Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już ucierkam spac po ciężkim dniu
buziaki kochaane i powodzenia w skurczach -
Teraz trochę o mnie:
Byłam u hematologa ito chyba juz ostatni raz przed porodem
Zakocona hemoglobinę mam juz 13!!!! Dasz wiarę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 21:53
ZakręconaOna, zakocona, agaton, paula1, maluda lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Zakłócona hemoglobinę mam juz 13!!!! Dasz wiarę?
?
Zakręcona, nie liczę. Cośtam klikałam na tej apce, ale olałam, bo jakieś mi kosmosy wychodziły z czasem trwania i przerwami
polkosia widzę, że poszła z mężem działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 21:47
-
Nam na Sr mówili że jesli mamy przeczucie ze skurcze to moga być TE skurcze to zeby przed wybraniem sie do szpitala zrobic 3 rzeczy: wypić melise, wziąć nospe a następnie ciepłą kąpiel lub prysznic ok 20-30 min. Jeśli po tej kombinacji nie przejdzie a się nasili to wiadomo21.10.2015 Leon
-
Rozczula mnie w jaki sposób moja koteczka składa łapki
Powinna sie nazywać dama, a nie Ryska
Dzisiaj tak sobie ze mną poleguje, chyba tęskniła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/117a9e26ad6c.jpgzakocona, agaton, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, maluda, onka, WiedźmaMaKota, Nynusia, Little Frog, lojkalojka, green, Bąbelek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Jaroszka, tego też już próbował jedzie jeden znajomy, ale takiej paczki nie weźmie. W odwiedziny przyjedzie, ale dopiero po moim porodzie, żebym nie była sama kilka dni po. Auta nie ma, więc nie pojedzie
Na dziś wystarczy, mam dosyć. Szlag mnie trafiał, ale przechodzi. Rozwaliłam kilku w karty na kurniku i już mi lepiej
ZakręconaOna, agania, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Dzięki Jaroszka, tego też już próbował jedzie jeden znajomy, ale takiej paczki nie weźmie. W odwiedziny przyjedzie, ale dopiero po moim porodzie, żebym nie była sama kilka dni po. Auta nie ma, więc nie pojedzie
Na dziś wystarczy, mam dosyć. Szlag mnie trafiał, ale przechodzi. Rozwaliłam kilku w karty na kurniku i już mi lepiej
Boże to kurnik jeszcze funkcjonuje ???? Haha
A brat nie moze pojechać tym polskim busem ? Przy okazji odwiedzi w weekend. No kurczę czasem sie trzeba poświecić -
jaroszka wrote:Boże to kurnik jeszcze funkcjonuje ???? Haha
A brat nie moze pojechać tym polskim busem ? Przy okazji odwiedzi w weekend. No kurczę czasem sie trzeba poświecić
A pamiętasz jak opowiadałam co się działo przed ślubem, na ślubie i po? Nie wierzę w aż taką przemianę
Arielka do Niemiec, okolice Mainz