Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja tez mam skarba, sama czasami cos chce zrobić a nie pozwala i nawet mi odkurzacz zabiera
Ale ei ! Facet tez moze mieć humorki nie dolujmy Battinki, na pewno się to zmieni i kolo niej tez mezulek będzie biegać :*
Jejku ale pięknie ten moj brzusio szaleje, aż mi się płakać chce , ze szczęścia oczywiścieBATTINKA lubi tę wiadomość
-
No to jednak poczekam na paczkę - facet to facet jednak - poprosiłam dodatkowo o kilka rzeczy z apteki i wysyłka przesuneła się na nie wiem kiedy
no nic, mam dziś dobry humor więc nie będę się wkurzać. Co do seksów - mój się stara dziś ojj bardzo. No zobaczymy co z tego wyniknie.
Nawet poszedł ogolić ryjaka, bo wie, że w ciąży jestem zanadto wrażliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 23:39
zetaaa, agaton, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Ale gadałyście znowu, mam tyyyyle do nadrobienia.
O jedzeniu było, no to ja się pochwalę, ze jadłam pomidorową na obiad (moja mama robiła) była pyszna.
O babciach z internetami. No maja za stara jest ma 85 lat i ledwo stacjonarny ogarniaale kocham ją taką
musze ją w grudniu odwiedzić.
Jak tak nas czytam to mam wrażenie, ze ten ostatni miesiąc jest dla nas wszystkich najcięższy ;/ ja to chodze i wyję jak syrena, wszystkim się stresuję potrójnie... za chwilę Wam opowiem co moja teściowa znów odwaliła...
Lekarze to się chyba dziś z choinki pourywali wam dziewczyny... z jednej strony zazdroszcze wam usg na koniec ale z drugiej...
Szczęśliwa ja też jestem boidupa i dlatego pół nocy wczoraj prawie nie spałam bo szukałam mojego kochanego włóżku i jak się okazywało, że go nie ma to masakra, raz to się obudziłam wtulona w jego gacie od piżamy
Co do brwi i rzęs ja wole nie płacić za to bo sama psobie radzę w miarę może kształt brwi mógłby być lepszy ale nie ma tragedii. kiedyś kosmetyczka mnie tak wyskubała, ze jak lapucera wyglądałam
Battinka, mój to nawet mi nic z podłogi nie każe zbierać bo jak się schylam to mnie boli...
My dziś postanowiliśmy, ze jak B. przyleci to się będziemy też seksić jak króliki, żeby już małą z brzucha wygonić bo się jej doczekać nie możemy
Little Frog lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma oj tez sie wtulam w rzeczy mojego , to takie kochane
O proszee no to sa plusy z przylotu synka
KochanA a zobacz juz sroda! Mowilam ze szybko zleci !
Mika oj u mnie to norma idzie sie przyzwyczaic zobaczysz :*
Pisze z tel nic nie widze nawet czy bledy robie.. Ale musze trenowac zeby w szpitalu cos pisac do was :*
Nie no oczy jak 5zl musze isc spac
Do juterka
Ps. Mamy kolejnego chlopczyka na FB !
Ale to chyba nikt z forum nie kojarze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 01:30
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ok poczylam 2 razy bol mocny odszedl mi czop.i ideszly mi wody .siedze na kibelku
Dzwonilam do szpitala w ciagu godziny piwinnam isc do szpitala.
Ide pid prysznic i wyciagam torbe.
Modlcie sie !Lexie, agaton, lojkalojka, Bąbelek, PauLLa, Magnosia, soraya, Little Frog, ZakręconaOna, annggela, madu, Blondik, Nynusia, miska2503, Katarzyna87, estrella, maluda, onka, szczesliwa_mamusia21, nat_alia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj czulam sie strasznie zmeczona ..spac mi sie strasznue chcialo...wiecxorem poszlismy do pizza hut.potem sex wiesiolek dopochwowo i spac.o 00.00 odssedl czop.zolta wyddielina bardzo gesta i klejaca.o 00.40 nagly skurcz i poczulam cieplo..zeskoczylam szybko z lozka i polala sie woda.i na kibelku siedxialam az splynie.
[/url]