Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:Zakręcona no wcale nie wątpię że wynagrodzisz to swojemu D. i to pewnie z nawiązką
hehe
Mnie tez pobolewa dol brzucha i jajniki...ale za cholerę niewiem czy to coś oznacza? Czekam cierpliwie...bo tylko to mi pozostało:P
Ja jeszcze gnije w łóżku i za cholerę nie chce mi się wstać...no ale ile można:P
Żeby bylo Malo to ciągle chcę mi się jeść w ogóle się nie najadam. Juz niewiem czym mam sobie tą japę zatkać jak tak dalej pójdzie to się w drzwi nie zmieszczę;P
Leże w wyrze jeszcze , zjadlam śniadanie wczesniej ale jestem okropnie głodna hahaha .
Oj wynagrodze z wielka nawiązką .
Jaroszka Ja tak samo nie w każdej pozycji dojde a w ciąży to nawet bok mi nie wchodzi w gre . Dupa Jasia no ... -
jaroszka wrote:Czytam i jestem pełna podziwu jak Wy z takimi brzuchami możecie miec ochotę na seks i w ogóle jak on Wam sprawia przyjemność ??? Przeciez to tylko pozycja boczna wchodzi w grę....
Ja generalnie jestem wymagająca partnerka seksualna, bo ja nie w każdej pozycji dojdę, mam dwie pozycje pewne, ale w ciazy sie nie da
No jak to Jaroszka jaka pozycja? A na łyżeczkę to nie łaska:) hehe. Tez jest fajnie....agaton lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia kciuki!!!!!
Zakocona jak tam? Koty masz cudownea moja jednooka Frania od jakiegos tygodnia spi z moim brzuchem. Wskakuje na mnie bez przerwy, ale wlasciwie wskakuje na kazdego, a nie sadze, zeby maz byl w ciazy i szykowal sie do porodu heheh
aleee druga-Frocia, indywidualistka, zaczela pchac sie do mnie i na mnie wlasnie wlazic i "wygrzewac". Cos maja te koty do kobiet w ciazy
-
Jaroszka, ja też tylko w dwóch dochodzę i niestety na tym etapie ciąży nie da się za bardzo kochać w ten sposób
Ale jak mi się nie udaje, to mąż zawsze dopełnia "obowiązku" na inne sposoby
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cicho nieważne na pewno dużo jej jest!! Dwa razy więcej prawie bo masz w środku małego wampira
a przestalam się przejmować tymi nogami juz, spore są ale ja to w przeszłości biegi trenowalam mięśnie mi tak wywalilo w łydce i udzie, że teraz przez to mam skurcze w niej i niestety już nie jest taka zbita. A tam, już nawet się do rozstępów przyzwyczaiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:33
-
BATTINKA wrote:Wiedźma,Zakręcona tyle czasu w celibacie?
Dajcie spokój...biedne jesteście:(
Ale...jak się dopadniecie do swoich mężusiow to aż wióry będą leciećhehe
Battinka mnie też możesz dopisać do listy żyjących w celibacie
Niestety u nas lekarze tak radzili przez długi czas, bo nie znaleźli przyczyny moich nagłych, silnych krwawień a jak zrobiło się "bezpiecznie" to ja już wolę nie ryzykować i wytrwać jeszcze ze 2 tygodnie w dwupaku. Poza tym ostatnio czuję się jak spuchnięta słonica, która ledwo się rusza więc nie mam za bardzo ochoty.
-
Mikejla wrote:Cicho nieważne na pewno dużo jej jest!! Dwa razy więcej prawie bo masz w środku małego wampira
a przestalam się przejmować tymi nogami juz, spore są ale ja to w przeszłości biegi trenowalam mięśnie mi tak wywalilo w łydce i udzie, że teraz przez to mam skurcze w niej i niestety już nie jest taka zbita. A tam, już nawet się do rozstępów przyzwyczaiłam
-
ZakręconaOna wrote:Mnie tak mięśnie łydek wysadzilo po 4 latach intensywnych treningów 4 razy w tygodniu grania w koszykowke . Nigdy się ich niepozbede
Ta kochana ja jak nie mogłam spodni znaleźć na.siebie odkąd te rurki zaczęli produkować to już znalazłam klinikę w Japonii!! Wypalanie włókien mięśniowych - 14 tys na nasze! -
nick nieaktualnyDziękuję Wam dziewczyny za słowa pocieszenia :* Wiem, że lekarka nie ma racji z tymi słodyczami i owocami, chciała się do czegoś przyczepić to się przyczepiła... Morfologia mi się poprawiła po przyjmowaniu żelaza to nawet nie skomentowała... tylko zaczęła szukać minusów... duży brzuch, duża waga, mało wód itd. Najgorsze jest to, że ja i tak czuję się jak wieloryb, a po wczorajszej wizycie już całkiem mam doła... Tak więc nie będę Wam tu smęciła, idę sobie znaleźć jakieś zajęcie...
Kciuki za wszystkie rodzące i za wizytujące! -
A ja caly czas podczytuje i staram sie z wami byc na bieżąco, przeprowadzka ma sie ku koncowi łóżeczko skrecone na nowym mieszkanku czeka na malego lokatora :p
Mamusie pazdziernikowe rozszerzają szeregi wrzesniowych , robi sie coraz bardziej nerwowomaluszki jednak juz duze wiec juz i bardziej bezpieczne
Gratuluje wszystkim rozpakowanym !zdjecia maluszkow piekne !jeden slodszy od drugiego napatrzec sie nie mozna na tym fb
Trzymam kciuki z calych sil za mamusie w trakcie wypakowywania oby bolalo mozliwie jaknajmniej
No i lacze sie z tymi zestresowanymi co obserwuja swe cialo juz w lekkiej panice i napieciu
Zdjecia brzuszkow cudowne .. Fajowo ze jeszcze chwile mozemy cieszyc sie tym stanem
Polkosia rowniez przykro mi z powodu dziadka , moje kondolencje ..
Jutro ostatnie rozpakowanie na mieszkaniu i mam przeprowadzke za sobaod tygodnia jestem na 3 dawkowej no spie bo skurcze i bole jak na miesiaczke ktore pojawily sie jakis tydzien temu bardzo mnie stresowaly .. Mam nadzieje ze jeszcze dwa tygodnie nic nie bedzie sie dzialo i dobije do pazdziernika bo ostatecznie moj termin jest bardziej koncowy..
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Jaroszka my to dość kombinowaliśmy z pozycjami i najbardziej to nam się piesek podobał i jeszcze taka, że ja leżę na krańcu łóżka a on przede mną klęczy na podłodze. A i dochodzę też o wiele szybciej niż przed ciążą, czasem to wystarczy, że mi rękę w majtki włoży i już...
jaroszka, agania, Lexie, agaton, soraya lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mikejla wrote:Ta kochana ja jak nie mogłam spodni znaleźć na.siebie odkąd te rurki zaczęli produkować to już znalazłam klinikę w Japonii!! Wypalanie włókien mięśniowych - 14 tys na nasze!
Ale Ty no w Japonii to kurde dom trzeba sprzedać chyba zeby tam polecieć i zabieg zrobić hahaha -
Dobry :*
Mika niestety Cie nie przebilam wstalam o 10.30Z tym ze poszlam spac o 3 ...
Wszystkim rodzacym powodzenia i mocne kciuki !
Jaroszka ehh racja szpitale ...
Brzuszki super macie, cycuszki rowniez
Polkosiu przykro mi z powodu dziadka
Wiecej nie pamietam , wybaczcie ... ale tyle stron do nadrobienia ze co nastepna to zapominalam , ktos wzial pomysl i sie ogolil po calosci to teraz ja musze dotrzymac slowa , ale czekam az D pojdzie do pracy , troche mi to zajmie wiec jakos czas zleci