Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jacusianka wrote:A teraz uwaga, głupie pytanie
czy na patologii też trzeba leżeć w koszulach czy można być w piżamce?ja tak nie lubię koszul do spania...
Jacusianka ja wzięłam na patologię koszulę, bo nie wiedziałam wtedy czy można w pidżamce, ale na oddziale spotkałam dziewczyny w pidżamkach i nikt się ich nie czepiał -
my dream wrote:oddam za darmo!!
mąż
przebieg: 5 lat
przystojny
dobrze zbudowany
miły, zabawny, pomocny - dla wszystkich prócz swojej żony
chętne osoby proszę o info
Reklamacje złóż u producentów
Chociaż moja mama zastrzegła mojemu mężowi, że reklamacji nie uwzględniamaluda, ZakręconaOna, annggela, agaton, BATTINKA, linka220, agania, my dream, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia trzymam kciuki aby to byl znak nadchodzacego porodu
Polozylam sie spac i wstalam po 10, przyjaciolka zaszla bo kolo nas w sklepie jest mega tania kapusta i robi kapuste kiszona, a ja zgapiara tez sie zabieram. Takze zabieram sie za kiszenie pierwszej kapustyto mi sie podoba zyjac z dala od do,u, ciagle robimy cos swojego, to salatki do sloikow to dzem albo cos innego, a jak cieszy gdy sie uda
!!!!
Lexie, Little Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
I po wizycie. Przepisał ostatnie opakowanie luteiny i pobral wymaz na GBS a KTG nie zlecil bo i tak skurczy nie mam póki co. Spytalam o te wody bo pod wkladka na majtkach czasami mokro zostaje. Chcial sprawdzić papierkiem ale ne mieli akurat noosz kurka.. W następnym tyg mam kolejne USG i zobaczymy.
Lexie lubi tę wiadomość
-
My dream ja mogę dorzucić mojego chociaż ten egzemplarz to i do pomocy w domu niezbyt wyrywny chyba że u kogoś
Ale fakt pretensje powinno się składać u producentów zwłaszcza płci żeńskiej
Pamiętajcie dziewczyny- te co będą miały synków- wychowajmy ich na przyszłych mężów, partnerów, ojców a nie na maminsynków
Przyszłe synowe będą nam wdzięczne
Mikejla, maluda, agaton, madu, polkosia, my dream, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie !
Mamy 3400 gram szczęsciaJednym slowem wszystko dobrze !
Dziekujemy za kciuki !
D pojechal do pracy a tak mi go szkoda ... chory jest bardzo, robi do 24 ciagle a dzis tak sie wczesniej zerwal zamiast sobie pospac eh ... najchetniej bym za niego poszla do tej , ja to jestem taka ze bym wszystko zrobila byle mu "dobrze bylo" , tak go kocham noagaton, Mikejla, madu, onka, Katarzyna87, Little Frog, jacusianka, green, linka220, Lexie, estrella, miska2503, maluda, ss, paula1, zakocona, polkosia, lojkalojka, agania, annggela, ZakręconaOna, Nynusia, jaroszka, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa super, że wszystko gra, niech każda wraca z takimi wiadomościami z wizyt!!
Jak ząb? Słuchaj szukając prezentu znalazłam coś takiego...mogę Cię przebadać...
http://allegro.pl/zestaw-malego-doktora-torebka-stetoskop-strzykawka-i5397076196.html
A co do rad... no ja to się cholernie bałam mieć córkę, bo wydaje mi się, że trudniej wychować...na los się na pewno nie zdam, ale póki co rad złotych też nie mam, widzę po sobie - oprócz tego, że się zawsze bardzo dobrze uczyłam i byłam zaradna, to...wiele do życzeniaLittle Frog, Lexie, maluda, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Arielka - a złota rada dla mamuś dziewczynek?
nie bądź taka!
nie mam:D ale słyszałam, że jak ma się chłopca to trzeba pilnować tylko jego a jak dziewczynkę to całego miastaLittle Frog, agaton, Mikejla, Lexie, maluda, agania, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki
gratuluję nowym mamusiomwidzę że chłopcy zaczynają się uaktywniać
.
Ja dalej walczę z laktacją, odciągam ok 30ml na każde karmienie więc coś jest ale mało...
Wczoraj byłam na ściąganiu szwów - było ok a bez nich już jest troszkę lepiej i wygodniej.
Zakocona - mam prośbę o sprostowanie bo jakiś błąd się wdarł, mój synek ważył 3240gr i miał 53cm
- dziękuję
.
Jutro idziemy do chirurga naczyniowca i zobaczymy co będzie a mam nadzieję że będzie dobrze.
Postaram się Was troszkę nadrobić teraz żeby wiedzieć co u Was, buziaczki!Little Frog, szczesliwa_mamusia21, onka, madu, nat_alia, Lexie, jacusianka, miska2503, maluda, agania, annggela, estrella, Nynusia, soraya lubią tę wiadomość
-
Ja za chwilę też śmigam na wizytę. Mam nadzieję, że załapię się jeszcze co najwyżej na jedną za dwa tygodnie
A później mała już zdąży pojawić się na świecie
Hehe, niby tak. Kumpeli sąsiad jak się dowiedział, że będzie miał syna (a chcieli córkę), to stwierdził, że to lepiej, bo przynajmniej łatwiej mu w życiu będzie i z pracą i ze wszystkim
A my jak pisaliśmy/mówiliśmy jak poznaliśmy płeć oczywiście musieliśmy wszystkich wkręcić i sprawdzić reakcjęNo i np mój młodszy brat jak mu ściemniłam, że będzie chłopak, to mi odpisał coś w stylu: fajnie, przynajmniej nie przyjdzie w wieku 16 lat i nie poinformuje Cię, że jest w ciąży
szczesliwa_mamusia21, Mikejla, agaton, madu, maluda, lojkalojka, ZakręconaOna, estrella, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa super, ze wszystko ok :*
A ja dostalam mega silnego skurczu, az ciezko mi bylo oddychac... ale juz ustalo. No a teraz wlaczyl mi sie placz i wyje jak glupia... czemu? Nie wiem... po prostu tak mi sie plakac chceszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Po ktg godzinnym bo młody nie współpracował. Przyjęli mnie na oddział. Ale czekam na usg I po nim dopiero będzie decyzja czy zostaje czy wpisują. Ordynator będzie robił wiec pewnie zostane. Dam znać.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Mika hahhahaah
Tak mnie bada moja bratanica
Zab koszmar , zeszlo mi az do gardla ... tzn jak dotykam szyje pod zebem nie wiem jak to opisac to boliwczoraj poszlam spac o 3 juz nie daje rady ;/
Frogi to czekamy na wiesci z wizyty !
Ola walcz kochana walcz , na pewno bedzie coraz wiecejLittle Frog lubi tę wiadomość