Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiejszą noc spędziłam jeszcze na oddziale porodowym. Za ścianą kobieta rodziła do 3 w nocy, a dziewczyna na łóżko obok miała bardzo bolące skurcze. Zaczynało się... Jaka ja jestem niewyspana!
Całe szczęście jestem już na patologii, bo zwolniło się miejsce i w końcu mam wygodne łóżko
Ciężko mi Was ostatnio nadrabiać, ale czasem zaglądam. Więc:
Zakocona, wszystkiego dobrego.
Iviq, co u Ciebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:05
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny nadszedł czas na comiesięczną fotkę....
Oto my w 35 tygodniu + 2 dni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aa0c24049db.jpg
dla porównania dodam fotkę z 30 tygodnia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd501c588205.jpg
ZakręconaOna, agaton, madu, zakocona, Little Frog, Magnosia, polkosia, annggela, Nynusia, dodinka, Lexie, nat_alia, maluda, lojkalojka, linka220, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, paula1 lubią tę wiadomość
-
Linka No tak w większości szpitali w Anglii jest , pamietam jak moja znajoma rok temu rodziła i dostała bo!i strasznych i krzyzowe i brzucha wiec pojechała do szpitala , panie zmierzyły jej częstotliwość skurczy i były co 7 minut to odeslaly ja do domu i kazały przyjechać jak będą co 2-3 minuty i ona jak miała co 2 minuty pojechała taksówką znów po godzinie ! Na porodowke i nagle zapytanie do niej czemu tak późno jest a ona juz skurcze parte prawie ... A ona co kurwa ?! I wściekła poszła rodzic . pamietam to jak dziś . Skonczylo się na kleszczowym wiec wyszła po 2 dniach ale ona mieszka ode mnie 300 km za to inna znajoma co rodziła u mnie w szpitalu obok domu to wypuścili ja po 10 h od porodu SN wszystko ok ... Dlatego tez wole rodzic w pl
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wiem, że to forum nie od tego, ale już nie mam pomysłów
macie jakieś patenty na zmywarkę, która myje naczynia i są białe? Cholerka, ja już nie mam pomysłów. Dosypałam soli, używam nabłyszczacza, wyciągnęłam filtr z dołu i umyłam i dalej zostawia biały osad. No ja już nie wiem
-
agania wrote:Dziewczyny, wiem, że to forum nie od tego, ale już nie mam pomysłów
macie jakieś patenty na zmywarkę, która myje naczynia i są białe? Cholerka, ja już nie mam pomysłów. Dosypałam soli, używam nabłyszczacza, wyciągnęłam filtr z dołu i umyłam i dalej zostawia biały osad. No ja już nie wiem
-
nick nieaktualny
-
lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche
-
Jaroszka,duży brzuszek:) ale widzę ze nadal w tej samej bieliźnie:)
Agania,u mnie jak nablyszczacza nie ma to robi takie białe ślady,to nie wiem jak Ci pomoc,a dawno mylas zmywarkę? Czy tez probowalas?
Magnosia,fajnie,ze Cie przenoszą
Masakra te porody w GB,dobrze,ze tu jednak jest inaczej:)
A ja sobie koloruje kolorowanke dla dorosłych,ktora od męża dostałam na urodziny;) dla dorosłych nie znaczy,ze "zberezna" hehe tylko taka bazgrolkowa;) żeby nie bylo;)jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka no wiekszy trochę ale dalej masz fotke zrobiona . Urósł urósł ale nadal wysoko dość wyglada
no wiem, ze dalej...dopiro teraz zauwazylam jak zgrywalam fote na kompa...juz mi sie nie chce poprawiac...bo ledwo ten stanik dopinam -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny używam tabletek SOMAT, ostatnio właśnie umyłam zmywarkę po tym jak pierwszy raz zaczęła mi zostawiać te białe ślady - wsypałam w miejscu gdzie tabletki się daje sodę oczyszczoną i do tego jeszcze ocet wlałam na spód zmywarki. Podziałało na 3 mycia i teraz znowu to samo. Nie wiem, może kupię profesjonalny środek do mycia
czytałam gdzieś też, żeby ustawić jakoś inaczej dozowanie nabłyszczacza, zawsze miałam ustawione na nr 4, może powinnam zwiększyć... max jest 6...
-
jaroszka wrote:lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka cudny brzunio i jak urosl
!
bielizna sexi, ja to mam gacie po tacie ale pierdole nie kupuje na moja dupe nowych, jak schudne to mezu zabierze na zakupy
Ja uzywam tabletek finish, mam mala zmywarke czasem wlaczam dwa razy dziennie, wiec zawsze ustawiam na program pol godzinnyjaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Agania mi ten somat tez zostawiał ślady, tak jak by się nie rozpuszczał do końca/woda nie dawała rady go spłukac nie wiem w kazdym razie śmierdział mi strasznie chemią. Zmieniłam na tabletki ludwika i problem pojawia sie tylko wtedy kiedy za duzo garnków napakuję.21.10.2015 Leon
-
annggela wrote:Jaroszka cudny brzunio i jak urosl
!
bielizna sexi, ja to mam gacie po tacie ale pierdole nie kupuje na moja dupe nowych, jak schudne to mezu zabierze na zakupy
Ja uzywam tabletek finish, mam mala zmywarke czasem wlaczam dwa razy dziennie, wiec zawsze ustawiam na program pol godzinny
Ja tez jak schudne będę szła na zakupy z D i obkupie się na nowo i w końcu dobrze będę się czuła haha.
Jeeeej doczekać się chudniecia nie mogę , strasznie źle się czuje taka gruba i wpierdalajaca wszystkie śmieci jakie popadna bo opanować się nie mogę.