Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWy macie przynajmniej 2wa szpitale ja w Gdyni mam jeden - oddział podróżniczo ginekologiczny w remoncie - robią oddział po udziale i są mniejsze niż były.
Jak mi powiedzą że nie ma miejsca to zostaje mi Gdańsk - tam bym nie chciała lub Wejherowo - troszkę daleko
Najwyżej urodzę w karetce
Zakocona - najlepszego i szybkiego, w porę porodu
-
green wrote:No nie strasz mnie nawet

Moze teraz odsylaja, bo Jaczewskiego zamkniete ma oddzialy. Bo jak gadalam z moja ginka, to mowila, ze nie ma az takiego oblezenia. Kurcze
Zakocona wszystkiego dobrego :* :*
A to ja nie wiem z tymi liscmi. Moze sposob przygotowania wplywa na to?
Nie straszę mówię jak było przed tą akcją z biegunkami i dlatego ja zdecydowałam się rodzić u siebie w szpitalu -
No właśnie i chyba ma rację poniewsz jak ja wypiłam przed spaniem to częściej chodzilam a wczoraj jej nie wypilam i bylam tylko rsz siku i to juz nad ranemzakocona wrote:Dziękuję
!
Nat_alia, green pisała, że jej położna mówiła, że herbata jest bardziej poczopedna. Więc jesteś 3. która tę teorię widać obala
-
Dzien dobry,
Zakocona stówka dla Ciebie :* coś czuje, ze Tadek bedzie świętował urodzinki w tym samym tygodniu co mamusia
Zakrecona pewnie, ze skurcze skracają szyjke, to samo było ze mną teraz....no i na SR mówiły położne! Moze polez troszkę, bo Ty ciagle latasz....
Green czop slizowy rzeczywiście moze miec rożne zabarwienie.
Wczoraj sie zastanawialyscue jak skurcze liczyć, a wiec zapiski ze SR mam:
Skurcze regularne ( liczone od 1 skurczu na 10 minut trwają od 60 s wzwyż)
Przy skurczach do 1/6 mozna siedzieć w domu do 2h i mozna jesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 08:39

-
nick nieaktualnyDodinka, no to mi pani dr tez mowila, ze roznie moze byc. Ze zdarza sie, ze odsylaja dziewczyny do innych szpitali. Tylko nie wyobrazam sobie jechania w korkach, bo lublin oczywiscie zapchany zawsze.
Mozna sie domagac karetki w takim przypadku? Ze sie rodzi, jest 15 - godziny szczytu, miasto stoi, a oni nie przyjmuja?
-
nick nieaktualnyJak zdaze ja zaczac pic, to powiem jak dziala na mnie. Ale mysle, ze chyba polozna nie chciala mnie ani oszukac, ani nic.. po prostu powiedziala, ze bede po tym czesciej siusiac. Moze na kazdego dziala to inaczej, nie wiemnat_alia wrote:No właśnie i chyba ma rację poniewsz jak ja wypiłam przed spaniem to częściej chodzilam a wczoraj jej nie wypilam i bylam tylko rsz siku i to juz nad ranem

No i po co mialaby sciemniac w sprawie picia herbaty??? :p
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Przepraszam dziewczyny pisze z telefonu i mogę być błędy jak juz zauważyłam
green lubi tę wiadomość
-
green wrote:Dodinka, no to mi pani dr tez mowila, ze roznie moze byc. Ze zdarza sie, ze odsylaja dziewczyny do innych szpitali. Tylko nie wyobrazam sobie jechania w korkach, bo lublin oczywiscie zapchany zawsze.
Mozna sie domagac karetki w takim przypadku? Ze sie rodzi, jest 15 - godziny szczytu, miasto stoi, a oni nie przyjmuja?
Podobno karetką przewożą
green lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Zakocona,wszystkiego najlepszego i wiadomo cudownego porodu i zdrowka dla Ciebie i Tadzia i kociaków;)
Jaroszka,dobrze,ze mąż masowal,ale przerąbane z tymi plecami...
IviQ daj znac jak będzie po ktg dzisiejszym.
Green to jest jak z wieloma rzeczami,co lekarz/polozna to opinie,nikt na pewno Cie nie chce oszukać
ja np pije liście malin od 4 mca ciąży, bo tak czytałam,ze najlepiej,a niektórzy zalecają dopiero od 35 tc:)
green lubi tę wiadomość

-
Green kochanie każda babeczka ma swoje teorie , najlepiej żebyśmy same próbowały na sobie hehe.

Jaroszka a no właśnie , ciekawa jestem jak tam moja szyjka !
No leże i latam i leże , różnie ale Ja nie umiem na dupie siedzieć serio: o: (
Chyba mnie zgaga pokochala , cały dzień wczoraj była i znów się przyszła przywitac
green lubi tę wiadomość
-
Tylko nie zaczynajcie od rana o jedzeniu, bo zrobię nalot!

Ja dziś jestem jak zombie. Po 2 kompletnie spać nie mogłam, a reszta to tryb czuwania. Przy każdym przekrecaniu się męża i przy każdym jego glosniejszym oddechu miałam oczy jak 5 zł. Poza tym probowalysmy z mała znaleźć kompromis. Niestety ona chyba nie uznaje żadnych kompromisów, bo praktycznie żadna pozycja jej nie odpowiadała i dość mocno protestowała. Teraz cwaniaczek śpi. Ja jestem nie do życia, aa do zrobienia tyle, że chyba do wieczora się nie wyrobie. -
nick nieaktualny
-
Zakocona wszystkeigo co najlepsze!
:*
Jaroszka, bidula jestes z tymi plecami, ale juz niedługo
Green to czop z całą pewnością.
Frog ja to bym sie na Twoim miejscu najpierw wyspała a potem dopiero cos robiła. Koniec końców szybciej się wyrobisz jak będziesz wypoczeta choć trochę niż ledwo zywa.
U mnie dzis w noc spokojna. ale wczoraj na wieczór oglądałam film o głuchym DJu i w nocy śniło mi sie że ogłuchłam wiec jak sie obudziłam to miałam godziną przerwę w spaniu zanim sie otrzasnęłam.
o 16 mam wizytę czyt. mierzenie szyjki, mogłaby juz się coś skrócić, a że dwa tygodnie temu była miekka z rozwarciem to w sumie licze na dobre wiesci
Ale jak będzie zobaczymy.
Co do lekarzy i ich opini w sprawach różnych, to ja nawet swojej juz nie pytam co moge a co nie, bo ona mi zawsze mówi , ze albo nie moge, albo że nie działa. Moja gin jest antylekowa i antyziołowa i w ogóle anty wszytsko. a herbatkę jak bym piła to z czystego lenistwa przygotowywałabym pewnie tak jak napisane na opakowaniu ;]
U Was tez taka lóżkowa pogoda?
jaroszka, nat_alia, Little Frog, green lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualny