Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi tak tą dziewczynkę w brzuch wmawiają, że myślę sobie, ze chłopiec będzie Zrobi psikusa wszystkim
A oczywiście będę przeszczęśliwa jeśli będzie zdrowiutkie i moje kochane Bez względu na jaka płec.
Generalnie myślę, że lepiej będzie miała z nami dziewczynka. Bo chłopca jeszcze wychowamy na ciepłe kluchy. Mąż jest bardzo uczuciowy, ja również. Zagłaskana dziewczynka chyba prędzej sie odnajdzie w świecie.
Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja juz mam corke i syna, moj by chcial corke a ja cos czuje ze bedzie syn, w sumie to nowosci nie powiem ale najwazniejsze zeby ciaza przebiegala spokojnie a fasol byl zdrow!
A tak z innej beczki - jest tu ktos kto ma niepohamowana "chcice"?
Wstyd sie przyznac ale ja moglabym sie seksic 24 godziny na dobe ale sie troche boje....
Nawet spie z koldra miedzy nogamiBree, Magnosia, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Jestem
mój dzidziuś jest śliczny ma 2cm i machał do mnie rączkami , tak się cieszę .
Teraz idę coś zjeść bo zgłodniałam
Ursa, Bree, agania, Katarzyna87, polkosia, paula1, Małgorzatka, aanaa, Betti-85, Magnosia, FreshMm, Bunia86, Kaśku, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Ewelinka a nie miałaś skierowania od prywatnego lekarza ? Wtedy się płaci, za toxo nawet państwowo się płaci przynajmniej tak słyszałam.
kiedys bardzo chcialam miec dziewczynke ale od kad zaczelismy starania 11 miesiecy temu to przestalam o tym myslec po prostu chcialam zeby bylo dziecko a teraz podswiadomie czuje ze bedzie chlopiec -
ola.321 wrote:Jestem
mój dzidziuś jest śliczny ma 2cm i machał do mnie rączkami , tak się cieszę .
Teraz idę coś zjeść bo zgłodniałam
Super!
nie moge sie doczekac chwili kiedy mi lekarz powie ze wszystko ok, zobacze mojego fasola i odetchne z ulga chce sie cieszyc ciaza a nie dygotac w panice przy kazdej wizycie w toalecie
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:ja mam niepohamowaną rządzę picia coli! ;p
Katarzyna87, Bree lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:Katarzyna ja tez!! tak strasznie mi sie chce coli ze wytrzymac nie moge i ide do sklepu kupie sobie małą butelke i czasem sobie podpijam chyba nie zaszkodzi?
Bratowa męża piła pepsi przez całą ciążę, bo pomagało jej zwalczyć mdłości.Katarzyna87, Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Między dziewczynami na forum jest max miesiąc różnicy...jedna dopiero idzie na betę, drugiej już fasol macha
Ale to tylko na początku tak. Potem się wyrówna Dla mnie to też było dziwne. Na początku trafiłam na wrześniówki. I dziewczyny już wklejały zdjęcia małych człowieczków a ja dopiero słabiutką II kreskę zobaczyłam na teście
Od drugiego trymestru już tylko rozmiarami sie różnic będą dzidziolkiBree, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Battinka to super, że wszystko ok i czekamy razem, bo ja mam 26.03. wizytę
Malgo86 ja bym chodziła prywatnie, bo rzeczywiście opieka jest lepsza czasami niż na nfz, ale to też zależy od możliwości finansowych każdego. Bo jednak prywatnie za wszystkie badania musisz płacić plus wizyta to trochę wychodzi.
Ewalika, bo niektóre badania są płatne mimo skierowania, nie są refundowane przez NFZ. A jeśli miałaś od prywatnego to trzeba płacić. Mój też ma podpisane z NFZ, ale ja chodzę prywatnie i musze płacić za wszystkie badania. Chociaż dla mnie to chore, bo tyle zabierają na te składki, a i tak za wszystko trzeba płacić albo czekać nie wiadomo ile do specjalisty.
Ja staram się nie pić teraz gazowanego tylko wodę, ale czasem chociaż łyczka muszę zrobić.
Ola super informacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 14:12
Ewalika, ola.321 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.