X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przebieg: 5 lat
    przystojny
    dobrze zbudowany
    miły, zabawny, pomocny - dla wszystkich prócz swojej żony

chętne osoby proszę o info
    Ogłoszenie parafialne powiadasz ! :D
    Co odmontowal .??

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    A teraz uwaga, głupie pytanie ;)
    czy na patologii też trzeba leżeć w koszulach czy można być w piżamce? :) ja tak nie lubię koszul do spania...

Jacusianka ja wzięłam na patologię koszulę, bo nie wiedziałam wtedy czy można w pidżamce, ale na oddziale spotkałam dziewczyny w pidżamkach i nikt się ich nie czepiał :)

relganli4wkmj4ii.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przystojny
    dobrze zbudowany

Reklamacje złóż u producentów :D

Chociaż moja mama zastrzegła mojemu mężowi, że reklamacji nie uwzględnia ;)

maluda, ZakręconaOna, annggela, agaton, BATTINKA, linka220, agania, my dream, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream wrote:
    oddam za darmo!!
    mąż
    przystojny
    dobrze zbudowany

Co nawywijal?

• annggela Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia trzymam kciuki aby to byl znak nadchodzacego porodu ;)

Polozylam sie spac i wstalam po 10, przyjaciolka zaszla bo kolo nas w sklepie jest mega tania kapusta i robi kapuste kiszona, a ja zgapiara tez sie zabieram. Takze zabieram sie za kiszenie pierwszej kapusty ;) to mi sie podoba zyjac z dala od do,u, ciagle robimy cos swojego, to salatki do sloikow to dzem albo cos innego, a jak cieszy gdy sie uda ;) !!!!

Lexie, Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po wizycie. Przepisał ostatnie opakowanie luteiny i pobral wymaz na GBS a KTG nie zlecil bo i tak skurczy nie mam póki co. Spytalam o te wody bo pod wkladka na majtkach czasami mokro zostaje. Chcial sprawdzić papierkiem ale ne mieli akurat noosz kurka.. W następnym tyg mam kolejne USG i zobaczymy.

Lexie lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dream ja mogę dorzucić mojego chociaż ten egzemplarz to i do pomocy w domu niezbyt wyrywny chyba że u kogoś :D Ale fakt pretensje powinno się składać u producentów zwłaszcza płci żeńskiej :D Pamiętajcie dziewczyny- te co będą miały synków- wychowajmy ich na przyszłych mężów, partnerów, ojców a nie na maminsynków :) Przyszłe synowe będą nam wdzięczne :)

Mikejla, maluda, agaton, madu, polkosia, my dream, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka - a złota rada dla mamuś dziewczynek? :D nie bądź taka! :D

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie !
    Mamy 3400 gram szczęscia <3 Jednym slowem wszystko dobrze ! :) Dziekujemy za kciuki !

D pojechal do pracy a tak mi go szkoda ... chory jest bardzo, robi do 24 ciagle a dzis tak sie wczesniej zerwal zamiast sobie pospac eh ... najchetniej bym za niego poszla do tej , ja to jestem taka ze bym wszystko zrobila byle mu "dobrze bylo" , tak go kocham no <3

agaton, Mikejla, madu, onka, Katarzyna87, Little Frog, jacusianka, green, linka220, Lexie, estrella, miska2503, maluda, ss, paula1, zakocona, polkosia, lojkalojka, agania, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, jaroszka, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 24 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielko o tak , wychowamy tych naszych synków :D
    Mika hmm , musisz wymyslec jakas rade dla mam coreczek :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    A teraz uwaga, głupie pytanie ;)
    czy na patologii też trzeba leżeć w koszulach czy można być w piżamce? :) ja tak nie lubię koszul do spania...
    U nas mozna bylo w pizamkach

jacusianka lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa super, że wszystko gra, niech każda wraca z takimi wiadomościami z wizyt!! :)

Jak ząb? Słuchaj szukając prezentu znalazłam coś takiego...mogę Cię przebadać...

http://allegro.pl/zestaw-malego-doktora-torebka-stetoskop-strzykawka-i5397076196.html

A co do rad... no ja to się cholernie bałam mieć córkę, bo wydaje mi się, że trudniej wychować...na los się na pewno nie zdam, ale póki co rad złotych też nie mam, widzę po sobie - oprócz tego, że się zawsze bardzo dobrze uczyłam i byłam zaradna, to...wiele do życzenia

Little Frog, Lexie, maluda, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość

• Arielka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Arielka - a złota rada dla mamuś dziewczynek? :D nie bądź taka! :D

nie mam:D ale słyszałam, że jak ma się chłopca to trzeba pilnować tylko jego a jak dziewczynkę to całego miasta :D

Little Frog, agaton, Mikejla, Lexie, maluda, agania, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczynki :)

gratuluję nowym mamusiom :) widzę że chłopcy zaczynają się uaktywniać :).

Ja dalej walczę z laktacją ;), odciągam ok 30ml na każde karmienie więc coś jest ale mało...

Wczoraj byłam na ściąganiu szwów - było ok a bez nich już jest troszkę lepiej i wygodniej.

Zakocona - mam prośbę o sprostowanie bo jakiś błąd się wdarł :), mój synek ważył 3240gr i miał 53cm :) - dziękuję :).

Jutro idziemy do chirurga naczyniowca i zobaczymy co będzie a mam nadzieję że będzie dobrze.
    Postaram się Was troszkę nadrobić teraz żeby wiedzieć co u Was, buziaczki! :)

Little Frog, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, nat_alia, Lexie, jacusianka, miska2503, maluda, agania, annggela, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dream - buahahahaha dobre :):):) uśmiałam się z Twojego ogłoszenia :):):) Może Ty go tak od razu nie wydawaj, tylko jakoś ... napraw ;)

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za chwilę też śmigam na wizytę. Mam nadzieję, że załapię się jeszcze co najwyżej na jedną za dwa tygodnie :D A później mała już zdąży pojawić się na świecie :)

Hehe, niby tak. Kumpeli sąsiad jak się dowiedział, że będzie miał syna (a chcieli córkę), to stwierdził, że to lepiej, bo przynajmniej łatwiej mu w życiu będzie i z pracą i ze wszystkim :)

A my jak pisaliśmy/mówiliśmy jak poznaliśmy płeć oczywiście musieliśmy wszystkich wkręcić i sprawdzić reakcję :) No i np mój młodszy brat jak mu ściemniłam, że będzie chłopak, to mi odpisał coś w stylu: fajnie, przynajmniej nie przyjdzie w wieku 16 lat i nie poinformuje Cię, że jest w ciąży ;)

szczesliwa_mamusia21, Mikejla, agaton, madu, maluda, lojkalojka, ZakręconaOna, estrella, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,a co u Ciebie?

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa super, ze wszystko ok :*

A ja dostalam mega silnego skurczu, az ciezko mi bylo oddychac... ale juz ustalo. No a teraz wlaczyl mi sie placz i wyje jak glupia... czemu? Nie wiem... po prostu tak mi sie plakac chce :(

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ktg godzinnym bo młody nie współpracował. Przyjęli mnie na oddział. Ale czekam na usg I po nim dopiero będzie decyzja czy zostaje czy wpisują. Ordynator będzie robił wiec pewnie zostane. Dam znać.

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))

Wysłany: 24 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahhahaah :D Tak mnie bada moja bratanica <3

Zab koszmar , zeszlo mi az do gardla ... tzn jak dotykam szyje pod zebem nie wiem jak to opisac to boli :( wczoraj poszlam spac o 3 juz nie daje rady ;/

Frogi to czekamy na wiesci z wizyty !

Ola walcz kochana walcz , na pewno bedzie coraz wiecej :)

Little Frog lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2390 2391 2392 2393 2394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ