Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobiłam część
Polkosia, bardzo mi przykro, przytulam Cię mocno. Co do pessara, wczoraj widziałam się z koleżanka i opowiadała, że jej znajoma po jego zdjęciu spotykał się cały dzień ze znajomymi , wychodziła kilka km i urodziła w nocy
Zakocona, może to już?? Dom Narodzin czeka na Ciebie! Wczoraj, będąc na wizycie u diabetologa, widziałam skrawek DN ( bo gabinet jest tuż przy wejściu:) drzwi były otwarte...jej, jak tam jest pięknie! a te kołyski?? Cuuudo!!
Diabetolożka popatrzyła na skurcze i powiedziała, że są idealne na ten etap ciązy, (bo podobno na podstawie skurczy widać jak pracuje łożysko) i że bardzo dobrze prowadzę cukrzycęno i jak pisałam wczoraj, miałam jeden skurcz dochodzący dp 60- w ogóle go nie czułam:)
Pojechałam później do koleżanki na Madalińskiego i myślałam o Tobie Jaroszkaoby wszystko było z Wami jak najlepiej...i niech Ci podadzą jakieś porządne leki!
Co do indukcji mojego cukrzycowego porodu... Może trwać nawet tydzień! jednego dnia podają oxy, drugiego przerwa, kolejnego znowu więcej oxy... Jeżeli podawaliby codziennie to macica mogłaby w ogóle przestać reagować i potzrebneby było cc...
i tak myślę o Tobie Asieńka, niech się już rozkręca!
Codziennie rozmawiam z Synem, mówię mu, żeby wyszedł, po co mamy leżeć w szpitalu?? tydzień? bez sensu... a wieczorem wraca mąż i mówi: Ignaś, wytrzymaj jeszcze, tata musi coś skończyć w pracy:) możesz zacząć w czwartek:)
wczoraj się nachodziłam, nachodziłam i...tylko spojenie mnie bolało wieczoremchyba, że miałam jakieś skurcze, których nie czułam
[/url]
[/url]
-
zakocona wrote:Mój od przedwczoraj nocy jest bardzo spokojny. Oczywiście w necie udało mi się wyszukać (po co ja to w ogóle robię?!), że dzieci się uspakajają przed porodem i również zbierają siły na poród.
-
Jacusianka, my planowo we wtorek o 8 rano zdejmujemy i od razu do domu na seks, seks i jeszcze raz seks, a potem spacer z psiakami
Bo to będzie 29.09 - trzecia rocznica ślubu. Może wywołamy i zdąży córka się załapać
agania, EwelKa wielka, Lexie, nat_alia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jestem na porodowce od godziny prodze o kciuki
zakocona, agania, ZakręconaOna, annggela, EwelKa wielka, magdallenee, Blondik, polkosia, estrella, jaroszka, maluda, WiedźmaMaKota, lojkalojka, Little Frog, jacusianka, szczesliwa_mamusia21, Lexie, onka, agaton, madu, Katarzyna87, lili_madlen, Mikejla, green, ~Rewianka~, Nynusia, nat_alia, PauLLa, miska2503, mała.mi, Lucy7, soraya, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość
-
kurcze to teraz serio zaczynam myśleć, że u nas TEN dzień się zbliża ...
!!
Asieńka, mocne kciuki!! Powodzenia!!
jaroszka, dla ciebie też
jacusianka, ja mam nadzieję, że DN na nas czeka i że ten poród będzie wspaniałym doświadczeniemjaroszka, agaton, madu lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, ja to bym z chęcia:) ale mnie tak stresują szpitale, że jak wychodzę to mi drżą ręce
nie wiem jaki będę miała cukier jak mnie tam wsadzą
Polkosia, powodzenia zatem! Niech zadziała naturalna oxy!jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Zakręcona Lubię duże cycuchy, bo zawsze miałam B. Teraz mi trochę urosły bo mam DD i chciałabym, żeby takie zostały.
Zakocona, ale masz fajne kocięta i mamusia jaka kochana
Polkosiu bardzo mi przykro.
Właśnie skończyłam rozmawiać z B. i pytała mi się co mam mi kupić w PL. Ja mu powiedziałam, że ma mi zrobić niespodziankę po prostu a w ogole to się cieszyć będe jak wróci. A on na to, ze sobie kokardke przewiąże na penisiehahahaha
ZakręconaOna, BATTINKA, lojkalojka, Little Frog, EwelKa wielka, agaton, madu, Mikejla, Blondik, Nynusia, soraya, paula1 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzień dobry
u mnie od wczoraj jakaś awaria internetu, ciągle zrywało połączenie i nie mogłam do Was zajrzeć
trzymam za Was wszystkie kciukii te w domu i te w szpitalu
U mnie synek już 3 dzień jakiś dziwnie spokojny, chyba za bardzo przyzwyczaiłam się do skaczącego brzucha i jego mocnych kopniaków, a on jakiś nagle delikatny się zrobił...