Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobryyy
Angela Twoje ugniatanie kapusty wymiata
Co do aplikacji ws.liczenia skurczy to ja mam MOJA CIĄŻA. Tam w menu są Skurcze-liczy czas trwania i odstęp miedzy nimi.
Tak czytam i czytam o Waszych bólach,skurczach...ojj chyba już niedługo bobaski wyjdą!annggela lubi tę wiadomość
-
Green Ja myślę , ze jednak czop zaczyna Ci odchodzić powoli. Tym bardziej jak mówisz , ze przy skurczu .
Zakocona jesteś dziś numer jeden w snach nawet haha: D
Ja tez zjadlam juz sniadanko , siostrę odprawilam do szkoły , ogarnelam chatkę , pozmywalam i rozmrazam schabiki na obiadek .
Ja mam jakieś tam bóle maleńkie ale to takie pikus przy tym co było ostatnio także nie przejmuje się , biorę luteine 2x2 nadal i w razie w nospa .nic innego nie zrobię no
Ale wiecie co ?! Parę dni temu jeszcze miałam szyjkę tak dość wyczuwalna palcem jak wkladalam luteine , opór jakiś był a teraz nagle pustka , szyjka nie wyczuwalna: o myślicie , ze mogła się skrocic przez te skurcze ? Wiadomo ze to stwierdzi lekarz na dniach na wizycie ale tak z ciekawosci pytamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:28
-
Angela to twoje ugniatanie kapusty to nikt nie przebije:)
Ładna dziewuszka z Ciebie :*
Mój mąż dzis mówi,niech Liwcia posiedzi w tym.tyg jeszcze w brzuchu bo muszę robotę skończyć (bo ma fuchę teraz) ciekawe czy się posłucha taty
A mnie non stop boli brzuch jak na @ i te jajniki może mala się juz obniża? Kto to wie...annggela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien, dobry !
Zakocona wszystkiego najlepszego, zdrowka,szczescia latwego i szybkiego porodu :* zycze Ci aby dzis sie akcja rozpoczela :***
Ja mialam jedna pobudke o 4, brzuch mialam jak kamienchyba za malo pije
bo nie wiecej niz 1,5 l a ja nie lubie pic za duzo
Wczoraj mialam bara bara wiec maz spi jak zabity, ja zaraz ide glowe myc i pite golica tak to zero planow
dzis na obiad barszcz czerwoby, pierogi z miesem i ciasto bananowe na deser
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Agaton no poszłam grzecznie spać. Ale obudziłam się o 3 z bólem głowy. A że mam współlokatorke której się buzia nie zamyka jak tylko widzi że nie śpię to udawała ze śpię. ... nie mniej jestem totalnie nie wyspana a głowa nadal boli...
Zakocona wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-*
Green może to początki czopu[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
witajcie dziewczyny
green pisałam w środę że odpadł mi czop śluzowy i był koloru zielonkawego
mam wrażenie że nikt nie czyta moich postówale cóż monologi też są dobre
heehe
nie martw się położna mówiła mi że nie ma obaw i może taki być ale u mnie był bardzo gęsty - taki glut
zakocona wszystkiego dobrego z okazji urodzin :* może dostaniesz najlepszy prezent na świecie
pisałyście o liściach malin i jego działaniu na częstość oddawania moczu, wypróbowałam - nie wypiłam na noc ( przed spaniem ) i byłam tylko 1 raz siku, normalnie to ze 3 razy chodziłam, więc może coś w tym jest -
nick nieaktualny
-
green wrote:Soraya,ja planuje na Staszica rodzic. Mam tylko nadzieje, ze przez pozamykane oddzialy na Jaczewskiego, nie beda odsylac z innych szpitali, bo bedzie za duzo rodzacych.
Wlasnie teraz pomyslalam, ze moze to czop? Ale zeby lekko seledynowy byl?
Green też planowałam na staszica bo tam pracuje mój lekarz ale zrezygnowałam bo odsyłają, oddział zapakowany i jak dobrze pójdzie to można trafić z dzieckiem na korytarz niestety a sytuacja że jadę ze skurczami (rodząc) a oni mówią nie ma miejsca mnie przeraża -
Natalia ja czytam :p tylko jestem leniwa i nie chce mi się odpisywać czasami albo po prostu sklerotus nie pamiętam kto co pisał hehe
nat_alia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnydodinka wrote:Green też planowałam na staszica bo tam pracuje mój lekarz ale zrezygnowałam bo odsyłają, oddział zapakowany i jak dobrze pójdzie to można trafić z dzieckiem na korytarz niestety a sytuacja że jadę ze skurczami (rodząc) a oni mówią nie ma miejsca mnie przeraża
Moze teraz odsylaja, bo Jaczewskiego zamkniete ma oddzialy. Bo jak gadalam z moja ginka, to mowila, ze nie ma az takiego oblezenia. Kurcze
Zakocona wszystkiego dobrego :* :*
A to ja nie wiem z tymi liscmi. Moze sposob przygotowania wplywa na to?