Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka wrote:Jest remont traktu porodowego ale porody są normalnie na porodówce są dwie sale przystosowane do porodów naturalnych
Trakt porodowy? To gdzies jeszcze to istnieje ?! Rany Boskie współczuje....jak mozna w 21 wieku w ten sposób kazać kobiecie rodzic...przeciez to niehumanitarne -
Madu, trzymam kciuki za dobre wieści
Wspolczuje Wam tych zakochanych porodowek. Ja ogólnie muszę zadzwonić do szpitala i powiedzieć co się dzieje i wtedy decydują czy przyjechać już czy jeszcze nie, a do tego też może się okazać, że mnie pokieruja do innego szpitala, bo może brakować miejsc. -
jaroszka wrote:Trakt porodowy? To gdzies jeszcze to istnieje ?! Rany Boskie współczuje....jak mozna w 21 wieku w ten sposób kazać kobiecie rodzic...przeciez to niehumanitarne
W jakich warunkach? są normalne tak jak i w każdym innym szpitalu tym bardziej że trwa tam remont -
jaroszka wrote:Trakt porodowy? To gdzies jeszcze to istnieje ?! Rany Boskie współczuje....jak mozna w 21 wieku w ten sposób kazać kobiecie rodzic...przeciez to niehumanitarne
Jaroszka trakt porodowy to nazwa zespołu pomieszczeń (sale porodowe i inne pomieszczenia do użytku tych sal przeznaczone), nie ma w tym nic niehumanitarnego to tylko nazwa tak jak blok operacyjny.dodinka, green lubią tę wiadomość
-
Dzięki Frog
Unas na SR tez mowili żeby w razie czego najpierw dzwonic. Z jednej strony po to żeby nie przyjechac za wczesnie a z drugiej profilaktycznie żeby sie własnie dowiedzieć czy sa miejsca.niecierpliwa-dominika lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny
-
soraya wrote:Jaroszka trakt porodowy to nazwa zespołu pomieszczeń (sale porodowe i inne pomieszczenia do użytku tych sal przeznaczone), nie ma w tym nic niehumanitarnego to tylko nazwa tak jak blok operacyjny.
Ahaaa no przepraszam, ale myślałam, ze to chodzi o sale, w której jednocześnie rodzi kilka kobiet.....
Nie krzyczcie, poprostu gdzies mi sie to obiło o uszy.
Uff ulżyło mi, ze nie mam racjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:07
-
jaroszka wrote:Mniam!!!! Angela i wszystko sama zrobilas? Uwielbiam ciasto bananowe....
podzial musi by a co !
Wspolczuje bolu pleckow
Mezunio kawke przyniosl do lozeczka, spije i w koncu rusze pod prysznic, jeszcze nie moge tylka ruszyc z lozkapogoga u mńie gorzej niz paskudna, wiec nigdzie nie wychodze
Mikejla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angela to ja dzisiaj wpada do Ciebie na pierogi i barszcz
To moj ulubiony zestaw obiadowy
jaroszka a Ty nie masz juz tych plaastrow na plecy od rehabilitanta ? Bo ostatnio chybaa Ci pomogly ? juz niepamietaam
Ja wlasnie wstawilam warzya na salatke jarzynowa. Smaki dziecinstawannggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry mamunie
Zakocona wszystkiego najlepszego
Moja koleżanka z pracy urodziła dosłownie w swoje urodzinyfajny prezencik
Jeszcze opowiadała, że w Anglii (bo tam mieszka) jest tak że musi konkretnie zacząć się poród i dopiero przyjmują do szpitala, więc ona dzwoni że ma bóle porodowe i czy może już przyjechać, a Pani ze szpitala mówi, że nie, muszą być już bóle krzyżowe, dopiero przyjmą, więc ona mówi, że ma krzyżowe już, więc Pani w aparacie zaczęła się głupio śmiać i mówi do niej że nie ma przesadzać, bo gdyby miała krzyżowe to by nie była w stanie z nią rozmawiać! Straszne coooooooooo
cieszę się że rodzę w Polsce, u nas jednak się przejmują każdym skurczem
W Kanadzie za to gdzie mieszkałam, jest tak że urodzisz i 24H po opuszczasz szpital, nie ważne czy to 2 w nocy
Mi też wyleciało dużo wydzieliny takiej jasnej minimalny zielony odcień, ale ginka mówi że tak ma być
Green Ty jesteś z Lublina? Bo fajne targi tam się Wam zbliżają Happy BabyChętnie bym się wybrała na takie, ale mam mega daleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:37
green lubi tę wiadomość