X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bardzo suche wlosy, zawsze takie mialam :/ suche druty.
    Juz ktorys raz olej nakladam i pakuje w folie i widze roznice, koncowki przestaly sie kruszyc ale wiadomo ze te poprzednie trzeba bylo obciac :( tydz temu 1,5 cm obcielam.. Urosna ;)

Dobranoc dupeczki, mam nadzieje ze ktoras z nas sie dzis rozpakuje albo nawet kilka :) 25.09 tez fajna data :)

IviQ lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika a skad? z polski do niemiec?

Ja sie chyba zaraz ze złości rozpakuje bo tak sie pokłóciłam z moim, że mnie szlag zaraz trafi:/

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się stało? O co poszło?

Tak Arielka, z polski do niemiec (z Podkarpacia - Sanoka)
    Ja znowu nie mogę zasnąć, za dużo myślę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 00:58

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie śpią?

• zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, data fantastyczna, w końcu moje urodziny dzisiaj :P

Mnie brzuch cmi, ale nie wiem czy wzdeciowo czy nie. W każdym razie w dole cmi i przelewa mi się w środku. Młody jak się rusza to prowokuje mocniejszy ból.
    E, to jednak skurcz. Właśnie dostałam...

annggela, dodinka lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, wszystkiego co najlepsze! :) spełnienia marzeń...tych małych i dużych :)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Frog :)

A ja miałam już 4 skurcze. I są mocniejsze niż te wieczorne wczorajsze.. oczywiście zamiast spróbować usnac to je liczę....

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, wcale się nie dziwie :) sama bym pewnie nie spala z nadmiaru emocji ;) jednak myślę, że odpoczynek się przyda :) zbieraj siły :)

• Lexie Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,dużo zdrówka i radości oraz szczęśliwego rozwiązania! :-*
    Może urodzisz w swoje święto :-)

A ja spac nie moge taka mam zgage..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wam. :)

Zakocona wszystkiego co najlepsze . :)
    Jak sytuacja u Ciebie z tymi skurczami ??

Ja w podlym nastroju poszlam spać i w podlym wstalam bo wstalam z zawalonym nosem i taka klucha w gardle ! :-/
    Polezalabym w domu dziś przy herbatce i się grzala ale przecież muszę iść do banku sprawę załatwiać , po pieniądze i przelewy zrobić Mamie bo ona nie zdarzy bo w pracy jest ...
    Nareszcie odklulam się finansowo !!! To był pierwszy i ostatni raz , juz sama sobie przysięgłam .
    Mały juz wairiuje od rana samego , zauwazylam , ze ma jedna porę w nocy jak się budzi , 4 rana i non toper tak jest od jakiegos czasu. Kolo 12 spokój się robi wiec chyba usypia i o 4 podkopy odwala , jejku jak on by mi tak się budził w nocy normalnie to w niebo wzięta bym była

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)!

Ja usnelam. Przed chwilą wstałam, zrobiłam siku, wyłączyłam kuchenkę pod zupą mocy, poszłam do łóżka i musiałam lecieć na kibel.. Przewala mi się w brzuchu konkretnie...

Polkosia, a jak u ciebie sytuacja?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Dziękuję :)!

Ja usnelam. Przed chwilą wstałam, zrobiłam siku, wyłączyłam kuchenkę pod zupą mocy, poszłam do łóżka i musiałam lecieć na kibel.. Przewala mi się w brzuchu konkretnie...

Polkosia, a jak u ciebie sytuacja?
    Czyli na razie brak skurczy itp z tego co rozumiem . :)
    Właśnie Polkosia jak sytuacja u Ciebie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie brak. Brzuch mnie boli i krzyż i tyle. Spróbuję się jeszcze zdrzemnac, choć koszmarnie głodna się zrobiłam.. ale rano muszę dokończyć robienie mleka sojowego, bo teraz mi się jeszcze nie chce.

Zdążyłam napisać a skurcz złapał..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 06:06

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Na razie brak. Brzuch mnie boli i krzyż i tyle. Spróbuję się jeszcze zdrzemnac, choć koszmarnie głodna się zrobiłam.. ale rano muszę dokończyć robienie mleka sojowego, bo teraz mi się jeszcze nie chce.

Zdążyłam napisać a skurcz złapał..
    No to nie zaciekawie jak brzuch boli łącznie z krzyżem , Ja myślę , ze Ciebie juz cos chwyta , w końcu czas i pora jakby nie patrzeć i po prostu Tadzio powoli przygotowuje Cie ze na dniach będzie z Wami:) wiec dopnij na ostatni guzik wszystko i czekaj na bombie zegarowej .
    P.S mój ukochany Dziadek ma Tadzio na imię:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie spokojnie, w nocy ze 2-3 razy mnie skurcz obudził, a teraz wstałam na siku i cisza.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a ja wstalam ze skurczem. Takim, ze pogonilo mnie na 2, ale nie moglam zrobic, bo byl tak silny, ze masakra. W dodatku wyplynelo ze mnie cos, co ciezko jakos w ogole okreslic :/ jakias maz taka srednio gesta o zabarwieniu jakims lekko kremowo-seledynowym :o co to jest laski? Bo az mi cisnienie skoczylo ze strachu :o no i 2 po skurczu tez szybko poszla. I w koncu nie byla "biegunkowa".

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Zakocona wszystkiego najlepszego :* szybkiego bezbolesnego porodu zdrówka i oby Tadzio dziś mamusi niespodziankę zrobił :)

l22nhdgeccid541p.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green może to jednak początek czopa? Jeśli chodzi o szpital na Jaczewskiego to ja bym tam nie chciała nawet jakby sraczki tam nie było. A pojawiła się bo tam jest taki przemiał pacjentów.

Zakocona śniło mi się że miałaś skurcze co 5 minut i jechałaś na porodówkę :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki !
    Zakocona wszystkiego najlepszego !!! Zycze Ci bezbolesnegi i expresowego porodu :)

Oj dziewczyny czemu ta koncowka taka ciezka :)
    Kazda z nas ma jakies dziwne bole , dziwne skurcze . I skad my mamy wiedziec , ze to juz to . Ja mimo , ze juz rodzilam to nawet nie ardzo pamietam rodzaj bolu przy skurczu .
    A ja jak chcialam urodzic jeszcze w tym tygodniu to teraz musze poczekac do poniedzialku , bo wazne papiery musze zlozyc w urzedzie . Wiec zaciskam nogi :)
    Ciekawe ktorego dzidziusia dzisiaj powitamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:09

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya,ja planuje na Staszica rodzic. Mam tylko nadzieje, ze przez pozamykane oddzialy na Jaczewskiego, nie beda odsylac z innych szpitali, bo bedzie za duzo rodzacych.

Wlasnie teraz pomyslalam, ze moze to czop? Ale zeby lekko seledynowy byl?

‹‹ 2402 2403 2404 2405 2406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ