzieciaczek mój też już drugi dzień bardzo mało ruchliwy, odpowiada tylko na zmianę pozycji, albo moje zaczepki, a jeszcze 3 dni temu myślałam, że mi brzuch rozerwie tak mocno szalała. Może też już zaczyna się powoli przygotowywac do opuszczenia brzuszka ?
ZakręconaOna, maluda, IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość
-
maluda wrote:Zakręcona właśnie się dopatrzyłam, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży z różnica jednego dnia
Brakuje mi tego przemeblowania! staram się jednak nie denerwować, bo najważniejsze, że doliczam się ponad 10 ruchów w ciągu godziny. Tłumaczę sobie, że może już synek ma za mało miejsca na takie ruchy jak wcześniej (czytałam gdzieś, że ruchy mogą się zmienić po 35 tyg.)
Ja doliczam się 10 ruchów w ciągu godziny ale nie każdej wiadomo bo nie licze co godzinę .maluda lubi tę wiadomość
-
Czytam i jestem pełna podziwu jak Wy z takimi brzuchami możecie miec ochotę na seks i w ogóle jak on Wam sprawia przyjemność ??? Przeciez to tylko pozycja boczna wchodzi w grę....
Ja generalnie jestem wymagająca partnerka seksualna, bo ja nie w każdej pozycji dojdę, mam dwie pozycje pewne, ale w ciazy sie nie da -
Zakręcona no wcale nie wątpię że wynagrodzisz to swojemu D. i to pewnie z nawiązką
hehe
Mnie tez pobolewa dol brzucha i jajniki...ale za cholerę niewiem czy to coś oznacza? Czekam cierpliwie...bo tylko to mi pozostało:P
Ja jeszcze gnije w łóżku i za cholerę nie chce mi się wstać...no ale ile można:P
Żeby bylo Malo to ciągle chcę mi się jeść w ogóle się nie najadam. Juz niewiem czym mam sobie tą japę zatkać jak tak dalej pójdzie to się w drzwi nie zmieszczę;Pjaroszka lubi tę wiadomość
-
Oho no to i ja znów pospałam teraz jeszcze szczęśliwa mnie pewnie przebije
Lojka oglądając fotkę faktycznie nie widać tych kg. Tez zawsze się śmieje, że mam grube kości - niestety nie ma czegoś takiego, bo kiedy koleżanka dietetyczka się na mnie wydarla bo każdy takie rzeczy gada i że różnica wagi kości może wynosić max 0,6% także znalazłam sobie inne wytłumaczenie - mam dużo krwi w nogach!!!!!
Zakręcona no Ty to cycki równe z brzuchem, podziwiam ja bym wykorkowałaZakręconaOna, BATTINKA, jacusianka, EwelKa wielka, jaroszka, Little Frog, maluda, Blondik, lojkalojka, agaton, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość