X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przebieg: 5 lat
    przystojny
    dobrze zbudowany
    miły, zabawny, pomocny - dla wszystkich prócz swojej żony

chętne osoby proszę o info
    Ogłoszenie parafialne powiadasz ! :D
    Co odmontowal .??

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    A teraz uwaga, głupie pytanie ;)
    czy na patologii też trzeba leżeć w koszulach czy można być w piżamce? :) ja tak nie lubię koszul do spania...

Jacusianka ja wzięłam na patologię koszulę, bo nie wiedziałam wtedy czy można w pidżamce, ale na oddziale spotkałam dziewczyny w pidżamkach i nikt się ich nie czepiał :)

relganli4wkmj4ii.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przystojny
    dobrze zbudowany

Reklamacje złóż u producentów :D

Chociaż moja mama zastrzegła mojemu mężowi, że reklamacji nie uwzględnia ;)

maluda, ZakręconaOna, annggela, agaton, BATTINKA, linka220, agania, my dream, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przystojny
    dobrze zbudowany

Co nawywijal?

• annggela Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki aby to byl znak nadchodzacego porodu ;)

Polozylam sie spac i wstalam po 10, przyjaciolka zaszla bo kolo nas w sklepie jest mega tania kapusta i robi kapuste kiszona, a ja zgapiara tez sie zabieram. Takze zabieram sie za kiszenie pierwszej kapusty ;) to mi sie podoba zyjac z dala od do,u, ciagle robimy cos swojego, to salatki do sloikow to dzem albo cos innego, a jak cieszy gdy sie uda ;) !!!!

Lexie, Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po wizycie. Przepisał ostatnie opakowanie luteiny i pobral wymaz na GBS a KTG nie zlecil bo i tak skurczy nie mam póki co. Spytalam o te wody bo pod wkladka na majtkach czasami mokro zostaje. Chcial sprawdzić papierkiem ale ne mieli akurat noosz kurka.. W następnym tyg mam kolejne USG i zobaczymy.

Lexie lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dream ja mogę dorzucić mojego chociaż ten egzemplarz to i do pomocy w domu niezbyt wyrywny chyba że u kogoś :D Ale fakt pretensje powinno się składać u producentów zwłaszcza płci żeńskiej :D Pamiętajcie dziewczyny- te co będą miały synków- wychowajmy ich na przyszłych mężów, partnerów, ojców a nie na maminsynków :) Przyszłe synowe będą nam wdzięczne :)

Mikejla, maluda, agaton, madu, polkosia, my dream, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka - a złota rada dla mamuś dziewczynek? :D nie bądź taka! :D

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie !
    Mamy 3400 gram szczęscia <3 Jednym slowem wszystko dobrze ! :) Dziekujemy za kciuki !

D pojechal do pracy a tak mi go szkoda ... chory jest bardzo, robi do 24 ciagle a dzis tak sie wczesniej zerwal zamiast sobie pospac eh ... najchetniej bym za niego poszla do tej , ja to jestem taka ze bym wszystko zrobila byle mu "dobrze bylo" , tak go kocham no <3

agaton, Mikejla, madu, onka, Katarzyna87, Little Frog, jacusianka, green, linka220, Lexie, estrella, miska2503, maluda, ss, paula1, zakocona, polkosia, lojkalojka, agania, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, jaroszka, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 24 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielko o tak , wychowamy tych naszych synków :D
    Mika hmm , musisz wymyslec jakas rade dla mam coreczek :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    A teraz uwaga, głupie pytanie ;)
    czy na patologii też trzeba leżeć w koszulach czy można być w piżamce? :) ja tak nie lubię koszul do spania...
    U nas mozna bylo w pizamkach

jacusianka lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super, że wszystko gra, niech każda wraca z takimi wiadomościami z wizyt!! :)

Jak ząb? Słuchaj szukając prezentu znalazłam coś takiego...mogę Cię przebadać...

http://allegro.pl/zestaw-malego-doktora-torebka-stetoskop-strzykawka-i5397076196.html

A co do rad... no ja to się cholernie bałam mieć córkę, bo wydaje mi się, że trudniej wychować...na los się na pewno nie zdam, ale póki co rad złotych też nie mam, widzę po sobie - oprócz tego, że się zawsze bardzo dobrze uczyłam i byłam zaradna, to...wiele do życzenia

Little Frog, Lexie, maluda, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość

• Arielka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Arielka - a złota rada dla mamuś dziewczynek? :D nie bądź taka! :D

nie mam:D ale słyszałam, że jak ma się chłopca to trzeba pilnować tylko jego a jak dziewczynkę to całego miasta :D

Little Frog, agaton, Mikejla, Lexie, maluda, agania, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki :)

gratuluję nowym mamusiom :) widzę że chłopcy zaczynają się uaktywniać :).

Ja dalej walczę z laktacją ;), odciągam ok 30ml na każde karmienie więc coś jest ale mało...

Wczoraj byłam na ściąganiu szwów - było ok a bez nich już jest troszkę lepiej i wygodniej.

Zakocona - mam prośbę o sprostowanie bo jakiś błąd się wdarł :), mój synek ważył 3240gr i miał 53cm :) - dziękuję :).

Jutro idziemy do chirurga naczyniowca i zobaczymy co będzie a mam nadzieję że będzie dobrze.
    Postaram się Was troszkę nadrobić teraz żeby wiedzieć co u Was, buziaczki! :)

Little Frog, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, nat_alia, Lexie, jacusianka, miska2503, maluda, agania, annggela, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream - buahahahaha dobre :):):) uśmiałam się z Twojego ogłoszenia :):):) Może Ty go tak od razu nie wydawaj, tylko jakoś ... napraw ;)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za chwilę też śmigam na wizytę. Mam nadzieję, że załapię się jeszcze co najwyżej na jedną za dwa tygodnie :D A później mała już zdąży pojawić się na świecie :)

Hehe, niby tak. Kumpeli sąsiad jak się dowiedział, że będzie miał syna (a chcieli córkę), to stwierdził, że to lepiej, bo przynajmniej łatwiej mu w życiu będzie i z pracą i ze wszystkim :)

A my jak pisaliśmy/mówiliśmy jak poznaliśmy płeć oczywiście musieliśmy wszystkich wkręcić i sprawdzić reakcję :) No i np mój młodszy brat jak mu ściemniłam, że będzie chłopak, to mi odpisał coś w stylu: fajnie, przynajmniej nie przyjdzie w wieku 16 lat i nie poinformuje Cię, że jest w ciąży ;)

szczesliwa_mamusia21, Mikejla, agaton, madu, maluda, lojkalojka, ZakręconaOna, estrella, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,a co u Ciebie?

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa super, ze wszystko ok :*

A ja dostalam mega silnego skurczu, az ciezko mi bylo oddychac... ale juz ustalo. No a teraz wlaczyl mi sie placz i wyje jak glupia... czemu? Nie wiem... po prostu tak mi sie plakac chce :(

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ktg godzinnym bo młody nie współpracował. Przyjęli mnie na oddział. Ale czekam na usg I po nim dopiero będzie decyzja czy zostaje czy wpisują. Ordynator będzie robił wiec pewnie zostane. Dam znać.

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))

Wysłany: 24 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahhahaah :D Tak mnie bada moja bratanica <3

Zab koszmar , zeszlo mi az do gardla ... tzn jak dotykam szyje pod zebem nie wiem jak to opisac to boli :( wczoraj poszlam spac o 3 juz nie daje rady ;/

Frogi to czekamy na wiesci z wizyty !

Ola walcz kochana walcz , na pewno bedzie coraz wiecej :)

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2390 2391 2392 2393 2394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ