Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWy macie przynajmniej 2wa szpitale ja w Gdyni mam jeden - oddział podróżniczo ginekologiczny w remoncie - robią oddział po udziale i są mniejsze niż były.
Jak mi powiedzą że nie ma miejsca to zostaje mi Gdańsk - tam bym nie chciała lub Wejherowo - troszkę daleko
Najwyżej urodzę w karetce
Zakocona - najlepszego i szybkiego, w porę porodu -
green wrote:No nie strasz mnie nawet
Moze teraz odsylaja, bo Jaczewskiego zamkniete ma oddzialy. Bo jak gadalam z moja ginka, to mowila, ze nie ma az takiego oblezenia. Kurcze
Zakocona wszystkiego dobrego :* :*
A to ja nie wiem z tymi liscmi. Moze sposob przygotowania wplywa na to?
Nie straszę mówię jak było przed tą akcją z biegunkami i dlatego ja zdecydowałam się rodzić u siebie w szpitalu -
zakocona wrote:Dziękuję
!
Nat_alia, green pisała, że jej położna mówiła, że herbata jest bardziej poczopedna. Więc jesteś 3. która tę teorię widać obala -
Dzien dobry,
Zakocona stówka dla Ciebie :* coś czuje, ze Tadek bedzie świętował urodzinki w tym samym tygodniu co mamusia
Zakrecona pewnie, ze skurcze skracają szyjke, to samo było ze mną teraz....no i na SR mówiły położne! Moze polez troszkę, bo Ty ciagle latasz....
Green czop slizowy rzeczywiście moze miec rożne zabarwienie.
Wczoraj sie zastanawialyscue jak skurcze liczyć, a wiec zapiski ze SR mam:
Skurcze regularne ( liczone od 1 skurczu na 10 minut trwają od 60 s wzwyż)
Przy skurczach do 1/6 mozna siedzieć w domu do 2h i mozna jesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 08:39
-
nick nieaktualnyDodinka, no to mi pani dr tez mowila, ze roznie moze byc. Ze zdarza sie, ze odsylaja dziewczyny do innych szpitali. Tylko nie wyobrazam sobie jechania w korkach, bo lublin oczywiscie zapchany zawsze.
Mozna sie domagac karetki w takim przypadku? Ze sie rodzi, jest 15 - godziny szczytu, miasto stoi, a oni nie przyjmuja? -
nick nieaktualnynat_alia wrote:No właśnie i chyba ma rację poniewsz jak ja wypiłam przed spaniem to częściej chodzilam a wczoraj jej nie wypilam i bylam tylko rsz siku i to juz nad ranem
No i po co mialaby sciemniac w sprawie picia herbaty??? :p
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny pisze z telefonu i mogę być błędy jak juz zauważyłam
green lubi tę wiadomość
-
green wrote:Dodinka, no to mi pani dr tez mowila, ze roznie moze byc. Ze zdarza sie, ze odsylaja dziewczyny do innych szpitali. Tylko nie wyobrazam sobie jechania w korkach, bo lublin oczywiscie zapchany zawsze.
Mozna sie domagac karetki w takim przypadku? Ze sie rodzi, jest 15 - godziny szczytu, miasto stoi, a oni nie przyjmuja?
Podobno karetką przewożągreen lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Zakocona,wszystkiego najlepszego i wiadomo cudownego porodu i zdrowka dla Ciebie i Tadzia i kociaków;)
Jaroszka,dobrze,ze mąż masowal,ale przerąbane z tymi plecami...
IviQ daj znac jak będzie po ktg dzisiejszym.
Green to jest jak z wieloma rzeczami,co lekarz/polozna to opinie,nikt na pewno Cie nie chce oszukaćja np pije liście malin od 4 mca ciąży, bo tak czytałam,ze najlepiej,a niektórzy zalecają dopiero od 35 tc:)
green lubi tę wiadomość
-
Green kochanie każda babeczka ma swoje teorie , najlepiej żebyśmy same próbowały na sobie hehe.
Jaroszka a no właśnie , ciekawa jestem jak tam moja szyjka !
No leże i latam i leże , różnie ale Ja nie umiem na dupie siedzieć serio: o: (
Chyba mnie zgaga pokochala , cały dzień wczoraj była i znów się przyszła przywitacgreen lubi tę wiadomość
-
Tylko nie zaczynajcie od rana o jedzeniu, bo zrobię nalot!
Ja dziś jestem jak zombie. Po 2 kompletnie spać nie mogłam, a reszta to tryb czuwania. Przy każdym przekrecaniu się męża i przy każdym jego glosniejszym oddechu miałam oczy jak 5 zł. Poza tym probowalysmy z mała znaleźć kompromis. Niestety ona chyba nie uznaje żadnych kompromisów, bo praktycznie żadna pozycja jej nie odpowiadała i dość mocno protestowała. Teraz cwaniaczek śpi. Ja jestem nie do życia, aa do zrobienia tyle, że chyba do wieczora się nie wyrobie. -
nick nieaktualny
-
Zakocona wszystkeigo co najlepsze!
:*
Jaroszka, bidula jestes z tymi plecami, ale juz niedługo
Green to czop z całą pewnością.
Frog ja to bym sie na Twoim miejscu najpierw wyspała a potem dopiero cos robiła. Koniec końców szybciej się wyrobisz jak będziesz wypoczeta choć trochę niż ledwo zywa.
U mnie dzis w noc spokojna. ale wczoraj na wieczór oglądałam film o głuchym DJu i w nocy śniło mi sie że ogłuchłam wiec jak sie obudziłam to miałam godziną przerwę w spaniu zanim sie otrzasnęłam.
o 16 mam wizytę czyt. mierzenie szyjki, mogłaby juz się coś skrócić, a że dwa tygodnie temu była miekka z rozwarciem to w sumie licze na dobre wiesciAle jak będzie zobaczymy.
Co do lekarzy i ich opini w sprawach różnych, to ja nawet swojej juz nie pytam co moge a co nie, bo ona mi zawsze mówi , ze albo nie moge, albo że nie działa. Moja gin jest antylekowa i antyziołowa i w ogóle anty wszytsko. a herbatkę jak bym piła to z czystego lenistwa przygotowywałabym pewnie tak jak napisane na opakowaniu ;]
U Was tez taka lóżkowa pogoda?jaroszka, nat_alia, Little Frog, green lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny