Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika wejdz na BlaBlaCar tam ludzie zabieraja paczki i to od 20 do 40 euro , moja kolezanka kupowala opony i bus jej przywiozl za 20 euro dwie opony , szukaj ludzi ktorzy sie oglaszaja ze jezdza z paczkami wlasnie no takimi busami , wtedy to kosztuje grosze ! Bo te dhl itd do drogo a na prawde BlaBla i te busy sie oplaca , spokojnie na pewno znajdziesz zadzwon jutro i ktos przywiezie Ci pod dom !
zakocona chcialabym pomoc ale nie mam o tym pojeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:05
Mikejla, Little Frog, IviQ lubią tę wiadomość
-
Mikejla, to faktycznie sobie kurier wystrzelił z kwotą
Kurde, biednemu wiatr zawsze w oczy
Mi dziś brat znalazł jakiegoś w miarę taniego kuriera chyba ze strony: http://www.kurierem.pl/apaczka-przesylki-zagraniczne-175.html
Tylko ja też dokładnie nie wiem na jakiej zasadzie to działa.... Tam jeszcze doliczają chyba jakąś opłatę paliwową czy coś... Ale może pomysł Szczęśliwej będzie lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:12
Mikejla lubi tę wiadomość
-
No to może dziewczyny zamiast liczyć,to pójdźcie pod prysznic cieply i jak nie minie to wtedy się zastanowimy. Ale wtedy to juz znaczy ze akcja porodowa,tylko pytanie kiedy do szpitala sie udać
Położna mi mowila,ze tych porodowych skurczów sie nie da pomylić z przepowiadakami:)ale co ja tam wiem,skurczu w zyciu nie miałam:PWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:22
szczesliwa_mamusia21, nat_alia, maluda lubią tę wiadomość
-
Właśnie patrzę na co co wysłała Żabka, tylko nie potrafię zbytnio ogarnąć - do Niemiec 50kg niby 100zł? To jest możliwe?
Polkosia, dziś się gubię już, mogłabyś mnie jakoś nakierować jak to załatwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:19
-
No właśnie miklejka bla bla car. Ja jeść ze jak mój mieszkał w Holandii to znalazłam stronę ze tez się oglądali i mój z tego korzystał. Jeszcze bla bla car nie był taki znany. Musisz poszukać no i zaufać. ... a tu może byc problem. Ci kurierzy strasznie drodzy
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakręcona ja też mam dziś megaaaa zgagę
a mam ją rzadko! Brrr
Po tym sprzątaniu na kolanach to się tylko bólu krzyża dorobiłam:P
Przed chwilą moja kumpela pojechała na porodówkę...a miałyśmy iść razem;) ale moja Liwia to przeciez ma czas...
Little Frog, szczesliwa_mamusia21, maluda, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja to chyba bym juz musiała 2 tygodnie przenosić,żeby się z tej rozpaczy na kolana rzucić i myc podłogę hehe;)
Battinka,a Ty masz cos suwaczek nie tak,bo za 6 dni Twój termin,a ze niby w 38 tc jestes;)
Moja kolezanka,ktora miała dokladnie ten termin co ja i tez miałyśmy razem rodzic,urodziła 9 dni temu;) wredne te nasze koleżanki:pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:32
Little Frog, IviQ lubią tę wiadomość
-
Nam na SR mówili ze jak skończę są raz silne raz słabe to jeszcze nie to. Te prawdziwe podobno nasilają sie - każdy następny jest coraz silniejszy. Także moze taka podpowiedz tez cos da
no i jeżeli czas sie nie skraca a raz jest dłużej raz krócej to tez nie to.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Właśnie próbuję pokazać L różnicę w brzuchu podczas skurczu i bez
Ja się nie ruszam z domu bez sygnału ze strony położnej, ale dzwonić na razie nie będę, bo to pewnie kolejny fałszywy alarmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:45