Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
green wrote:Przeraza mnie jedynie wizja tego, ze bede jeszcze wiecej sikac
Zakrecona, no ja bede tak parzyc, jak mi zalecila polozna. Ciekawe, czy ma to jakies znaczenie
Kuzwa aaaaaa ale mam zgage ... Dziś cały dzień mnie męczy cholera aż pali -
IviQ wrote:No na pewno by powiedzieli. Normy uzależnione są od tyg ciąży. I co wiem ważne żeby pulsacji żyły pepowinowe nie było.
No tak, wszystko zależy od tygodnia ciąży. Trzymamy kciuki żeby u Was było wszystko dobrzepewnie będziesz miała częste ktg.
IviQ lubi tę wiadomość
-
polkosia, zazdraszczam, że mąż chce próbować. Mój powiedział, że to najmniej sexowna rzecz ever ten sex na wywołanie porodu własnego dziecka, który jest już super nisko, a mnie nie sprawia sex przyjemności.
Więc chyba mogę się pożegnać z sexem na długo -
Dziękuję laseczki. Nie jestem w stanie Was nadrobić bo nie za bardzo jestem w stanie się skupić. Ale bardzo dziękuję za doping. I mam nadzieje ze dam rade być na bieżąco teraz:) moja Pani gin 2x pytała mnie o t.p. czy mi wyznaczyli ale mi nic nie mówili i nie sądzę by coś zrobili w tym tyg
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakocona, nie wiem czy czytałaś, ale nam wczoraj totalnie nie poszło. Robiliśmy kilka podejść aż mężowi w końcu opadł i tak to się skończyło
Za to dziś wstał z jakąś nową energią i poszło bez problemu. Natomiast mi sam seks nie przynosi żadnej przyjemności. Bardziej mnie tam wszystko boli i jestem jakaś popuchnięta...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:polkosia, zazdraszczam, że mąż chce próbować. Mój powiedział, że to najmniej sexowna rzecz ever ten sex na wywołanie porodu własnego dziecka, który jest już super nisko, a mnie nie sprawia sex przyjemności.
Więc chyba mogę się pożegnać z sexem na długo
ufff zakocona, a już myślałam, że jestem z tym jakaś inna, bo wsztyscy o tym sexie, my też odpuściliśmy sex na wywołanie, zwłaszcza, że u mnie jakoś ciasno i nieprzyjemnie...no i faktycznie ta główka nisko
Ps. na co pijecie te liście z malin??
-
nick nieaktualnyPaula1 Zuzia jest przesłodka
IviQ trzymam kciuki, jestem pewna, że wszystko będzie dobrze! Niedługo będziesz tulić zdrowiutkiego bobasa
A ja cały dzień staram się coś robić, ruszać jak najwięcejbyłam też z mężem na spacerze i trochę się zmęczyłam ale nie sądzę aby miało to wykurzyć małą z brzucha
mój mąż ciągle puka w brzuszek i powtarza, żeby wychodziła ale mała nie słucha tatusia
IviQ, nat_alia, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:A przypomnij jeszcze raz jak kazała Ci parzyc ?
Kuzwa aaaaaa ale mam zgage ... Dziś cały dzień mnie męczy cholera aż pali
Na litr zimnej wody sypiemy 6 lyzek stolowych lisci. Zagotowujemy i od tego momentu gotujemy jeszcze 10 minut. Odstawiamy pod przykryciem na 10 minut i odcedzamy.
Pic 3 x szklanka dziennie po posilku.
Wspolczuje zgagi
Dziewczyny, czy Wy tez jak sie smiejecie mocno, albo kaszlniecie, albo cos takiego, co napina miesnie, to macie takie uczucie, ze dziecko normalnie wyplujecie zaraz? W sensie, ze boje sie wybuchnac smiechem, ze zaraz urodze -
Czy skurcz to taki ból od dołu macicy do góry?
linka, jeszcze nigdy nie miałam tak mało przyjemności z sexu, jak obecnie
Herbata jest na lepszą pracę macicyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:48
linka220 lubi tę wiadomość
-
Green miałam tak tylko na poczatku ciąży , teraz jak mam atak śmiechu taki konkretny jak wczoraj to myslalam , ze się posikam i posram w jednym a przy okazji urodze hahaha ale takto to nie
green, soraya, Bąbelek, agaton, maluda, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Czy skurcz to taki ból od dołu macicy do góry?
IviQ, jeszcze nigdy nie miałam tak mało przyjemności z sexu, jak obecnie
Herbata jest na lepszą pracę macicy
Ja tak odczuwalam spinanie sie brzucha, takie raczej malo znaczace skurcze, znaczy mialam je juz od 20 tyg gdzies.
te przepowiadaki czuje jako mocny i dokuczliwy bol jak na @ polaczony z bolem krzyza, taki az promieniujacy wlasnie w biodra i krzyz.
Kazda z nas moze inaczej to czuc w sumie.
-
LviQ, trzymaj się tam. Dobrze, że jesteś pod opieką. No i odpocznij trochę w końcu, bo całą ciążę byłaś bardzo aktywna. Trzymam mocno za Was kciuki.
Co do seksu. No ja to chciałam przed porodem jeszcze w tym bardziej bezpiecznym czasie, bo żal mi tego mojego męża, że jeszcze będzie musiał połóg przeżyć.
Ogólnie to ja póki co nie mam w planach wyganiania małej. Ale kto wie co będę mówiła/pisała później. Za 2 tyg w piątek mam kolejną wizytę, to będzie 38+0 i ciekawa jestem czy jeszcze na kolejną się załapię....w każdym razie do tej za dwa tygodnie mam nadzieję, że dotrwamW sumie nie zapowiada się, żeby było inaczej, no ale przecież nikt nie zna dnia ani godziny
I tu już kilka potwierdziło tę tezę
IviQ lubi tę wiadomość
-
Co jakiś czas dzisiaj czuję taki ból właśnie, idzie od dołu do góry macicy. Krzyż to mnie boli właściwie non stop od soboty. I gdzieśtam na dole mnie boli też, chyba młody coś naciska (szyjka??). Dzisiaj się trochę nastałam i narobiłam, więc boli mnie wszystko prawie..
W sumie tak samo czułam już przedwczoraj w nocy, przy okazji robi mi się jakby nie wiem, gorąco..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:57
-
nick nieaktualny