Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:lojka no wlasnie mam, jak widac na zdjeciu...nie wiem co to za plastry, bo gosc mi nie powiedzial, a ja sie nie zapytalam, bo mial przyjsc do mnie nasteonego dnia, ale nie przylazl....moze juz nie dzialaja....musze dzisiaj sciagnac i poszukac na wlasna reke gdzies, no ale one i tak za wiele nie pomoagaly...moze troche
Jaroszka te plastry możesz mieć dopóki Ci same się nie zaczną odklejać, działają dopóki nie odpadająmi często koleżanka rehabilitantka je przyklejała przed ciążą na mój bolący kręgosłup i trochę pomagały na ból
metoda nazywa się KINESIOTAPINGjaroszka lubi tę wiadomość
-
Zakocona - spelnienia marzen!
Czytam Was i czytam i tak mnie jedna rzecz zastanawia. Czemu tak bardzo chcecie zeby Waszie dzieci przychodzily na swiat w inne "swieta" typu Wasze urodziny, urodziny partnerow/babc/dziadkow, rocznice? Moze ja jestem jakas dziwna,ale uwazam, ze kazdy powinien miec swoj dzien do swietowania a nie zawsze dzielic go z kims innym, inna okazja. Dzis, bo to Wasze urodziny czy Waszego partnera strasznie sie cieszycie, bo to taki piekny prezent- cud narodzin. Ale za kilka lat? Zawsze wspolni goscie, wspolny tort, wspolny prezent. Ja moglam wybrac dzien cc i specjalnie wybralam go tak by nie byl to nikogo innego dzien, bedzie dzien po urodzinach mojej mamy. Moj Cud zasluguje na to by zawsze dzien jego narodzin swietowac jako tylko jego dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:38
estrella, WiedźmaMaKota, ss, polkosia, szczesliwa_mamusia21, annggela, Bąbelek, paula1 lubią tę wiadomość
-
green wrote:Linka, mieszkalam 5 lat w Lublinie, a teraz mieszkam w odleglosci 60km od Lbn
dzieki za info, zaraz wygogluje kiedy sa te targi:)
green jak byś zdecydowała się wybrać, to na grouponie są jakieś oferty
http://www.groupon.pl/deals/gl-targi-happy-baby?p=1&nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_268&a=409&utm_source=newsletter&utm_medium=email&sid=4eb77c09-4d7e-448e-92b4-a4c8fd1a7bff&division=poznan&uh=e4c6b9be-de69-4eb1-8f06-39209820cd42&eh=6c78adc1672fc29925c00732f1cbdb9a42ad7791a0d909e770bfc99a5dc59e37&date=20152509&sender=rm&s=body&c=button&d=deal-page&utm_campaign=gl-targi-happy-baby-74804247
-
Witam, wychodzimy dzis do domku. Maly ma sie dobrze, tylko cos mu brzuszek doskwieral, ale miejmy nadzieje ze przejdzie. Uczymy sie karmienia i poznajemy swoje przyzwyczajenia. Buziaki.
zakocona, Little Frog, nat_alia, magdallenee, madu, estrella, EwelKa wielka, maluda, polkosia, lojkalojka, jacusianka, agania, Lexie, green, agaton, stokrotka25, soraya, annggela, Mikejla, Nynusia, Bąbelek, aanaa, paula1, miska2503, jaroszka lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..
Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa
Sraczka znowu mnie przywitała..
jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie!
Zakocona my do płyty indukcyjnej używamy taki niedrogi środek z Rossmanna- DOMOL GLASKERAMIK- REINIGER- mleczko do czyszczenia ceramiki 300 ml i jak do tej pory działa na wszystkie "przypalenia" itp. -
No wlasnie tez mam takie podejcie,ale zauwazylam,ze wielu z dziewczyn zalezaloby wlasnie na tym by rodzic w jakies inne swieta/rocznice czego ja nie rozumiem. Ale jak zaczniesz rodzic dzis to juz nie powstrzymasz
zakladam,ze los tak by chcial,tylko ze nie masz na to wplywu. Gorzej jak ktos ma takie pragnienie,mowi o nim i do niego dazy. Bo to dla mnie dziwne. A jakby mi tak tesciowa mowila to chyba bym mocno nogi zaciskala, byleby nie urodzic tego dnia
-
Natalia super pokoik.
Magnosia Agaton ja mam zmianę 3 razy dziennie ktg I raz dziennie usg na przepływy. Właśnie czekam... ale nie zgadniecie kto robi. ..ten przygluchy babsztyl co we wt. .nat_alia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
maluda wrote:Zakocona my do płyty indukcyjnej używamy taki niedrogi środek z Rossmanna- DOMOL GLASKERAMIK- REINIGER- mleczko do czyszczenia ceramiki 300 ml i jak do tej pory działa na wszystkie "przypalenia" itp.
maluda lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Natalia, ale ślicznie, jakie ładne masz łóżeczko
Tylko czekać
Co do urodzenia w urodziny czy rocznicę, to nie o to chodzi żeby na siłę rodzić, bo przecież sami sobie nie planujemy tego prawda, ale o to chodzi że jest 365 dni w roku, a dzidziuś wybiera sobie właśnie taki dzień jak np dzień urodzin swojej mamytaki szok po prostu. I chyba nic złego świętować razem hm....
stokrotka25, nat_alia lubią tę wiadomość
-
green, bardzo przepraszam za zamieszanie, ale w mailu promocyjnym od groupona był Lublin wpisany, a teraz jak kopiowałam dla Ciebie link to patrzę wielkimi oczami a tam Poznań
Upsssss nie doczytałam, przepraszam. Ale ja za to do Poznania mam kawałek hihi
green lubi tę wiadomość
-
Moj maz i jego siostra (4 lata różnicy) urodzili sie tego samego dnia roku
SN, wiec taki przypadek. Ja sie śmieje ze sie bzykali sie tylko raz w roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 11:57
IviQ, maluda, estrella, Little Frog, linka220, agaton, nat_alia, soraya, agania, Nynusia, aanaa, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wiedzma i zakocona a mi sie to podoba, ze w Polsce bardziej "dmuchaja na zimne" i ze na drugi dzien po cesarce, ktora jest operacja nie do konca mozna stwierdzic czy wszystko jest ok. Wiedzma , Zakrecona pisala wczesniej o tych skurczach co 7 min. ze odsylaja. I to jest bardzo prawdopodobne po roznych opowiesciach ktore slyszalam nie tylko apropo porodow tylko ogolnie opieki medycznej w uk. Zreszta ktos tu tez mial nie wiedziec jaka bd plec dziecka bo 2 usg przysluguja w ciazy
dziewczyny tu sie martwia waga, przeplywami, iloscia wod, a tam nawet sie nie dowiesz ze cos moze nie grac tak? Ktg to moge sobie zrobic detektorem w domu na dobra sprawe. Samo to ze do 12 tyg nie "uznaja" ciazy, nie podtrzymuja jej mnie przeraza.... ale to moje zdanie, niektorzy wola nie wiedziec zeby sie nie denerwowac, kazdy jest inny, rozumiem.
linka220, ZakręconaOna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
PePePe, ja też chciałabym, żeby moja córcia miała swoje święto, dlatego chciałam urodzić w październiku, bo we wrześniu już dwie bliskie osoby mają urodziny
Ale raczej i tak wypadnie wrzesień, więc fajnie, jak będzie w rocznicę ślubu naszego. Nie widzę w tym nic złego
My z mężem i tak nie świętujemy rocznic, więc to nie będzie wspólne święto...
linka220, EwelKa wielka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn