X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobryyy ;)

Angela Twoje ugniatanie kapusty wymiata :)

Co do aplikacji ws.liczenia skurczy to ja mam MOJA CIĄŻA. Tam w menu są Skurcze-liczy czas trwania i odstęp miedzy nimi.

Tak czytam i czytam o Waszych bólach,skurczach...ojj chyba już niedługo bobaski wyjdą!

annggela lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jakiekolwiek bóle ustały. Dziś nie było nic, mała też się uspokoiła. Zjadłam śniadanko, odprawilam męża do pracy,i będę chyba lecieć w kimke znowu

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green Ja myślę , ze jednak czop zaczyna Ci odchodzić powoli. Tym bardziej jak mówisz , ze przy skurczu .
    Zakocona jesteś dziś numer jeden w snach nawet haha: D

Ja tez zjadlam juz sniadanko , siostrę odprawilam do szkoły , ogarnelam chatkę , pozmywalam i rozmrazam schabiki na obiadek . :)
    Ja mam jakieś tam bóle maleńkie ale to takie pikus przy tym co było ostatnio także nie przejmuje się , biorę luteine 2x2 nadal i w razie w nospa . :) nic innego nie zrobię no
    Ale wiecie co ?! Parę dni temu jeszcze miałam szyjkę tak dość wyczuwalna palcem jak wkladalam luteine , opór jakiś był a teraz nagle pustka , szyjka nie wyczuwalna: o myślicie , ze mogła się skrocic przez te skurcze ? Wiadomo ze to stwierdzi lekarz na dniach na wizycie ale tak z ciekawosci pytam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:28

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)!

Green, tak, może być takiego koloru :)

Spać mi się chce dalej..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolor czopa może być naprawdę różnorodny, zielony też przewija się w opisach.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to twoje ugniatanie kapusty to nikt nie przebije:)
    Ładna dziewuszka z Ciebie :*

Mój mąż dzis mówi,niech Liwcia posiedzi w tym.tyg jeszcze w brzuchu bo muszę robotę skończyć (bo ma fuchę teraz) ciekawe czy się posłucha taty :)

A mnie non stop boli brzuch jak na @ i te jajniki może mala się juz obniża? Kto to wie...

annggela lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja tez o zielonkawym czopie słyszałam że może być. Także Green miej się na baczności :P

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez slyszalam nawet o zielonym:)
    Battinka mnie tez jajniki mocno bola a najbardziej jeden . Mnie miednica mocno bolala i okazało się ze właśnie mały się do kanału wciska . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kurcze czop sluzowy wyobrazalam sobie jako cos gestego, lepkiego i galaretowatego. A to bylo bardziej jak jakas wydzielina.

• annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien, dobry !
    Zakocona wszystkiego najlepszego, zdrowka,szczescia latwego i szybkiego porodu :* zycze Ci aby dzis sie akcja rozpoczela :***

Ja mialam jedna pobudke o 4, brzuch mialam jak kamien :/ chyba za malo pije :/ bo nie wiecej niz 1,5 l a ja nie lubie pic za duzo :/
    Wczoraj mialam bara bara wiec maz spi jak zabity, ja zaraz ide glowe myc i pite golic :) a tak to zero planow :( dzis na obiad barszcz czerwoby, pierogi z miesem i ciasto bananowe na deser ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton no poszłam grzecznie spać. Ale obudziłam się o 3 z bólem głowy. A że mam współlokatorke której się buzia nie zamyka jak tylko widzi że nie śpię to udawała ze śpię. ... nie mniej jestem totalnie nie wyspana a głowa nadal boli...
    Zakocona wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-*

Green może to początki czopu

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny

green pisałam w środę że odpadł mi czop śluzowy i był koloru zielonkawego
    mam wrażenie że nikt nie czyta moich postów :( ale cóż monologi też są dobre :P heehe

nie martw się położna mówiła mi że nie ma obaw i może taki być ale u mnie był bardzo gęsty - taki glut

zakocona wszystkiego dobrego z okazji urodzin :* może dostaniesz najlepszy prezent na świecie :D

pisałyście o liściach malin i jego działaniu na częstość oddawania moczu, wypróbowałam - nie wypiłam na noc ( przed spaniem ) i byłam tylko 1 raz siku, normalnie to ze 3 razy chodziłam, więc może coś w tym jest

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)!

Nat_alia, green pisała, że jej położna mówiła, że herbata jest bardziej poczopedna. Więc jesteś 3. która tę teorię widać obala ;)

nat_alia lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia czasem ciezko nadrobic wszytko, bo stron dziennie to po 20 dochodzi :p

U mnie wlasnie to cos bylo srednio geste.

• annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalko jak tak mozesz mowic ze nikt Twoich postow nie czyta ? Prosze mi tu glupotek nie pisac :) czytamy, mi tez zielony glut polecial :)
    A ta herbata wode zatrzymuje ? I co to dobrze ?

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Soraya,ja planuje na Staszica rodzic. Mam tylko nadzieje, ze przez pozamykane oddzialy na Jaczewskiego, nie beda odsylac z innych szpitali, bo bedzie za duzo rodzacych.

Wlasnie teraz pomyslalam, ze moze to czop? Ale zeby lekko seledynowy byl?

Green też planowałam na staszica bo tam pracuje mój lekarz ale zrezygnowałam bo odsyłają, oddział zapakowany i jak dobrze pójdzie to można trafić z dzieckiem na korytarz niestety a sytuacja że jadę ze skurczami (rodząc) a oni mówią nie ma miejsca mnie przeraża

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona 100 lat :) dużo zdrówka , spełnienia marzeń i oczywiście szczęśliwego i szybkiego rozwiązania :)

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wszystkiego najlepszego! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia ja czytam :p tylko jestem leniwa i nie chce mi się odpisywać czasami albo po prostu sklerotus nie pamiętam kto co pisał hehe

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodinka wrote:
    Green też planowałam na staszica bo tam pracuje mój lekarz ale zrezygnowałam bo odsyłają, oddział zapakowany i jak dobrze pójdzie to można trafić z dzieckiem na korytarz niestety a sytuacja że jadę ze skurczami (rodząc) a oni mówią nie ma miejsca mnie przeraża
    No nie strasz mnie nawet :P
    Moze teraz odsylaja, bo Jaczewskiego zamkniete ma oddzialy. Bo jak gadalam z moja ginka, to mowila, ze nie ma az takiego oblezenia. Kurcze :/

Zakocona wszystkiego dobrego :* :*

A to ja nie wiem z tymi liscmi. Moze sposob przygotowania wplywa na to?

‹‹ 2403 2404 2405 2406 2407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ