Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula,piekna malutka,ja tez jak na nią patrzę to juz chce swoja Balbinke przytulic do cyca:) btw Lexie fajnie do Ciebie mąż mówi:)
Ja wam tez strasznie tej zgagi współczuję,nie wiem od czego to zalezy,ale ja praktycznie nie mam,czasem mnie zaplecze jak mi się odbije,ale rzadko.
To samo z celulitem,troszkę mi sie pojawilo na posladach,ale tak to skora gladka ze aż milo:)
Ja to chyba w ciąży jednak nie jestem:P
Jakby mi seks nie sprawial przyjemnosci,to bym go nie uprawiala do wykurzenia dzieciaka (tym bardziej,ze u mnie to nie działa haha),ale jak dla mnie to jest przyjemny i mężu chyba tez nie narzeka;)
IviQ,jak dziewczyny piszą,dobrze,ze jestes pod opieka i trzymaj się kochana:*
IviQ, paula1, soraya, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam że stres ze mnie schodzi i czuje totalne zmęczenie. Do tego macica dziś mi wyjątkowo twaednieje. Tez pewnie ze stresu. Ciekawe czy jak się rano obudze to będzie jakiś bobas na świecie. Która się szykuje?
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ wrote:Powiem Wam że stres ze mnie schodzi i czuje totalne zmęczenie. Do tego macica dziś mi wyjątkowo twaednieje. Tez pewnie ze stresu. Ciekawe czy jak się rano obudze to będzie jakiś bobas na świecie. Która się szykuje?
Ja...chyba z nadmiaru emocji dzisiaj... prześpij sie kochana, stres schodzi więc może uda się zasnąćIviQ lubi tę wiadomość
-
Mikejla.....dobrze zrozumiałam, że u Ciebie dzień pełen stresu?
Ja wczoraj zbudowałam sobie z poduszek wsparcie na klatkę i biodra z dziurką na brzuch i i mężu mnie wymasował. Co za przyjemność i jaka ulga! Powiedziałam mu, że normalnie po porodzie to bym sobie fundnęła taką maszynę do tortur, która tak rozciąga. Przydałoby mi się takie porządne naciąganie. Albo poszłabym do jakiegoś specjalisty, który się zajmuje takim nastawianiem wszystkiego. Znajoma była i mega zadowolona, chociaż przez dwa dni po takim zabiegu ledwo chodziła. -
Byłam pewna, że mój brat załatwił transport wózka itp. Okazuje się, że nie! Dodatkowo obdzwonił (ja też) wszystkie firmy przewozowe i nikt nie jeździ w te strony. Autem nie podjedziemy w żadno miejsce, bo przecież stoi zepsute. Szlag, szlag, szlag. Umiesz liczyć...sprawdza się idealnie
-
IviQ to spij i odpoczywaj,Kornelek tez odpocznie.
Zakocona,nie mam pojecia jak sie to liczy,ty tu jestes szpecem;)
Mikejla,no to lipa,ale jeszcze troche czasu,mize się ktos znajdzie. A jakby to kurierem nadać? Pewnie drogo co nie?IviQ lubi tę wiadomość
-
Kurde, faktycznie - bez auta jak bez ręki
Ehhhh...wiem, że już kiedyś wspominałaś, że mąż raczej nie potrafi poprosić o pomoc (o ile dobrze pamiętam, że to Ty pisałaś...), ale może wyjątkowo i jednorazowo zapyta jakiegoś znajomego czy da radę podjechać po ten wózek? A jakaś firma kurierska czy coś? Wiem, że to też wiąże się z wyższymi kosztami, ale oni to już chyba mają obowiązek dostarczenia paczki pod konkretny adres?
-
Aleksandra90 wrote:Paula a jakie tabletki jeśli można wiedzieć? Ja najpierw brałam Migpriv (oranżadka do rozpuszczania w wodzie) i one trochę łagodziły ból głowy, ale mój organizm znacznie lepiej reagował na Cinie. Tylko to trzeba wziąć od razu jak czujesz, że coś się zaczyna dziać, bo jak się rozbuja to już nic nie pomoże. Ciine potrafiło mi skrócić atak np z 8 do 2 godzin, więc to już dużo. Przed ciążą zaczęłam jeszcze kupować Excedrin Migra Stop bez recepty, bo całkiem nieźle działa jak przytrafi mi się sama migrena bez aury. Ale to też wszystko zależy od organizmu, jednemu pomoże, innemu niestety nie...Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.
-
agaton wrote:IviQ to spij i odpoczywaj,Kornelek tez odpocznie.
Zakocona,nie mam pojecia jak sie to liczy,ty tu jestes szpecem;)
Mikejla,no to lipa,ale jeszcze troche czasu,mize się ktos znajdzie. A jakby to kurierem nadać? Pewnie drogo co nie?
Kurier zazyczyl sobie 200 euro. Wszystko czego potrzebuje jest w tej paczce, gdyby powiedział mi brat ze szuka ale to nic pewnego, noe mowilabym żeby mi dokupowal różne rzeczy. Nie stać mnie żeby kupić to wszystko od nowa tutaj. Mówił ze wszystko ustalone i nadaje w środę, później ze w piątek. Teraz ze.nie ma kto tego wziąć. Cudownie. -
Zakocona, mam dzisiaj ten sam problem. Nie wiem czy to skurcze już jakieś czy twardnienie zwykłe, nie umiem odróżnić. Próbowałam mierzyć jeden skurcz, to wyszło mi 3 minuty, więc to zbyt długo, ale znów te 3 minuty naprawdę mnie trzymało w lekkim bólu. Potem liczyłam między twardymi brzuchami, ale też jakoś głupio mi wychodziło i w końcu skapitulowałam...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia, no ja to samo. Wychodzi mi, że mam jakieś krótkie te przerwy pomiędzy, ale to przecież niemożliwe.. A w trakcie to za późno włączam stoper, bo nie wiem czy to dzieciak czy skurcz/twardnienie i jak się rozkręci, to już bez sensu, żeby zaczynać liczyć.
A w krzyżu mnie tak boli, że masakra
Pewnie to przepowiadające i pójdą sobie niedługo..