Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:A to ten młodszy brat,czy starszy? Bo starszy mowilas,ze poznal jakas kobitke i sie zmienił nie do poznania:)
Cos wymyślisz,ale może faktycznie na dzisiaj juz odpuść i odpocznij:)
starszy, młodszego bym nawet o herbate nie poprosiła, bo by wodę przypalił albo czajnik popsuł. zmienił się, ale nie aż tak żeby wsiadać w busa i jechać z paczką. -
annggela wrote:Agaton ja tez uwielbiam kapustke, dzis pierwszy raz robilam, zobaczymy co z tego wyjdzie
worki na nogi i ugniatalam 12 kg kapusty a maz nagrywal
Ja to czekam aż będzie szatkowana do kupienia,bo najgorsze to szatkowanie dla mnie:)
Ja za to zakwas z buraków zrobiłam i będziemy pic po szklaneczce;) pyszny mi wyszedł
Mika,jutro nowy dzien,jakies rozwiązanie sie znajdzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:28
-
ZakręconaOna wrote:Angela niecodzienny widok jak ciężarna w 9 miesiącu skacze po kapuscie hahaha: D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98bce73b3ebd.jpgagania, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, madu, lojkalojka, agaton, jaroszka, Mikejla, zakocona, Little Frog, Lexie, polkosia, Nynusia, Bąbelek, nat_alia, IviQ, estrella, ss, maluda, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaroszka wrote:Angela mam taka sama miskę, ale używam na pranie !!
Seksi bejbe!!!tam biala za ńia stoi i to w niej kisimy
tyle ze po trosku robilam i ugniatalam w zielonej bo jest wieksza
nie chcialabym sie przewrocic
Zakrecona no a jak ! Nie ma to jak mamusi kuchnia wiec rady od niej najlepsze
Ide sie myc i naoliwic wlosy, jutro mycie czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 23:25
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Chyba muszę wypróbować ten Twój sposób z naoliwianiem włosów .
Jak mówisz , ze taki pomocny ... ja mam okropnie wysuszone końcówki , okropnie wręcz.
Zakocona, Polkosia jak się czujecie ?
Jaroszka dobranoc kochana :*annggela lubi tę wiadomość