Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepsze kapsułki to Fairy. Ja mam od cholery zmywania, czasem po 2-3 dziennie. Nigdy zmywarki nie czyściłam, wystarczyła zmiana tabletek
Naprawdę są rewelacyjne i mega nabłyszczają.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczęta to jest moja bielizna z przed ciazy
Ja też sobie nie kupuje nicna poczatku kupilam dwie pary legginsow ciazowych i jedne dresowe to wsio!
a,że jest seksi...no taaa, bo akurat jak postanowilam sobie traskac cyklinczne fotki to bylam w tym komplecie i juz chcialam zeby kazde zdjecie bylo takie samo, zeby lepiej bylo widac zmiany -
To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..
Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa
Sraczka znowu mnie przywitała..
jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:26
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
Próbowałam cifem, dupa, próbowałam odtłuszczaczem do piekarnika, dupa, próbowałam sprayem do szyb, dupa. Nie mam już pomysłu czego użyć, a denerwuje mnie cholernie, jak to wygląda..
Ja gdzieś kiedyś kupiłam niemieckie mleczko Ceran&Stahl i jest rewelacyjne, oprócz tego jak już zaaplikuje mleczko to zdrapuje przypalony osad specjalnym nożykiem do czyszczenia płyt indukcyjnychWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:30
-
Wpadam tylko na chwilę, bo mam mega lenia dzisiaj i humor nie bardzo;/
kupiłam wczoraj kolejną koszulę do szpitala, masakra...ale one są nieseksowne! jak już mam mieć koszulkę to satynową, koronkową...
Jedna z ych, które kupiłam miesiąc temu jest już za malatyłek mi prawie widać jak założę!
Zakocona, wszystkiego dobrego dla Ciebie! Obyś w Domu NArodzin przeżyła przepiękny, wręcz magiczny poród! I obyś już niedługo tuliła swoje Maleństwo! (które oczywiście będzie pięknie spać i..ssać)
[/url]
[/url]
-
Dzień dobry
Polkosiu śniłas mi się, rodziłyśmy razem, u mnie w sypialni ty leżałaś w łóżku a ja na podłodze i po moim korytarzu łaziło pełno lekarzy i pielęgniarek... no i ktoś rodził w mojej pięknej łazience, krew na ścianach ;/
Ja mam do zmywarki fairy i sól tylko żadnego nabłyszczacza a naczynia są błyszczące i pachnie ładnie.
Jaroszka pięknie wyglądasz.
Zakocona - żeby Ci się spełniło czego sobie zażyczysz
polkosia, jaroszka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Rany nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak nożyk do indukcji
!
tak to wygląda:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8016c014f4b7.jpg
a takie coś zastałam w szafce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d92be05a24d.jpg
Dziękuję za kolejne życzeniaOby się naprawdę posprawdzały
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:52
jaroszka, green, Little Frog, WiedźmaMaKota, agaton, Nynusia, polkosia, annggela, nat_alia, madu, lojkalojka, maluda, paula1, Bąbelek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Zakocona, tak nożyk zdecydowanie najlepszy!
Mój mąż wcześniej zwykłym takim ostrzem do nożyka tapicerskiego czyścił, a mi aż włosy dęba stawały, bo się bałam, że wszystko porysuje
Aaaaa...no i ogólnie nie jestem jakąś wielką zwolenniczką nutelli itp i nie jadłam chyba już ze 3 lata, ale teraz to mam takiego smaka, że szok! Chyba sobie strzelę kanapkę z miodem....może trochę mi pomoże... -
zakocona wrote:To jak jesteśmy przy sprawach kuchennych, to może któraś ma pomysł czym zmyć jakiś kurde osad na płycie indukcyjnej? Coś się przypaliło chyba. Mogę zrobić fotę.
Co do zmywarki to my używamy kapsułek somatu chyba i nabłyszczacza. Ale nie domywa to osadu z herbaty na białych kubkach, co mnie denerwuje cholernie. Nawet na 70st jak zmywa
Sraczka znowu mnie przywitała..
jaroszka, wyglądasz super i pięknie brzuszek rośnie!
-
C!
Chyba najlepiej wziąć tę szpatułkę/skrobaczkę dołączoną do płyty i sprobować to zeskrobać, seriokiedyś miałam plamy na płycie indukcyjnej i zaskoczyło mnie ze ta skrobaczka dała sobie z tym rade raz dwa :b