WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze kapsułki to Fairy. Ja mam od cholery zmywania, czasem po 2-3 dziennie. Nigdy zmywarki nie czyściłam, wystarczyła zmiana tabletek :) Naprawdę są rewelacyjne i mega nabłyszczają.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet nablyszczacza nie używam za czesto, ludwiki sa ok bo nie smierdza i az z ciekawosci popatrzyłam na opinie somatu na ceneo i ludzie pisza ze zostawia osad, więc to nie tylko moja obserwacja :)

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta to jest moja bielizna z przed ciazy ;)
    Ja też sobie nie kupuje nic :) na poczatku kupilam dwie pary legginsow ciazowych i jedne dresowe to wsio!

a,że jest seksi...no taaa, bo akurat jak postanowilam sobie traskac cyklinczne fotki to bylam w tym komplecie i juz chcialam zeby kazde zdjecie bylo takie samo, zeby lepiej bylo widac zmiany :)

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
    Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..

Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa :/

Sraczka znowu mnie przywitała..

jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie :)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:26

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja marzę o tym zeby jeszcze keidykolwiek wejsc w moje przedciazowe biustonosze...ale cos mi sie zdaje ze chyba już tego nigdy nie doczekam.

21.10.2015 Leon <3
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tabletki finish....i rownie slyszalam zle opinie o somacie

relgh371crdcdbv2.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 25 września 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
    Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..

Ja gdzieś kiedyś kupiłam niemieckie mleczko Ceran&Stahl i jest rewelacyjne, oprócz tego jak już zaaplikuje mleczko to zdrapuje przypalony osad specjalnym nożykiem do czyszczenia płyt indukcyjnych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:30

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko na chwilę, bo mam mega lenia dzisiaj i humor nie bardzo;/
    kupiłam wczoraj kolejną koszulę do szpitala, masakra...ale one są nieseksowne! jak już mam mieć koszulkę to satynową, koronkową...
    Jedna z ych, które kupiłam miesiąc temu jest już za mala :( tyłek mi prawie widać jak założę! :(
    Zakocona, wszystkiego dobrego dla Ciebie! Obyś w Domu NArodzin przeżyła przepiękny, wręcz magiczny poród! I obyś już niedługo tuliła swoje Maleństwo! (które oczywiście będzie pięknie spać i..ssać ;) )

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, najlepiej skrobaczką do płyt zeskrobać. Sam płyn nic nie da niestety... Wiem, bo ja ciągle coś przypalam na płycie i tylko skrobaczka działa ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to może faktycznie zmienię te tabletki i kupię inne, nabłyszczacz też mam z somata... strasznie mnie wkurza już to podwójne mycie później z octem, bo inaczej szklanki do wywalenia będą.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, spróbuj z Fairy. Moim zdaniem jest lepszy niż Finish :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry <3
    Polkosiu śniłas mi się, rodziłyśmy razem, u mnie w sypialni ty leżałaś w łóżku a ja na podłodze i po moim korytarzu łaziło pełno lekarzy i pielęgniarek... no i ktoś rodził w mojej pięknej łazience, krew na ścianach ;/

Ja mam do zmywarki fairy i sól tylko żadnego nabłyszczacza a naczynia są błyszczące i pachnie ładnie.

Jaroszka pięknie wyglądasz.

Zakocona - żeby Ci się spełniło czego sobie zażyczysz <3

polkosia, jaroszka lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak nożyk do indukcji o.O !
    tak to wygląda:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8016c014f4b7.jpg

a takie coś zastałam w szafce <3 <3 <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d92be05a24d.jpg

Dziękuję za kolejne życzenia <3 Oby się naprawdę posprawdzały :)!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:52

jaroszka, green, Little Frog, WiedźmaMaKota, agaton, Nynusia, polkosia, annggela, nat_alia, madu, lojkalojka, maluda, paula1, Bąbelek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, ake sie uśmiałam....jaka Ty gościnną :)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak a przy wypisie rachunek za ściany ;p

Little Frog lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, tak nożyk zdecydowanie najlepszy! :) Mój mąż wcześniej zwykłym takim ostrzem do nożyka tapicerskiego czyścił, a mi aż włosy dęba stawały, bo się bałam, że wszystko porysuje ;)

Aaaaa...no i ogólnie nie jestem jakąś wielką zwolenniczką nutelli itp i nie jadłam chyba już ze 3 lata, ale teraz to mam takiego smaka, że szok! Chyba sobie strzelę kanapkę z miodem....może trochę mi pomoże...

• annggela Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa :/

Sraczka znowu mnie przywitała..

jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie :)!
    Mnie nauczyl facet ktory mial sklep z uzywanymi sprzetami aby zyletka zeskrobac, mojej plyty nie zarysowalam :)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, oby zmiana tabletek pomogła :)

polkosia, madu lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aaaa09 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

C!

Chyba najlepiej wziąć tę szpatułkę/skrobaczkę dołączoną do płyty i sprobować to zeskrobać, serio :) kiedyś miałam plamy na płycie indukcyjnej i zaskoczyło mnie ze ta skrobaczka dała sobie z tym rade raz dwa :b

16ud3e3k6t1o59cs.png
    pregnant-1420610400z5z1422770400z0.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam tylko finish ale nie używam soli ani nablyszczacza i tryb Eco od tego czasu nie mam żadnego osadu szklanki są lśniące :)

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 2407 2408 2409 2410 2411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ