WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • maluda Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche

Jaroszka te plastry możesz mieć dopóki Ci same się nie zaczną odklejać, działają dopóki nie odpadają :) mi często koleżanka rehabilitantka je przyklejała przed ciążą na mój bolący kręgosłup i trochę pomagały na ból :)
    metoda nazywa się KINESIOTAPING :)

jaroszka lubi tę wiadomość

relganli4wkmj4ii.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

relganli4wkmj4ii.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam, że nie będe umiała ogarnąć indukcji, ale ona jest taka banalna. A funkcja power to już w ogóle zbawienie!

madu lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona - spelnienia marzen!

Czytam Was i czytam i tak mnie jedna rzecz zastanawia. Czemu tak bardzo chcecie zeby Waszie dzieci przychodzily na swiat w inne "swieta" typu Wasze urodziny, urodziny partnerow/babc/dziadkow, rocznice? Moze ja jestem jakas dziwna,ale uwazam, ze kazdy powinien miec swoj dzien do swietowania a nie zawsze dzielic go z kims innym, inna okazja. Dzis, bo to Wasze urodziny czy Waszego partnera strasznie sie cieszycie, bo to taki piekny prezent- cud narodzin. Ale za kilka lat? Zawsze wspolni goscie, wspolny tort, wspolny prezent. Ja moglam wybrac dzien cc i specjalnie wybralam go tak by nie byl to nikogo innego dzien, bedzie dzien po urodzinach mojej mamy. Moj Cud zasluguje na to by zawsze dzien jego narodzin swietowac jako tylko jego dzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:38

estrella, WiedźmaMaKota, ss, polkosia, szczesliwa_mamusia21, annggela, Bąbelek, paula1 lubią tę wiadomość

• EwelKa wielka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona 100 lat.

A ja pisałam o kuchenkach i sie usunęło i już więcej nie napisze :) foch!

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    Linka, mieszkalam 5 lat w Lublinie, a teraz mieszkam w odleglosci 60km od Lbn :) dzieki za info, zaraz wygogluje kiedy sa te targi:)

green jak byś zdecydowała się wybrać, to na grouponie są jakieś oferty :)

http://www.groupon.pl/deals/gl-targi-happy-baby?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_268&a=409&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=4eb77c09-4d7e-448e-92b4-a4c8fd1a7bff&division=poznan&uh=e4c6b9be-de69-4eb1-8f06-39209820cd42&eh=6c78adc1672fc29925c00732f1cbdb9a42ad7791a0d909e770bfc99a5dc59e37&date=20152509&sender=rm&s=body&c=button&d=deal-page&utm_campaign=gl-targi-happy-baby-74804247

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PePe, ja nie chcę dzisiaj urodzić, ani w żadne święto. Mój dzień to MÓJ dzień, syn chciałabym, żeby miał swój.

I denerwuje mnie np, że teściowa mówi, że to dar boży, że drugi syn jej córki urodził się w jej urodziny. Rany :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, wychodzimy dzis do domku. Maly ma sie dobrze, tylko cos mu brzuszek doskwieral, ale miejmy nadzieje ze przejdzie. Uczymy sie karmienia i poznajemy swoje przyzwyczajenia. Buziaki.

zakocona, Little Frog, nat_alia, magdallenee, madu, estrella, EwelKa wielka, maluda, polkosia, lojkalojka, jacusianka, agania, Lexie, green, agaton, stokrotka25, soraya, annggela, Mikejla, Nynusia, Bąbelek, aanaa, paula1, miska2503, jaroszka lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
    Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..
    Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa :/
    Sraczka znowu mnie przywitała..
    jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie :)!

Zakocona my do płyty indukcyjnej używamy taki niedrogi środek z Rossmanna- DOMOL GLASKERAMIK- REINIGER- mleczko do czyszczenia ceramiki 300 ml i jak do tej pory działa na wszystkie "przypalenia" itp.

relganli4wkmj4ii.png
  • PePePe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie tez mam takie podejcie,ale zauwazylam,ze wielu z dziewczyn zalezaloby wlasnie na tym by rodzic w jakies inne swieta/rocznice czego ja nie rozumiem. Ale jak zaczniesz rodzic dzis to juz nie powstrzymasz ;) zakladam,ze los tak by chcial,tylko ze nie masz na to wplywu. Gorzej jak ktos ma takie pragnienie,mowi o nim i do niego dazy. Bo to dla mnie dziwne. A jakby mi tak tesciowa mowila to chyba bym mocno nogi zaciskala, byleby nie urodzic tego dnia ;)

• IviQ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super pokoik.
    Magnosia Agaton ja mam zmianę 3 razy dziennie ktg I raz dziennie usg na przepływy. Właśnie czekam... ale nie zgadniecie kto robi. ..ten przygluchy babsztyl co we wt. .

nat_alia lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluda wrote:
    Zakocona my do płyty indukcyjnej używamy taki niedrogi środek z Rossmanna- DOMOL GLASKERAMIK- REINIGER- mleczko do czyszczenia ceramiki 300 ml i jak do tej pory działa na wszystkie "przypalenia" itp.
    Oo nie uzywalam ale chętnie spróbuję :)

maluda lubi tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, ale ślicznie, jakie ładne masz łóżeczko :):) Tylko czekać :)

Co do urodzenia w urodziny czy rocznicę, to nie o to chodzi żeby na siłę rodzić, bo przecież sami sobie nie planujemy tego prawda, ale o to chodzi że jest 365 dni w roku, a dzidziuś wybiera sobie właśnie taki dzień jak np dzień urodzin swojej mamy :) taki szok po prostu. I chyba nic złego świętować razem hm....

stokrotka25, nat_alia lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green, bardzo przepraszam za zamieszanie, ale w mailu promocyjnym od groupona był Lublin wpisany, a teraz jak kopiowałam dla Ciebie link to patrzę wielkimi oczami a tam Poznań :/ Upsssss nie doczytałam, przepraszam. Ale ja za to do Poznania mam kawałek hihi ;)

green lubi tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png

Wysłany: 25 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz i jego siostra (4 lata różnicy) urodzili sie tego samego dnia roku :) SN, wiec taki przypadek. Ja sie śmieje ze sie bzykali sie tylko raz w roku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:57

IviQ, maluda, estrella, Little Frog, linka220, agaton, nat_alia, soraya, agania, Nynusia, aanaa, paula1 lubią tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś wsadziłam kartę płatniczą mojego B. i za cholerę nie mogę jej znaleźć ;/ no masakra!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 25 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Gdzieś wsadziłam kartę płatniczą mojego B. i za cholerę nie mogę jej znaleźć ;/ no masakra!
    Przynajmniej nie wyda na głupoty :)

aanaa lubi tę wiadomość

f2w3skjoiqbhdjm7.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma i zakocona a mi sie to podoba, ze w Polsce bardziej "dmuchaja na zimne" i ze na drugi dzien po cesarce, ktora jest operacja nie do konca mozna stwierdzic czy wszystko jest ok. Wiedzma , Zakrecona pisala wczesniej o tych skurczach co 7 min. ze odsylaja. I to jest bardzo prawdopodobne po roznych opowiesciach ktore slyszalam nie tylko apropo porodow tylko ogolnie opieki medycznej w uk. Zreszta ktos tu tez mial nie wiedziec jaka bd plec dziecka bo 2 usg przysluguja w ciazy :) dziewczyny tu sie martwia waga, przeplywami, iloscia wod, a tam nawet sie nie dowiesz ze cos moze nie grac tak? Ktg to moge sobie zrobic detektorem w domu na dobra sprawe. Samo to ze do 12 tyg nie "uznaja" ciazy, nie podtrzymuja jej mnie przeraza.... ale to moje zdanie, niektorzy wola nie wiedziec zeby sie nie denerwowac, kazdy jest inny, rozumiem.

linka220, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PePePe, ja też chciałabym, żeby moja córcia miała swoje święto, dlatego chciałam urodzić w październiku, bo we wrześniu już dwie bliskie osoby mają urodziny :) Ale raczej i tak wypadnie wrzesień, więc fajnie, jak będzie w rocznicę ślubu naszego. Nie widzę w tym nic złego ;) My z mężem i tak nie świętujemy rocznic, więc to nie będzie wspólne święto...

linka220, EwelKa wielka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2409 2410 2411 2412 2413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ