Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiec tak.szczęśliwa nie wiem czy do porodu ale raczej tak.
Agaton tak byłam ale tak połowie znieczulenia. Powiedziałam ze mam 1.5h by zdążyć do szpitala na badanie I może mi zrobić tylko widoczny odrost. Ale dala rade całe włosy tylko ściąć nie zdążyła ale na salony się nie wybieram.
Green jeśli maleje przepływ mca a rośnie pepowinowy jak u mnie to oznacza że organizm wkracza w tryb oszczędny i zaczyna papowac krew w najważniejsze organy czyli serce i mózg a reszta jest mniej dotleniona.to się nazywa centrali zaćma krążenia. Organizm reaguje tak np przy wypadku z utratą krwi. Suma smaru jak będzie coraz gorzej to zostanie tylko serce a mózg będzie niedotleniony ale to jiż skrajny przypadek.po to się robi częściej ktg by wychwycić reakcje dziecka[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Ja nie mam teściów. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej. Czasem lepiej chyba a czasem gorzej. Ale żal mi mojego do rodzic to zawsze rodzic. A że ja taty tez juz nie mam to synek będzie miał tylko babcie
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze
jesteś pod kontrolą - to najważniejsze.
Zestresowałaś mnie tymi przepływami, ja miałam badane jak leżałam w szpitalu i twierdzili, że są dobre... myślę, że gdyby było coś nie tak to na pewno by powiedzieli... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, ale zabiegany dzień miałam dzisiaj
I dobrze bo po nocnych stresach musiałam odreagować trochę. Mój mnie wczoraj wkurzył bo mi coś obiecał ale nie dotrzymał... no ale już ok. Chociaż co nie spałam to moje. Dobrze, że ja niewyspana nawet ładnie wyglądam
Pojechałyśmy z mamą do znajomej od rana, ja się trochę pofochowałam na B. żeby wiedział, ze tak łatwo nie ma, i żeby się pomartwił trochę. Potem pojechałyśmy na małe zakupy. Kupiłam małej rajstopki na przecenie, trzy pary, białe, ciemno różowe i granatowe, ręcznik jej kupiłam jeden duuuuży, zeby ją całą po kąpieli owinąć i dwa małeno i sobie, uwaga: skarpetki do szpitala
nie umiem sobie kupować ostatnio nic
chociaz wczoraj zafundowałam sobie buty, ale z musu bardzie bo miałam tylko baleriny, które nie dość, ze uwydatniały moją spuchtniętą stopę to jeszcze są ażurowe, więc nie nadają się na deszcz. No i co? dobrzę że kupiłam bo dziś lało
Little Frog, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Niestety nie dam rady was nadrobić kochane bo mam mało czasu dziś, muszę sobie go jakoś zapełniać, żeby tak nie tęsknić za tym moim dupkiem. Ale co Wam jeszcze powiem? mam tyle ciuszków do małej, ze nie wiem kiedy ona to wynosi... masakra jakaś, i to są ciuszki 0-6 mies bo tych większych mam malutko. przerażona jestem ilością... sporo dostałam, wiele z tych co dostałam niestety wg mnie się nie nadaje do użycia ale część wyprałam i wyprasowałam/wyprasuję, będą takie "po domu"
a ile kupiłam sama to już nie będę komentować...
Witam się w ogóle w 37 tc wg bellyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 18:04
ZakręconaOna, Lexie, estrella, annggela, agaton, maluda, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:ola, poprawiłam
green, ja tam nie zauważyłam, żeby ta herbata moczopędna była.
IviQ, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A robicie ja w taki sposob? Czy tak jak jest na opakowaniu? Bo mi polozna mowila, zeby nie robic tak jak na opakowaniu. -
nick nieaktualnyzakocona wrote:To ci klepie bzdury moim zdaniem o tym sikaniu częstszym moim zdaniem
Piję ją dokładnie na sen i nie widzę żadnej różnicy.
2 łyżeczki suszu parzone 10 min w zaparzaczu na kubek wrzątku.od 27.09 mam zaczac, takze dam znac ;p i tak latam co godzine, wiec
moze jej dziewczyny zglaszaly, ze sikaja duzo po tym i moze dlatego tak mi powiedziala.
-
Wiedźma i ja również witam się w 37tc
Dziwnie czuje sie w przemeblowanej sypialni ale kącik Małego cieszy:)
Jutro mój tata będzie od rana z R robił centralne. Jak nie miał czasu,tak po wieści od mamy,że może w poniedziałek będzie już wnuk,ten zaraz zrobił wolne sbnie chce żebyśmy w zimnym Maluszka trzymali...
Poza tym ja czuje się źle...mdli mnie i wgl...zmęczona jesyem ale nie potrafię zasnąćannggela, agaton lubią tę wiadomość
-
agania wrote:IviQ miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze
jesteś pod kontrolą - to najważniejsze.
Zestresowałaś mnie tymi przepływami, ja miałam badane jak leżałam w szpitalu i twierdzili, że są dobre... myślę, że gdyby było coś nie tak to na pewno by powiedzieli...nat_alia lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
polkosia wrote:U mnie znów skurcze i ból jak na @, ale nieregularnie. Wieczorem powtórzymy aplikację. Może w nocy coś ruszy
polkosia, aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość