WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde u mnie taka pogoda,ze psa z domu by nie wygonil,a mi się wiesiolek skończył wczoraj i nie wiem czy iść czy nie:P chyba mężowi powiem,żeby kupił jak z pracy będzie wracal,bo mi się nie chce;)

madu lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt w nocy nie urodził? Jestem zawiedziona:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 09:46

polkosia, madu, Little Frog, annggela, Nynusia, estrella, stokrotka25, nat_alia, maluda, BATTINKA lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiejszą noc spędziłam jeszcze na oddziale porodowym. Za ścianą kobieta rodziła do 3 w nocy, a dziewczyna na łóżko obok miała bardzo bolące skurcze. Zaczynało się... Jaka ja jestem niewyspana!
    Całe szczęście jestem już na patologii, bo zwolniło się miejsce i w końcu mam wygodne łóżko :)

Ciężko mi Was ostatnio nadrabiać, ale czasem zaglądam. Więc:

Zakocona, wszystkiego dobrego.

Iviq, co u Ciebie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:05

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nadszedł czas na comiesięczną fotkę....
    Oto my w 35 tygodniu + 2 dni
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2aa0c24049db.jpg

dla porównania dodam fotkę z 30 tygodnia:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd501c588205.jpg

ZakręconaOna, agaton, madu, zakocona, Little Frog, Magnosia, polkosia, annggela, Nynusia, dodinka, Lexie, nat_alia, maluda, lojkalojka, linka220, szczesliwa_mamusia21, Mikejla, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka No tak w większości szpitali w Anglii jest , pamietam jak moja znajoma rok temu rodziła i dostała bo!i strasznych i krzyzowe i brzucha wiec pojechała do szpitala , panie zmierzyły jej częstotliwość skurczy i były co 7 minut to odeslaly ja do domu i kazały przyjechać jak będą co 2-3 minuty i ona jak miała co 2 minuty pojechała taksówką znów po godzinie ! Na porodowke i nagle zapytanie do niej czemu tak późno jest a ona juz skurcze parte prawie ... A ona co kurwa ?! I wściekła poszła rodzic . pamietam to jak dziś . Skonczylo się na kleszczowym wiec wyszła po 2 dniach ale ona mieszka ode mnie 300 km za to inna znajoma co rodziła u mnie w szpitalu obok domu to wypuścili ja po 10 h od porodu SN wszystko ok ... Dlatego tez wole rodzic w pl

linka220 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiem, że to forum nie od tego, ale już nie mam pomysłów :/ macie jakieś patenty na zmywarkę, która myje naczynia i są białe? Cholerka, ja już nie mam pomysłów. Dosypałam soli, używam nabłyszczacza, wyciągnęłam filtr z dołu i umyłam i dalej zostawia biały osad. No ja już nie wiem :(

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no wiekszy trochę ale dalej masz fotke zrobiona . Urósł urósł ale nadal wysoko dość wyglada

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Dziewczyny, wiem, że to forum nie od tego, ale już nie mam pomysłów :/ macie jakieś patenty na zmywarkę, która myje naczynia i są białe? Cholerka, ja już nie mam pomysłów. Dosypałam soli, używam nabłyszczacza, wyciągnęłam filtr z dołu i umyłam i dalej zostawia biały osad. No ja już nie wiem :(
    Właśnie , to jest forum ! Na nim się rozmawia o wszystkim kochanie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linka, mieszkalam 5 lat w Lublinie, a teraz mieszkam w odleglosci 60km od Lbn :) dzieki za info, zaraz wygogluje kiedy sa te targi:)

linka220 lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche

relgh371crdcdbv2.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka stwierdzam że brzuch przyrasta ;)

agania, za dużo naczyń? jakich tabletek używasz? moze wlew wody jakiś garnek zakrywa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:01

jaroszka, nat_alia lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • agaton Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,duży brzuszek:) ale widzę ze nadal w tej samej bieliźnie:)
    Agania,u mnie jak nablyszczacza nie ma to robi takie białe ślady,to nie wiem jak Ci pomoc,a dawno mylas zmywarkę? Czy tez probowalas?
    Magnosia,fajnie,ze Cie przenoszą:)
    Masakra te porody w GB,dobrze,ze tu jednak jest inaczej:)
    A ja sobie koloruje kolorowanke dla dorosłych,ktora od męża dostałam na urodziny;) dla dorosłych nie znaczy,ze "zberezna" hehe tylko taka bazgrolkowa;) żeby nie bylo;)

jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka no wiekszy trochę ale dalej masz fotke zrobiona . Urósł urósł ale nadal wysoko dość wyglada

no wiem, ze dalej...dopiro teraz zauwazylam jak zgrywalam fote na kompa...juz mi sie nie chce poprawiac...bo ledwo ten stanik dopinam :P

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania no wlasnie ledwo dopielam stanik i oddychac nie moglam :P

Macie racje brzuch ciągle wysoko...rany kiedy on opadnie :(

w kwestii zmywarki, moja z kolei nie domywa, jakies smugi zostawi.
    a jkich uzywasz tabletek?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka brzuszek cudny masz :)

Linka, nie moge znalezc informacji o tych targach :( moglabys jakis link podeslac?

jaroszka lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny używam tabletek SOMAT, ostatnio właśnie umyłam zmywarkę po tym jak pierwszy raz zaczęła mi zostawiać te białe ślady - wsypałam w miejscu gdzie tabletki się daje sodę oczyszczoną i do tego jeszcze ocet wlałam na spód zmywarki. Podziałało na 3 mycia i teraz znowu to samo. Nie wiem, może kupię profesjonalny środek do mycia :/ czytałam gdzieś też, żeby ustawić jakoś inaczej dozowanie nabłyszczacza, zawsze miałam ustawione na nr 4, może powinnam zwiększyć... max jest 6...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche
    Te plastry wyglądają mi na te od kinezjotapingu :)

jaroszka lubi tę wiadomość

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka cudny brzunio i jak urosl ;) ! <3 bielizna sexi, ja to mam gacie po tacie ale pierdole nie kupuje na moja dupe nowych, jak schudne to mezu zabierze na zakupy
    Ja uzywam tabletek finish, mam mala zmywarke czasem wlaczam dwa razy dziennie, wiec zawsze ustawiam na program pol godzinny ;)

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania mi ten somat tez zostawiał ślady, tak jak by się nie rozpuszczał do końca/woda nie dawała rady go spłukac nie wiem w kazdym razie śmierdział mi strasznie chemią. Zmieniłam na tabletki ludwika i problem pojawia sie tylko wtedy kiedy za duzo garnków napakuję.

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Jaroszka cudny brzunio i jak urosl ;) ! <3 bielizna sexi, ja to mam gacie po tacie ale pierdole nie kupuje na moja dupe nowych, jak schudne to mezu zabierze na zakupy
    Ja uzywam tabletek finish, mam mala zmywarke czasem wlaczam dwa razy dziennie, wiec zawsze ustawiam na program pol godzinny ;)
    Ja tez nie kupuje , strata kasy jak dla mnie na chwile kupować sobie ciuchy w ciąży tym bardziej pod koniec: D
    Ja tez jak schudne będę szła na zakupy z D i obkupie się na nowo i w końcu dobrze będę się czuła haha.
    Jeeeej doczekać się chudniecia nie mogę , strasznie źle się czuje taka gruba i wpierdalajaca wszystkie śmieci jakie popadna bo opanować się nie mogę. :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2406 2407 2408 2409 2410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ