Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona wszystkiego dobrego i szybkiego porodu, może jeszcze się uda mieć urodzinki w tym samym dniu z Tadziem
Jak tak piszecie o tych szpitalach w Anglii to normalnie włos się jeży na głowie!
Zakręcona nie dziwię się, że tu przyjechałaś rodzić
Jaroszka dobry ten drugi link, co wstawiłaś, teraz tylko trzeba sobie zapamiętać co odpowiedzieć
Agaton u mnie pogoda super, słoneczko świeci, i co z tego jak ja już z domu wyjść nie mogę, bo jak wracam to mam wrażenie że urodzę zaraz (a jednak jeszcze nie chcę)
Szyjka mnie boli, kłuje, ciągnie, i czuję, że gdyby nie pessar to już bym urodziła.
Chodzę dosłownie z zaciśniętymi nogami jakbym się bała, że mi wypadnie to dziecko
A ja nie mam zmywarki i wiecie jak pięknie wszystko schodzi??Little Frog, jaroszka, madu, Nynusia lubią tę wiadomość
-
zakocona jaka super niespodzianka w szafie
uroczy prezent
ja również uzywam finishu i nie domywa jedynie jak źle włoże coś do zmywaryczyli moje ułomstwo
-
Co do szpitali w Anglii to ja myślę, ze bez przesady, na moim osiedlu jest kilka babek co rodziły nie dawno i tylko jedna narzekała... w PL tez narzekają i w innych krajach. Na to trzeba wziąć poprawkę, że jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził a Polacy to mistrzowie w narzekaniu i szukaniu dziury w całym
polkosia, annggela, BATTINKA, lojkalojka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mnie za to wnerwia płyta gazowa szklana, kuźwa zawsze jakieś smugi, no doczyścić się nie da za cholerę
jak nie zmywarka, to płyta gazowa, a ostatnio z kolei z pralki mi waliło, ale to wyprałam w 90stopniach i przeszło... ech
polkosia lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Mnie za to wnerwia płyta gazowa szklana, kuźwa zawsze jakieś smugi, no doczyścić się nie da za cholerę
jak nie zmywarka, to płyta gazowa, a ostatnio z kolei z pralki mi waliło, ale to wyprałam w 90stopniach i przeszło... ech
-
Wiedzma ze szpitalami to bardziej chyba chodzi o standardy opieki typu wypuszczanie po 10 h od porodu czy tak jak dziewczyny pisały odsyłanie ze skurczami co 7 min bo za wczesnie... kuzynki kolezanke wypisali dzien po cesarce... bez przesady. A co do warunkow to pewnie sa lepsze, ale no to sie jedno z drugim wiaze.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
A ja mam kuchenkę gazowa i zero problemów z jakims brudem:) lubię na ogniu gotowac:)
A tabletek używam tez ludwika,kiedys finisha,ale są drogie,a ludwik daje rade tak samo i polowe tańszy:)jaroszka, madu, agania, stokrotka25, annggela lubią tę wiadomość
-
a ja uważam, że super sprawa z szybkimi wypisami. po cholerę siedzieć w szpitalu, jak wszystko jest ok?
ja indukcyjną też muszę codziennie czyścić, jak się gotuje codziennie. Ale przynajmniej paluchów tak nie widać, jak np na ceramicznej..
i tak najgorsze są gazowe z palnikami. jezu ile tam czyszczenia! nigdy więcej!
-
Ale co jest złego w wypuszczeniu po 10h? a o odsyłaniu ze skurczami co 7 min pierwsze słyszę, owszem idzie się już z rozwiniętą akcją do szpitala ale w PL jest to samo, a jeśli coś nas niepokoi to kontakt z położną jest 24/hRobimy drugiego Dziedzica
-
dziewczyny muszę pochwalić się pokoikiem i sypialnią dla naszego syna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fa5962f1f51.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9bcbad7e55e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9711ce9d8086.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/07f595613d13.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2267e6748e8.jpgzakocona, WiedźmaMaKota, agaton, madu, Little Frog, jaroszka, agania, green, linka220, stokrotka25, IviQ, estrella, maluda, lojkalojka, Lexie, soraya, annggela, Mikejla, Nynusia, paula1, miska2503 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:) wiem że nie pisze na forum ale was czytam od początku:) pisałyście ostatnio o skurczach, a mnie od paru dni tak pobolewa brzuch w dole i towarzyszy temu taki bol jakby mnie skrecało;p i jakby parcie na stolec ale nie zawsze musze do toalety, trwa to chwile i przechodzi, i tak jak czytalam rano formum to stwierdziła, że moze to skurcze. czuje sie strasznie głupia z tym wszystkim... heh.... termin mam na 9 pażdxiernika ale juz wczesniej mała pchała sie na świat i musiałam 3 tygodnie leżec, lekarka mówiła że raczej nie dotrzymam do terminu. czy uwazacie, że to skurcze? od rana dzisija miałam dwa...
-
Tuśka wrote:hej dziewczyny:) wiem że nie pisze na forum ale was czytam od początku:) pisałyście ostatnio o skurczach, a mnie od paru dni tak pobolewa brzuch w dole i towarzyszy temu taki bol jakby mnie skrecało;p i jakby parcie na stolec ale nie zawsze musze do toalety, trwa to chwile i przechodzi, i tak jak czytalam rano formum to stwierdziła, że moze to skurcze. czuje sie strasznie głupia z tym wszystkim... heh.... termin mam na 9 pażdxiernika ale juz wczesniej mała pchała sie na świat i musiałam 3 tygodnie leżec, lekarka mówiła że raczej nie dotrzymam do terminu. czy uwazacie, że to skurcze? od rana dzisija miałam dwa...
-
agaton wrote:A ja mam kuchenkę gazowa i zero problemów z jakims brudem:) lubię na ogniu gotowac:)
A tabletek używam tez ludwika,kiedys finisha,ale są drogie,a ludwik daje rade tak samo i polowe tańszy:)
Ja dokładnie tak samo!!!! Na ogniu przyjemniej sie gotuje i wszystko czyste
Tez sie chyba na tego Ludwika przerzucę skoro zachwalasz, bo rzeczywiście finish drogi....agaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam dzisiaj wizyte u lekarza więc sie dowiem co i jak:) my wczoraj składaliśmy łóżeczko, na razie mała będzie spała w naszej sypialni a później przeniesiemy ją do jej pokoju:) mój mąż wczoraj wrócił z pracy i mówi do mnie tak: nie moge się doczekać kiedy córeczka będzie już z nami, kiedy wezmę ja na ręce:) wzruszyłam się bardzo:)
agaton lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:a ja uważam, że super sprawa z szybkimi wypisami. po cholerę siedzieć w szpitalu, jak wszystko jest ok?
ja indukcyjną też muszę codziennie czyścić, jak się gotuje codziennie. Ale przynajmniej paluchów tak nie widać, jak np na ceramicznej..
i tak najgorsze są gazowe z palnikami. jezu ile tam czyszczenia! nigdy więcej!
A ja nie narzekam mam gazowa z palnikami od zawsze i zero problemów.
No co kto lubi
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez ci jaroszka polecam Ludwika;) I tez mam kuchenke gazowa i na gazie najbardziej lubię gotowac indukcji nie ogrniam ;p a palniki co jakis czas do zmywarki i błyszczą
tuśka mój maz tez juz sie nie może doczekac, a te Twoje bole to moga być przepowiadcze, tym bardziej że termin juz blisko
agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon