Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam bardzo suche wlosy, zawsze takie mialam
suche druty.
Juz ktorys raz olej nakladam i pakuje w folie i widze roznice, koncowki przestaly sie kruszyc ale wiadomo ze te poprzednie trzeba bylo obciactydz temu 1,5 cm obcielam.. Urosna
Dobranoc dupeczki, mam nadzieje ze ktoras z nas sie dzis rozpakuje albo nawet kilka25.09 tez fajna data
IviQ lubi tę wiadomość
-
Angela, data fantastyczna, w końcu moje urodziny dzisiaj
Mnie brzuch cmi, ale nie wiem czy wzdeciowo czy nie. W każdym razie w dole cmi i przelewa mi się w środku. Młody jak się rusza to prowokuje mocniejszy ból.
E, to jednak skurcz. Właśnie dostałam...annggela, dodinka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Wam.
Zakocona wszystkiego co najlepsze .
Jak sytuacja u Ciebie z tymi skurczami ??
Ja w podlym nastroju poszlam spać i w podlym wstalam bo wstalam z zawalonym nosem i taka klucha w gardle !
Polezalabym w domu dziś przy herbatce i się grzala ale przecież muszę iść do banku sprawę załatwiać , po pieniądze i przelewy zrobić Mamie bo ona nie zdarzy bo w pracy jest ...
Nareszcie odklulam się finansowo !!! To był pierwszy i ostatni raz , juz sama sobie przysięgłam .
Mały juz wairiuje od rana samego , zauwazylam , ze ma jedna porę w nocy jak się budzi , 4 rana i non toper tak jest od jakiegos czasu. Kolo 12 spokój się robi wiec chyba usypia i o 4 podkopy odwala , jejku jak on by mi tak się budził w nocy normalnie to w niebo wzięta bym była -
zakocona wrote:Dziękuję
!
Ja usnelam. Przed chwilą wstałam, zrobiłam siku, wyłączyłam kuchenkę pod zupą mocy, poszłam do łóżka i musiałam lecieć na kibel.. Przewala mi się w brzuchu konkretnie...
Polkosia, a jak u ciebie sytuacja?
Właśnie Polkosia jak sytuacja u Ciebie -
Na razie brak. Brzuch mnie boli i krzyż i tyle. Spróbuję się jeszcze zdrzemnac, choć koszmarnie głodna się zrobiłam.. ale rano muszę dokończyć robienie mleka sojowego, bo teraz mi się jeszcze nie chce.
Zdążyłam napisać a skurcz złapał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 06:06
-
zakocona wrote:Na razie brak. Brzuch mnie boli i krzyż i tyle. Spróbuję się jeszcze zdrzemnac, choć koszmarnie głodna się zrobiłam.. ale rano muszę dokończyć robienie mleka sojowego, bo teraz mi się jeszcze nie chce.
Zdążyłam napisać a skurcz złapał..
P.S mój ukochany Dziadek ma Tadzio na imię -
nick nieaktualnyHej, a ja wstalam ze skurczem. Takim, ze pogonilo mnie na 2, ale nie moglam zrobic, bo byl tak silny, ze masakra. W dodatku wyplynelo ze mnie cos, co ciezko jakos w ogole okreslic
jakias maz taka srednio gesta o zabarwieniu jakims lekko kremowo-seledynowym :o co to jest laski? Bo az mi cisnienie skoczylo ze strachu :o no i 2 po skurczu tez szybko poszla. I w koncu nie byla "biegunkowa".
-
Green może to jednak początek czopa? Jeśli chodzi o szpital na Jaczewskiego to ja bym tam nie chciała nawet jakby sraczki tam nie było. A pojawiła się bo tam jest taki przemiał pacjentów.
Zakocona śniło mi się że miałaś skurcze co 5 minut i jechałaś na porodówkę -
Czesc kobietki !
Zakocona wszystkiego najlepszego !!! Zycze Ci bezbolesnegi i expresowego porodu
Oj dziewczyny czemu ta koncowka taka ciezka
Kazda z nas ma jakies dziwne bole , dziwne skurcze . I skad my mamy wiedziec , ze to juz to . Ja mimo , ze juz rodzilam to nawet nie ardzo pamietam rodzaj bolu przy skurczu .
A ja jak chcialam urodzic jeszcze w tym tygodniu to teraz musze poczekac do poniedzialku , bo wazne papiery musze zlozyc w urzedzie . Wiec zaciskam nogi
Ciekawe ktorego dzidziusia dzisiaj powitamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:09
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny