X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Zakręcona no wcale nie wątpię że wynagrodzisz to swojemu D. i to pewnie z nawiązką;) hehe

Mnie tez pobolewa dol brzucha i jajniki...ale za cholerę niewiem czy to coś oznacza? Czekam cierpliwie...bo tylko to mi pozostało:P

Ja jeszcze gnije w łóżku i za cholerę nie chce mi się wstać...no ale ile można:P
    Żeby bylo Malo to ciągle chcę mi się jeść w ogóle się nie najadam. Juz niewiem czym mam sobie tą japę zatkać jak tak dalej pójdzie to się w drzwi nie zmieszczę;P
    Mam dziś to samo co Ty kochana . Bol brzucha w dole co jakiś czas okresowy , jajników ...
    Leże w wyrze jeszcze , zjadlam śniadanie wczesniej ale jestem okropnie głodna hahaha .
    Oj wynagrodze z wielka nawiązką .

Jaroszka Ja tak samo nie w każdej pozycji dojde a w ciąży to nawet bok mi nie wchodzi w gre . Dupa Jasia no ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Czytam i jestem pełna podziwu jak Wy z takimi brzuchami możecie miec ochotę na seks i w ogóle jak on Wam sprawia przyjemność ??? Przeciez to tylko pozycja boczna wchodzi w grę....

Ja generalnie jestem wymagająca partnerka seksualna, bo ja nie w każdej pozycji dojdę, mam dwie pozycje pewne, ale w ciazy sie nie da :)

No jak to Jaroszka jaka pozycja? A na łyżeczkę to nie łaska:) hehe. Tez jest fajnie....:)

agaton lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia kciuki!!!!!

Zakocona jak tam? Koty masz cudowne <3 a moja jednooka Frania od jakiegos tygodnia spi z moim brzuchem. Wskakuje na mnie bez przerwy, ale wlasciwie wskakuje na kazdego, a nie sadze, zeby maz byl w ciazy i szykowal sie do porodu heheh :P aleee druga-Frocia, indywidualistka, zaczela pchac sie do mnie i na mnie wlasnie wlazic i "wygrzewac". Cos maja te koty do kobiet w ciazy ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahahaha
    " Ja nie mam nadwagi , Ja mam niedowzrost " ! :D to od paru dni moja wymowka hahaha: D

Little Frog, estrella, maluda, Lexie, IviQ, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, ile ja mam teraz tej krwi! Nie tylko w nogach :D

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, ja też tylko w dwóch dochodzę i niestety na tym etapie ciąży nie da się za bardzo kochać w ten sposób :P Ale jak mi się nie udaje, to mąż zawsze dopełnia "obowiązku" na inne sposoby :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho nieważne na pewno dużo jej jest!! Dwa razy więcej prawie bo masz w środku małego wampira :D a przestalam się przejmować tymi nogami juz, spore są ale ja to w przeszłości biegi trenowalam mięśnie mi tak wywalilo w łydce i udzie, że teraz przez to mam skurcze w niej i niestety już nie jest taka zbita. A tam, już nawet się do rozstępów przyzwyczaiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:33

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ja bym jeszcze dodała do tych wytłumaczeń moją teorię - mój mózg tyle waży :D

Mikejla, ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, estrella, maluda, Blondik, Lexie, agaton, IviQ, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość

• maluda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Wiedźma,Zakręcona tyle czasu w celibacie?
    Dajcie spokój...biedne jesteście:(
    Ale...jak się dopadniecie do swoich mężusiow to aż wióry będą lecieć;) hehe

Battinka mnie też możesz dopisać do listy żyjących w celibacie :(
    Niestety u nas lekarze tak radzili przez długi czas, bo nie znaleźli przyczyny moich nagłych, silnych krwawień a jak zrobiło się "bezpiecznie" to ja już wolę nie ryzykować i wytrwać jeszcze ze 2 tygodnie w dwupaku. Poza tym ostatnio czuję się jak spuchnięta słonica, która ledwo się rusza więc nie mam za bardzo ochoty.

relganli4wkmj4ii.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    No jak to Jaroszka jaka pozycja? A na łyżeczkę to nie łaska:) hehe. Tez jest fajnie....:)

No to napisałam- pozycja boczna, ale ja jej nie lubię i nie dojdę

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Cicho nieważne na pewno dużo jej jest!! Dwa razy więcej prawie bo masz w środku małego wampira :D a przestalam się przejmować tymi nogami juz, spore są ale ja to w przeszłości biegi trenowalam mięśnie mi tak wywalilo w łydce i udzie, że teraz przez to mam skurcze w niej i niestety już nie jest taka zbita. A tam, już nawet się do rozstępów przyzwyczaiłam
    Mnie tak mięśnie łydek wysadzilo po 4 latach intensywnych treningów 4 razy w tygodniu grania w koszykowke . Nigdy się ich niepozbede :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tez! Gorzej bo ręce mam naprawdę nieproporcjonalne do dołu, ogólnie przed ciążą góra i dół to jak dwie bajki. Ale teraz na pewno trochę brzucha zostanie i po kłopocie :D

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zesz kurczaki!!!! Wiecie, ze jeszcze mnie nie wzięli na te badania.....

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mnie tak mięśnie łydek wysadzilo po 4 latach intensywnych treningów 4 razy w tygodniu grania w koszykowke . Nigdy się ich niepozbede :(

Ta kochana ja jak nie mogłam spodni znaleźć na.siebie odkąd te rurki zaczęli produkować to już znalazłam klinikę w Japonii!! Wypalanie włókien mięśniowych - 14 tys na nasze!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpitale kochana , szpitale .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za słowa pocieszenia :* Wiem, że lekarka nie ma racji z tymi słodyczami i owocami, chciała się do czegoś przyczepić to się przyczepiła... Morfologia mi się poprawiła po przyjmowaniu żelaza to nawet nie skomentowała... tylko zaczęła szukać minusów... duży brzuch, duża waga, mało wód itd. Najgorsze jest to, że ja i tak czuję się jak wieloryb, a po wczorajszej wizycie już całkiem mam doła... Tak więc nie będę Wam tu smęciła, idę sobie znaleźć jakieś zajęcie...

Kciuki za wszystkie rodzące i za wizytujące!

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja caly czas podczytuje i staram sie z wami byc na bieżąco, przeprowadzka ma sie ku koncowi łóżeczko skrecone na nowym mieszkanku czeka na malego lokatora :p :)

Mamusie pazdziernikowe rozszerzają szeregi wrzesniowych , robi sie coraz bardziej nerwowo :) maluszki jednak juz duze wiec juz i bardziej bezpieczne :)

Gratuluje wszystkim rozpakowanym ! :) zdjecia maluszkow piekne !jeden slodszy od drugiego napatrzec sie nie mozna na tym fb <3

Trzymam kciuki z calych sil za mamusie w trakcie wypakowywania oby bolalo mozliwie jaknajmniej :)

No i lacze sie z tymi zestresowanymi co obserwuja swe cialo juz w lekkiej panice i napieciu :D

Zdjecia brzuszkow cudowne .. Fajowo ze jeszcze chwile mozemy cieszyc sie tym stanem :)

Polkosia rowniez przykro mi z powodu dziadka , moje kondolencje ..

Jutro ostatnie rozpakowanie na mieszkaniu i mam przeprowadzke za soba :) od tygodnia jestem na 3 dawkowej no spie bo skurcze i bole jak na miesiaczke ktore pojawily sie jakis tydzien temu bardzo mnie stresowaly .. Mam nadzieje ze jeszcze dwa tygodnie nic nie bedzie sie dzialo i dobije do pazdziernika bo ostatecznie moj termin jest bardziej koncowy..:P

Little Frog lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka my to dość kombinowaliśmy z pozycjami i najbardziej to nam się piesek podobał i jeszcze taka, że ja leżę na krańcu łóżka a on przede mną klęczy na podłodze. A i dochodzę też o wiele szybciej niż przed ciążą, czasem to wystarczy, że mi rękę w majtki włoży i już... ;)

jaroszka, agania, Lexie, agaton, soraya lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ta kochana ja jak nie mogłam spodni znaleźć na.siebie odkąd te rurki zaczęli produkować to już znalazłam klinikę w Japonii!! Wypalanie włókien mięśniowych - 14 tys na nasze!
    Ja tez miałam zawsze problem , łydki ciasne uda za duże i o . Dopiero jak schudlam mocno każde spodnie wchodziły ale mięśnie zostały w lydkach , tego nie omine. Tez juz kiedyś patrzylam na zabiegi mięśniowe zeby mniejsze były ale nie dość ze kupa kasy to jednak strach ...
    Ale Ty no w Japonii to kurde dom trzeba sprzedać chyba zeby tam polecieć i zabieg zrobić hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Mika niestety Cie nie przebilam wstalam o 10.30 :D Z tym ze poszlam spac o 3 ...

Wszystkim rodzacym powodzenia i mocne kciuki !
    Jaroszka ehh racja szpitale ...

Brzuszki super macie, cycuszki rowniez :)

Polkosiu przykro mi z powodu dziadka :(

Wiecej nie pamietam , wybaczcie ... ale tyle stron do nadrobienia ze co nastepna to zapominalam , ktos wzial pomysl i sie ogolil po calosci to teraz ja musze dotrzymac slowa , ale czekam az D pojdzie do pracy , troche mi to zajmie wiec jakos czas zleci :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2368 2369 2370 2371 2372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ